Kayseriden nereye tren var?

Kayseriden vana tren var mi?

Vangölü Ekspresi Hakkında. Yüksek hızlı tren çalışmaları başlayana kadar İstanbul ve Tatvan arasında işleyen Vangölü Ekspresi; günümüzde Ankara ve Tatvan arasında seferlerini sürdürmektedir. 76 istasyona sahip güzergah boyunca Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ ve Muş şehirlerinden de geçilir.

Erciyes Ekspresi kaç TL?

Erciyes Ekspresi, Kayseri – Adana arası 2+1 Pulman 1. mevki tren bileti fiyatı 33,00 TL‘dir. Bu rakam tam bilet fiyatıdır.

Istanbuldan Kayseriye tren var mı?

Kayseri konumuna hareket eden trenler, İstanbul konumundan İstanbul (Pendik) vaktinde hareket eder ve hedeflerine Kayseri vaktinde ulaşırlar. İstanbul ile Kayseri arasındaki gibi uzun yolculuklar söz konusu olduğunda, hızlı trenle ya da uçakla seyahatinizin süresini kısaltabilirsiniz.

Niğdeden nereye tren var?

Niğde’den Kayseri, Boğazköprü, İncesu(Kayseri), Yeşilhisar, Hüyük, Niğde, Bor, Kemerhisar, Karalar, Ulukışla, Gümüş, Çiftehan, Pozantı, Belemedik, Hacıkırı, Karaisalıbucağı, Kelebek, Durak, Yenice, Şehitlik, Şakirpaşa, Adana Garlarına tren seferi vardır.

Van Gölü Ekspresi kaç TL?

Van Gölü Ekspresi Bilet Fiyatları 2022

Vagon Türü Ücret
Pulman Kişi Başı Tam: 82,50 TL, İndirimli: 70,50 TL, Çocuk: 41,50 TL
Örtülü Kuşetli Kişi Başı 132,50 TL
Çift Kişilik Yataklı Kişi Başı 130 TL
Yataklı Tek Kişi (İki kişilik oda tek kişiye kapanıyor) 255 TL

Kayseri Tatvan tren kaç saat?

KayseriTatvan arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 17 saat 40 dakika sürmektedir.

Kayseri Adana Tren kaç TL?

Erciyes Ekspresi, KayseriAdana arası 1. mevki tren bileti fiyatı 19.00 TL‘ dir.

Adana Kayseri tren kac tl?

AdanaKayseri tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 32 TL‘dir. Yolcu türüne göre farklı oranlarda indirim uygulanır.

Kayseri hızlı tren ne zaman açılacak?

Kayseri-Ankara hızlı tren hattının 2025’te hizmete açılması planlanıyor.

Istanbuldan Kayseriye giderken hangi şehirlerden gidilir?

İstanbul ile Kayseri arası mesafe 762 kilometredir. Yolculuk süresi ise 8 saattir. İstanbul’dan yolculuğa çıktıktan sonra Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara, Kırıkkale ve Kırşehir güzergahlarını takip etmesi gerekmektedir. Kırşehir’den 131 kilometrelik yolculuk sonrası Kayseri’ye ulaşım sağlanmaktadır.

Niğde Adana tren var mı?

NiğdeAdana Tren Seferleri Niğde İstasyonundan Adana Garına günde yalnızca 1 tren seferi gerçekleşmektedir. Saat 09:51’de hareket etmekte olan trenin yolculuk süresi 3 saat 29 dakikadır.

Nigde Kayseri tren kac saat?

NiğdeKayseri arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 2 saat 19 dakika sürmektedir.

Ankara Van tren bileti ne kadar?

Ankara Van Tren Bileti Fiyatları: Vangölü Ekspresi, Ankara – Tatvan arası 2+1 Pulman 1. mevki tren bileti fiyatı 82,50 TL’dir, 2 Yataklı 1. Mevki bilet fiyatı 337,50 TL’dir.

Van Gölü Ekspresi kaç saat sürüyor?

Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Muş güzergahlarından geçerek yaklaşık 26 saat sonra Bitlis’in Tatvan ilçesine ulaşan Vangölü Ekspresi, bölgenin güzelliklerini görmek isteyen seyahat ve gezi tutkunlarının tercihleri arasında yer alıyor.

Vangölü Ekspresi kaç TL?

Van Gölü Ekspresi örtülü kuşetli vagon bilet fiyatları şu şekildedir; Tam bilet fiyatı: 87.50. Genç (13-26) bilet fiyatı: 78.50. Öğretmen bilet fiyatı: 78.50.