Safranbolu’da bugün okullar tatil mi?

Karabük Safranbolu 23 aralık okullar tatil mi?

Karabük Valiliği´nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Karabük merkez, Safranbolu, Yenice ve Eflani ilçelerinde yarın okullar 1 gün süre ile tatil edildi. Ovacık ve Eskipazar ilçelerinde ise taşımalı sistemle okula erişim sağlayan öğrenciler için eğitime ara verildi.

Safranbolu 18 Ocak okullar tatil mi?

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı sonrası oluşabilecek buzlanma riski ve sabah saatlerinden itibaren beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle merkez, Safranbolu ve Eskipazar ilçelerindeki tüm okullarda eğitim ve öğretime 18 Ocak Salı günü ara verildiği bildirildi.

Safranbolu okullar kar tatil mi?

SAFRANBOLU‘DA EĞİTİME KAR ENGELİ Karabük’ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası eğitime 1 gün ara verildi. Sabaha karşı başlayan ve etkili olmaya devam eden kar yağışı sonrası Safranbolu ilçe kaymakamlığı ilçe genelinde okulların bir gün tatil edildiği duyurdu.

22 Aralık Safranbolu tatil mi?

22 ARALIK 2021. 22 Aralık Çarşamba günü için Karabük’te okulların tatil olup olmayacağı araştırılıyor. Konu ile ilgili ise resmi açıklama geldi. Karabük’te kar yağışı nedeniyle merkez, Safranbolu, Yenice ve Eflani ilçelerinde okullar yarın tatil edildi.

Karabük yarın okullar tatil mi?

KARABÜKTE OKULLAR YARIN TATİL Mİ? Karabükte etkili olan kar yağışı ve buzlanma tehlikesine karşı okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

Karabük’te kar nedeniyle okullar tatil mi?

Karabük‘ün Ovacık İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle Spor Lisemiz hariç tüm okullarımızda eğitim öğretime Cuma günü ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelimizin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir” denildi.

18 Ocak 2022 Safranbolu okullar tatil mi?

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle merkez, Safranbolu, Eskipazar, Ovacık ve Eflani’de eğitim öğretime, Yenice ilçesinde ise taşımalı eğitime 18 Ocak Pazartesi günü ara verildiği bildirildi.

Karabük 19 Ocak okullar tatil mi?

Karabük merkez ve ilçelerinde kar yağışı sebebiyle eğitim öğretime 19 Ocak Çarşamba günü ara verildi. … Açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da 19 Ocak Çarşamba günü idari izinli sayılacağı belirtildi.

22 Aralık hangi iller tatil?

Birçok ilde eğitime kar engeli (22 Aralık Çarşamba günü hangi illerde okullarda tatil olacak?)

  • BİTLİS. Bitlis’in Tatvan, Hizan ve Güroymak ilçelerinde yoğun kar nedeniyle eğitime 22 Aralık Çarşamba günü ara verildi. …
  • KONYA. …
  • ORDU. …
  • KARABÜK. …
  • AĞRI. …
  • MUŞ …
  • KASTAMONU. …
  • BARTIN.

22 Ara 2021

22 Aralik Bolu okullar tatil mi?

Açıklamada, “İlçe merkezimizdeki resmi ve özel eğitim kurumları ile köylerimizdeki yatılı okullar hariç, taşımalı eğitime ve tüm köylerimizde eğitim öğretime 22 Aralık Çarşamba günü ara verilmiştir.” ifadesi kullanıldı.

Karabük 21 Ocak okullar tatil mi?

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, “21 Ocak Cuma günü itibariyle olumsuz hava şartları sebebiyle Karabük merkez ve 5 ilçemizde özel eğitim okullarımız ve eğitime taşıma yoluyla erişim sağlayan öğrencilerimiz için eğitime bir gün ara verilmiştir.

Karabük 20 Ocak okullar tatil mi?

Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve ve oluşan buzlanma tehlikesi nedeniyle ilimiz merkez ve ilçelerimizdeki tüm eğitim kurumlarında 20 Ocak Perşembe günü eğitim ve öğretime bir gün ara verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

2022 19 Ocak okullar tatil mi?

Valilikten yapılan yeni açıklamada, 19 Ocak 2022 günü de mevcut hava şartları nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verdiği belirtildi. Ayrıca yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan personelin de izinli olduğu belirtildi.

Hangi illerde okullar tatil 2022 19 Ocak?

Açıklamada, merkez ilçe, Bulancak, Espiye, Eynesil, Görele, Keşap, Piraziz, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerindeki köy okullarında 19 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edildiği kaydedildi. Kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle Akyazı, Hendek ve Pamukova ilçelerinde eğitim öğretime bugün ara verildi.

19 Ocak 2022 Okullar tatil mi?

Valilikten yapılan yeni açıklamada, 19 Ocak 2022 günü de mevcut hava şartları nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verdiği belirtildi. Ayrıca yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan personelin de izinli olduğu belirtildi.