PS Now Türkiye var mı?

PlayStation Now Türkiye Ne Zaman Çıkacak?

Yayınlanan raporlara göre Sony, PlayStation Now ve PlayStation Plus’un melez bir sürümünü 2022 yılının bahar aylarında piyasaya sürecek.

PS Now Türkiye’ye gelecek mı?

PS Now servisi şu anda Türkiye‘de bulunmuyor. Sistem ABD, Kanada, belli başlı Avrupa ülkeleri, Japonya gibi sınırlı bölgelerde hizmet veriyor. PS Now servisinin 2021’in Nisan ayı itibariyle 3,2 milyon aboneye sahip olduğu açıklanmıştı.

PS Now kaç TL?

PlayStation Now için şu anda 3 farklı abonelik modeli sunuluyor. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıllık olarak değişiyor. Aylık bazda abone olmaya karar verirseniz her ay 9.99 dolar ödeme yapmak durumundasınız. Eğer üç aylık paketi seçerseniz rakam 24.90 dolara düşüyor.

PS Now Türkiye nasıl kullanılır?

PlayStation oyunları PC’de PS Now ile nasıl oynanır?

  1. Adım #1: Doğru Windows sürümünü kullandığınızdan emin olun.
  2. Adım #2: Bir DualShock 4 edinin.
  3. Adım #3: İnternet bağlantınızın yeterince hızlı olduğundan emin olun.
  4. Adım #4: PS Now platformuna abone olun.
  5. Adım #5: PS Now uygulamasını indirin ve kullanmaya başlayın.

23 Oca 2021

PS Now hangi ülkelerde var?

PlayStation Now ülkemizde ne yazık ki aktif değil. Hizmet şu anda ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Lüksemburg, Norveç, Portekiz’de kullanılabiliyor ve gün geçtikçe daha fazla ülkeye açılıyor.

PS Now hangi oyunlar var?

PlayStation’ın PlayStation Now isimli oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan servisine Ekim 2021’de eklenecek oyunlar belli oldu….7 Yeni Oyun

  • Amnesia: Collection.
  • Desperados III.
  • Fallout 76.
  • Final Fantasy VIII Remastered.
  • The Last of Us Part II.
  • Victor Vran: Overkill Edition.
  • Yet Another Zombie Defense HD.

5 Eki 2021

PlayStation Now nasıl alınır?

Ülkemizde nasıl satın alabiliriz? Öncelikle TR PSN‘de PS Now bulunmadığından, US ve UK PSN üzerinden alınabilir. Bunun için de genellikle PSN cüzdan bakiyesi veya direkt olarak PS Now aboneliği satın alabilirsiniz.

PS Now Türkiye nedir?

oyun dunyasında önemli bir yer alabilecek sony servisidir. pek yakında kuzey amerika’da ps3 ve vita için betası başlıyor. türkiye şartlarında suratına bakılmayacak servistir.

PlayStation Now hangi ülkelerde?

23 Ocak 2019’da Sony, hizmetin daha sonra İspanya, İtalya, Portekiz, Norveç, Danimarka, Finlandiya ve İsveç’te başlayacağını açıkladı.

PS Now ücretsiz mi?

350 TL’lik oyun, PS Now aboneleri için ücretsiz oldu.