Karabük Üniversitesi uzaktan eğitime geçecek mi?

Karabuk Üni yüz yüze mi?

Karabük Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karara göre; Teorik dersler uzaktan online olarak, uygulamalı dersler ise yüz yüze eğitim modeli ile gerçekleşecek. … Karabük Üniversitesi yüz yüze eğitim verilecek bölümler de teorik derslerin uzaktan eğitim modeli ile verileceğini açıkladı.

Karabük Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?

Conversation. Değerli öğrencilerimiz, bahar dönemi dersleri 22.02.2021 Pazartesi günü KBUZEM aracılığıyla başlayacak olup, yüz yüze eğitime geçilmesi düşünülen bölümlerle ilgili karar Üniversitemiz Senatosu tarafından planlanarak sizlerle en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır.

Karabük Üniversitesi uzaktan eğitim Ne Zaman Başlıyor?

Dersler 27 Eylül 2021 pazartesi günü itibariyle başlayacaktır. Canlı dersleri takip etmek için gerekli ekip kodları ve ders katılım linklerini 26 Eylül 2021 pazar günü saat 12:00 itibari ile oys.karabuk.edu.tr adresinden temin edebilirsiniz.

Karabük Üniversitesi uzaktan eğitim Nasıl oluyor?

Uzaktan eğitimde senkron (online) dersler Microsoft Teams ve Adobe Connect programları ile yapılacaktır. Sanal sınıflara nasıl giriş yapılacağı ve sisteme giriş bilgileri (kullanıcı adı ve şifre) 2 Ekim Cuma günü duyurulacaktır. Sınavlar çoktan seçmeli ve klasik şeklinde çevrimiçi (online) yapılacaktır.

Karabük Üniversitesi hangi bölümler yüz yüze?

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Senatosu tarafından alınan karar doğrultusunda; Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Orman Fakültesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Adalet Meslek Yüksekokulunda derslerin tamamının …

Karabük Üniversitesi ne zaman acılıyor?

Karabük Üniversitesi ne zaman açılacak Karabük Üniversitesinde güz dönemi dersleri 27 Eylül günü başlayacak ve 31 Aralık günü sona erecektir. Bahar dönemi dersleri ise 7 Şubat günü başlayacak ve 20 Mayıs günü sona erecektir.

Karabük Üniversite ne zaman başlıyor?

Karabük Üniversitesi ne zaman açılacak Karabük Üniversitesinde güz dönemi dersleri 27 Eylül günü başlayacak ve 31 Aralık günü sona erecektir. Bahar dönemi dersleri ise 7 Şubat günü başlayacak ve 20 Mayıs günü sona erecektir.

Karabük Üniversitesi açıldı mı?

Karabük Üniversitesi ya da kısaca KBÜ, 2007 yılında kurulmuş bir devlet üniversitesidir. Bulunduğu il olan Karabük‘ün ismini taşımaktadır. 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminden itibaren bünyesindeki 14 fakülte, 7 meslek yüksek okulu, 4 yüksek okul ve 4 enstitü ile akademik etkinliklerini sürdürmektedir.

Karabük Üni hazırlık Online mı?

Üniversitemiz senatosunun 02.09.2021 tarih ve 2021-10 sayılı kararı gereği Yabancı Diller Yüksekokulunda 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı İngilizce Hazırlık Eğitimi uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecektir.

Uzaktan eğitim olacak mi?

Üniversite senatosu 29 Aralık 2021 tarihinden itibaren 9 Ocak 2022 tarihine kadar uzaktan (online) eğitim kararı aldı. Uygulamalı derslerin fiziki ya da uzaktan (online) yapılmasıyla ilgili olarak Fakülte ve Müdürlükler ayrıca karar alacak, kararları zaman yitirmeksizin duyuracak” açıklamasını yaptı.

Kırıkkale Üniversitesi ne zaman açılacak?

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi için tıklayınız…

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ
2020-2021 ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ
05 Ekim 2020 Derslerin Başlaması
12 – 16 Ekim 2020 Ders Ekle/Bırak İşlemleri
08 Ocak 2021 Derslerin Sona Ermesi

2021-2022 Karabük Üniversitesi ne zaman açılacak?

Karabük Üniversitesi ne zaman açılacak Karabük Üniversitesinde güz dönemi dersleri 27 Eylül günü başlayacak ve 31 Aralık günü sona erecektir. Bahar dönemi dersleri ise 7 Şubat günü başlayacak ve 20 Mayıs günü sona erecektir.

Karabük Üniversitesi ne zaman açılıyor?

Karabük Üniversitesi
Kuruluş 28 Mayıs 2007
Eğitim dil(ler)i Türkçe, İngilizce
Rektör Prof. Dr. Refik Polat
Kayıtlı 42.000[2014-2015]

Karabük Üniversitesinde hazırlık zorunlu mu?

Kampüs dışına çıkan öğrenciler, burada basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan öğrenci, “YÖK’ün yeni çıkardığı yönetmelik ile öğretim dili Türkçe olan bölümlerde zorunlu hazırlık kaldırıldı. Ancak Karabük Üniversitesi‘nde yönetmelik bu şekilde işlemiyor.

Karabük Üniversitesi hazırlık var mi?

MADDE 11 – (1) İngilizce hazırlık sınıfında normal öğrenim süresi iki yarıyıldır. Öğrenciler düzeylerine göre haftada en az 20, en fazla 30 saat yabancı dil dersi öğrenimi görürler. (2) Bir düzeyde ağırlıklı not ortalaması 100 üzerinden 65 olan öğrenciler başarılı kabul edilir ve bir sonraki düzeye devam hakkı kazanır.