Kayseri Havaalanı hangi ilçede?

Kayseri’de kaç tane havaalanı var?

Kayseri‘de, Kayseri Erkilet Havaalanı adında tek bir havaalanı yer alıyor. 1998 yılından bu yana hizmet veren Kayseri Havaalanı‘na İzmir, İstanbul ve Antalya’dan direkt uçuşlarla ulaşılabiliyor.

Erkilet Havalimanı hangi ilçede?

Kayseri-erkilet Havaalanı 38.764214 enlem ve 35.481495 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Hilal Mh. ve Kocasinan ilçesine bağlıdır. Kayseri-erkilet Havaalanı haritası Kayseri ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Kayseri-erkilet Havaalanı posta kodu 38090.

Kayseri Havaalanından şehir merkezine nasıl gidilir?

Havalimanı/Şehir Merkezi HAVAŞ ile Ulaşım Uçak inişinden 25 dakika sonra hareket eden HAVAŞ servisleri havalimanından şehir merkezine trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 30 dakikada gitmektedir. Bilet ücreti tek yön kişi başı 13 TL olup ücreti otobüs içerisinde sürücüye nakit olarak yapabilirsiniz.

Kayseri havalimanının adı ne?

Erkilet Havalimanı, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesinin Erkilet semtinde bulunan havalimanı. IATA kodu ASR, ICAO kodu LTAU’dur. 1998 yılında sivil hava trafiğine açılmıştır. Erkilet Havalimanı’nın bitişiğinde 12.

Kayseri’de havaalanı var mı?

Kayseri Erkilet Havalimanı Rehberi Lokasyon: Kayseri Havalimanı, şehrin merkezine yaklaşık 5 km mesafede yer alıyor. *Özel araç / otopark: Kayseri Havalimanı’nda özel aracınızla geldiğinizde kullanabileceğiniz 440 araç kapasiteli bir otopark bulunuyor.

Kayseri havalimanında neler var?

Kayseri Erkilet Havalimanı İçerisinde Neler Var? Kayseri Erkilet Havalimanı içerisinde yolcu kullanımına açık alanlarda bekleme salonları, kafeterya ve restoran hizmetleri, lavabo, mescit gibi alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kullanıma açık bir otopark da havalimanı içerisinde yer alarak hizmet sunmaktadır.

Kayseri Erkilet hangi ilçeye bağlı?

Erkilet, Kayseri ilinin Kocasinan ilçesine bağlı bir mahalledir.

Erkilet ne anlama gelir?

erkilet ne demek? Özgürlüğünü elde etmiş yiğit kimse. Atının alnı beyaz olan yiğit.

Kayseri Erkilet Havaalanı merkeze kaç km?

İzmir ve Antalya’dan da haftanın belirli günlerinde uçuşlar yapılmaktadır. Bu uçuşları gerçekleştiren firma Sunexpress Havayolları’dır (www.sunexpress.com). Kayseri havaalanı, Ürgüp merkeze ve SOTA Cappadocia’ya 70 kilometre mesafededir, araba ile ulaşım ortalama bir saat sürer.

Kayseri Havaş nereden kalkıyor?

Havaş Kayseri Servis Güzergahı: BYZ AVM’den hareket eden Havaş Servisleri yaklaşık 15 dakika sonra Kayseri Forum AVM’den de yolcu alarak Kayseri Erkilet Havalimanı’na devam etmektedir.

Kayseri Talastan havaalanına nasıl gidilir?

Talas ilçesinden havalimanına ulaşabilmek için Kayseri Forum Avm önünden Havaş servisleri hareket etmektedir. Kayseri Havalimanından hareket eden Havaş otobüsleri; Kayseri Havalimanı, Sivas Caddesi, Talas Bulvarı, Anayurt güzergâhları üzerinden Talas ilçesine ulaşım hizmeti vermektedir.

Kayseriden hangi illere uçak seferi var?

Popüler Kayseri Uçuşları

  • Kayseri – İstanbul. 346 TL’den.
  • Kayseri – Antalya. 366 TL’den.
  • Kayseri – İzmir. 460 TL’den.
  • Kayseri – Bodrum. 612 TL’den.
  • Kayseri – Ankara. 615 TL’den.
  • Kayseri – Adana. 615 TL’den.
  • Kayseri – Gaziantep. 673 TL’den.
  • Kayseri – Trabzon. 698 TL’den.

Kayseri’de hava alanı var mı?

Lokasyon: Kayseri Havalimanı, şehrin merkezine yaklaşık 5 km mesafede yer alıyor. *Özel araç / otopark: Kayseri Havalimanı‘nda özel aracınızla geldiğinizde kullanabileceğiniz 440 araç kapasiteli bir otopark bulunuyor. *Havaş: Kayseri‘in çeşitli noktalarından Kayseri Havalimanı‘na giden Havaş otobüs hizmeti bulunuyor.

Kayseri Havaalanı merkeze ne kadar uzak?

Havalimanından Kayseri Şehir Merkezine Ulaşım Kayseri Havalimanı şehir merkezine sadece 5 km uzaklıkta bulunuyor.

Kayseri Erkilet hangi belediye?

Erkilet Belediyesi 38.808311 enlem ve 35.452377 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Erkilet General Emir Mh. ve Kocasinan ilçesine bağlıdır. Erkilet Belediyesi haritası Kayseri ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.