Last of Us kaç saat sürer?

The Last of Us 2 kaç saatte biter?

Ortalama 15 saatlik bir serüvende muazzam bir oyun tecrübesi yaşatmıştı bana. Oyun bittiğinde ne hissedeceğimi bilemeyip gözyaşlarına boğulmuştum.

The Last of Us 1 kaç bölüm?

The Last of Us dizisinin 1. sezonu 10 bölümden oluşacak | DonanımHaber.

The Last of Us Remastered hikayesi kaç saat?

Oynayış süresi:10-13 saat arası bir oyun deneyimi var ki bu oyun için biraz kısa kalmış. Mekan tasarımları:Kesinlikle muazzam Resmen orada gibi hissettiriyor size. Oyunun zorluğu: çok zor bir oyun değil ama kolay da değil Tam kıvamında.

The Last of Us ne kadar?

The Last Of Us Remastered PS4 Oyunu İle En Çok Karşılaştırılanlar

The Last Of Us Remastered PS4 Oyunu Grand Theft Auto 5 PS4 Oyunu
Fiyat 138,89 TL 26 satıcı 285,00 TL 13 satıcı
Popülerlik 1. Popüler Rockstar PS4 Oyunları
Ortalama Puan 1 yorum 1 yorum
Türü Aksiyon / Macera Aksiyon / Macera

The Last of Us 2 kaç gb?

Görselde görmüş olduğunuz üzere oyunun yükleme boyutu 78,3 GB olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik bu boyut, oyunun ön indirme safhası için ayarlanmış bir boyut. En ufak bir yama ile oyunun kapladığı alan artabilir. Muhtemelen minimum 100 GB depolama alanını gözden çıkarmak gerekecek.

The Last of Us 2 kac CD?

Playstation resmi sitesinde yer alan bilgilere göre Last of Us Part II, 2 disk olacak. Bunun yanı sıra oyunun depolama alanında kaplayacağı yerin 100 GB olacağı da belirtilmiş.

The Last of Us 1 kaç gb?

Görselde görülen bilgilere göre oyunun, minimum kaç GB alan istediği de ortaya çıktı. The Last of Us: Remastered PS4’den, HDD’de minimum 50 GB‘lık bir alan istiyor.

The Last of Us 1 kaç saat?

Naughty Dog’dan Arne Meyer, The Last of Us‘ın 12 ile 16 saat arasında süreceğini açıkladı. Oyunun ne kadar hızlı biteceği oyuncunun kendisine kalmış. Hızlıca bir oynanış ile 12 saatte bitecek olan oyunu, gizlilik odaklı oynarsanız 16 saatte bitirebileceksiniz. Görünen o ki The Last of Us, yeterli bir uzunlukta olacak.

The Last of Us hikayesi nedir?

Amerikan oyun şirketi Naughty Dog tarafından geliştirilen ve tüm dünyada milyonlarca kullanıcı bulunan The Last of Us, tüm dünyayı saran ve bulaşanları birkaç saat içerisinde insanlara saldıran yaratıklara dönüştüren salgın bir hastalığın başlamasından yirmi yıl sonrası konu alınıyor.

RDR2 kaç saat?

RDR2 için ana hikayesi 50 saat, ana hikaye + yan görevleriyle 78 saat ve oyundaki bütün içerikleriyle de 170 saat sürüyor.

The Last of Us ne kadar sattı?

The Last of Us, ilk haftasında 1,3 milyonun üzerinde, on dört ay içinde 8 milyondan fazla satarak en çok satan PlayStation 3 oyunlarından biri haline geldi. Çeşitli oyun yayınları, eleştirmenler ve oyun ödül törenleri tarafından Yılın Oyunu ödülleri de dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazandı.

The Last of Us 2 bilgisayarda oynanır mı?

Playstation Now ile VPN üzerinden eğer internet bağlantınız güçlüyse oynayabilirsiniz. Başka bir yöntemi yok şimdilik.

The Last of Us Part 2 kaç euro?

The Last Of Us Part 2 PS4 Oyunu İle En Çok Karşılaştırılanlar

The Last Of Us Part 2 PS4 Oyunu The Last Of Us Remastered PS4 Oyunu
Fiyat 269,00 TL 28 satıcı 137,24 TL 28 satıcı
Popülerlik 2. Popüler PS4 Oyunları 9. Popüler Sony PS4 Oyunları
Ortalama Puan 2 yorum 1 yorum
Türü Aksiyon / Macera Aksiyon / Macera

The Last of Us kaç gb?

Görselde görülen bilgilere göre oyunun, minimum kaç GB alan istediği de ortaya çıktı. The Last of Us: Remastered PS4‘den, HDD’de minimum 50 GB‘lık bir alan istiyor.

The Last of kaç gb?

Görselde görmüş olduğunuz üzere oyunun yükleme boyutu 78,3 GB olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik bu boyut, oyunun ön indirme safhası için ayarlanmış bir boyut. En ufak bir yama ile oyunun kapladığı alan artabilir. Muhtemelen minimum 100 GB depolama alanını gözden çıkarmak gerekecek.