Ankara Karabük arası hızlı tren var mı?

Karabükten ankaraya tren var mı?

Karaelmas Ekspresi’nin sefer gün ve saatleri belli oldu. Ankara, Karabük arasında Çarşamba ve Cumartesi; Karabük, Ankara arasında ise Perşembe ve Pazar günleri sefer yapacak.

Karabükten trenle nereye gidilir?

Karabük‘den Nerelere Tren Var? Karabük Zonguldak Bölgesel Treni ile Çaycuma, Gökçebey, Kilimli, Karabük, Zonguldak, yönüne hergün tren seferi vardır.

Ankaradan trenle nerelere gidilir?

Ankara çıkışlı ana hat trenlerinin durduğu şehir merkezleri şunlar: Eskişehir, Bilecik, İzmit, İstanbul, Kütahya, Balıkesir, Manisa, İzmir, Afyon, Kırıkkale, Kayseri, Erzincan, Erzurum, Kars, Malatya, Elazığ, Muş, Diyarbakır, Batman.

Zonguldaktan nereye tren var?

Ankara’dan başlayarak Irmak, Kalecik, Çankırı, Çerkeş, Eskipazar, Karabük (Safranbolu) ve Zonguldak arasında düzenli seferler yapacak. Karaelmas Ekspresi 485 km’lik hattı 11 saatlik bir yolculuk ile tamamlamaktaydı.

Batı Ekspresi nereye gidiyor?

Karabük’ün Safranbolu ilçesini gelen ziyaretçiler Batı Karadeniz Ekspresi ile yaklaşık bir saat Türkiye’nin en büyük blok ormanları ile tabiat parkları, şelaleler, göller, yaylalar, kanyonlar ve kamp alanları arasında seyahat ediyor.

Karabük Zonguldak tren ne kadar?

Zonguldak > Karabük Bölgesel Treni tam bilet fiyatı 22,5 ₺ olup kısa mesafe ve indirimli Zonguldak Karabük tren bileti fiyatlarını öğrenmek için istasyon bilet gişelerini arayabilirsiniz.

Zonguldak Karabük tren kaç TL?

Zonguldak > Karabük Bölgesel Treni tam bilet fiyatı 22,5 ₺ olup kısa mesafe ve indirimli Zonguldak Karabük tren bileti fiyatlarını öğrenmek için istasyon bilet gişelerini arayabilirsiniz.

Karabük Zonguldak treni çalışıyor mu?

KarabükZonguldak Tren Seferleri Karabük Garından Zonguldak Garına günde 4 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 07:10’da hareket etmekte olup yolculuk süresi 2 saat 56 dakikadır. Son tren ise saat 18:10’da hareket etmekte olup yolculuk süresi 2 saat 58 dakikadır.

Ankara’dan hangi şehirlere tren var?

Ankaradan kalkan tren Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy duraklarına uğrayarak Pendik’e yaklaşık 4 saat 20 dakikada ulaşıyor.

Ankara istanbul hızlı tren kaç TL?

Ankaraİstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatı ne kadar? Ankaraİstanbul (Kadıköy) arası 98.5 lira olan bilet fiyatı 118.5 lira olurken gidiş-dönüş ücreti ise 202 lira olarak belirlendi.

Zonguldağa tren var mı?

Güzergah boyunca ana istasyonlar dahil 47 farklı istasyondan geçilir. Buralarda tren maksimum 5 dakika civarında durmaktadır. Hattın toplam uzunluğu 485 km ve bu mesafede seyahat süresi ise 9,5 saat civarındadır. Zonguldak‘ta bulunan tren garı şehir merkezinden sadece 1 km uzaklıktadır.

Karaelmas Treni ne zaman açılacak?

Çerkeş’ten 13.37’de ayrılacak olan tren, hiçbir istasyonda durmayarak Karabük garına 15.17’de ulaşacak. Karaelmas ekspresinin bu duraklar haricinde Çankırı sınırlarında sadece Tüney istasyonunda 3 dakikalık duruş yapacağı bildirildi. Karabük’ten Ankara’ya ise kalkış 16 Aralık Perşembe günü 14.30’da gerçekleşecek.

Batı Karadeniz Ekspresi nereden kalkıyor?

Karaelmas Ekspresi; Ankara Tren Garı ve Zonguldak Tren Garı arasında DDY tarafından bölgesel bir tren hattı olarak işletilmektedir. Hat güzergahı üzerinde Çankırı ve Karabük şehirleri de bulunur.

Izmir’den tren nerelere gidiyor?

İzmir Mavi Treni İzmir (Basmane), Çiğli, Menemen, Muradiye, Manisa, Saruhanlı, Akhisar, Kırkağaç, Soma, Savaştepe, Gökköy (Balıkesir), Balıkesir, Mezitler, Dursunbey, Gökçedağ, Balıköy, Demirli, Tavşanlı, Güzelyurt, Kütahya, Alayunt, Sabuncupınar, Gökçekısık, Kızılinler, Eskişehir, Alpu, Beylikova, Yunusemre, …

Zonguldak tren bileti ne kadar?

Bölgesel Tren Tam bilet: 22₺