Hazal Kaya Misafir dizisi hangi gün?

Misafir hangi gun oynuyor?

Misafir, her perşembe 20:00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. İzleyiciler “Misafir dizisi oyuncuları kimler?” Sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Misafir dizisi konusu ve Misafir oyuncu kadrosu… Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı “Misafir” dizisi merak ediliyor.

Hazal Kaya Misafir ne zaman?

Kanal yönetiminin yapımlara yeterince fırsat vermeden yayından kaldırması da izleyicilerin güvensizliğine neden oldu. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı Misafir dizisi de 9 Aralık Perşembe akşamı 5. bölüm ile birlikte final yapacak.

FOX TV Misafir dizisi ne zaman başlıyor?

Misafir ne zaman, hangi gün? “Misafirdizisi 11 Kasım Perşembe saat 20.00’de ilk bölümüyle yayınlanacak. “Misafir”de; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in (Buğra Gülsoy) umut dolu karşılaşma hikayesi konu alınacak.

FOX Misafir neden final yapıyor?

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri daha ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Son olarak FOX TV’nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek.

Misafir saat kacta basliyor?

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrol oynadığı Misafir dizisi Fox Tv’de yayınlanıyor. Her Perşembe akşamı saat 20:00’da yeni bölümleri ekrana geliyor.

Misafir dizisi hangi kanalda?

Misafir Dizisi – Hakkında – FOX.

Misafir hangi diziden uyarlama?

Misafir dizisin OASİS dizisinden uyarlama olduğu biliniyor. Dizide Eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu Erdem ve Gece’nin buluşması hikaye olarak ele alınacak.

Misafir dizisi kaçta başlıyor?

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrol oynadığı Misafir dizisi Fox Tv’de yayınlanıyor. Her Perşembe akşamı saat 20:00’da yeni bölümleri ekrana geliyor.

Misafir dizisi ne zaman başladı?

Misafir, Medyapım imzalı, ilk bölümü 11 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün yaptığı, senaryosunu Özge Aras Yiğit’in kaleme aldığı, başrollerini Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, dram ve aile türündeki Türk televizyon dizisi.

Fox’ta hangi dizi final yapıyor?

Yalancı ve Ada Masalı’nın ardından ekranda yaprak dökümü sürüyor. Bir dizi daha ekrana veda ediyor. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Most Yapım’ın FOX için çektiği “Elbet Bir Gün” dizisi final yapan projeler arasına katılıyor.

Şu anda FOX TV’de ne var?

  • 08.00. İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat. Canlı
  • 10.45. Ekonomi Arası Canlı
  • 11.00. Çağla ile Yeni Bir Gün.
  • 13.00. En Hamarat Benim. Yeni Bölüm.
  • 16.00. Fulya ile Umudun Olsun. Canlı
  • 18.00. Yasak Elma. ALT YAZILI.
  • 19.00. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber. Canlı
  • 20.00. Yasak Elma. ALT YAZILI.

Misafir hangi kanalda?

Misafir yarın akşam FOX’ta başlıyor!

Yeni Dizi Misafir hangi kanalda?

Bir süredir merakla beklenen dizi Misafir‘in ilk teaser’ı yayımlandı. Hikayesi ile dikkat çeken dizi 11 Kasım Perşembe akşamı FOX’ta olacak.

Misafir kaçta başlıyor?

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrol oynadığı Misafir dizisi Fox Tv’de yayınlanıyor. Her Perşembe akşamı saat 20:00’da yeni bölümleri ekrana geliyor.

Misafir dizisi uyarlama mı?

Misafir dizisin OASİS dizisinden uyarlama olduğu biliniyor. Dizide Eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu Erdem ve Gece’nin buluşması hikaye olarak ele alınacak. İşte Misafir dizisinin konusu.