Arel Koleji sahibi nereli?

Münevver Gözükara kimdir?

İstanbul Yenibosna’da başladığı yerde hâlâ çalışan Münevver Gözükara, öğretmen okulundan mezun olduktan sonra 10 yıl sınıf öğretmenliği yaptı. Matematik öğretmenliği yapan eşinin İstanbul Yenibosna’da konut yaptığı araziye okul da yapmasını istedi. Bu tarihten sonra hem kendi, hem de eşi eğitimden hiç kopmadı.

Istanbul Arel Üniversitesi kime ait?

İstanbul Arel Üniversitesi, Kemal Gözükara eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 5656 sayılı Yasa ile kurulan, 18 Mayıs 2007 tarihli ve 26526 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak kuruluşunu tamamlayan, Yükseköğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan vakıf üniversitesidir.

Özgür Gözükara kimdir?

İstanbul Arel Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Özgür Gözükara 1976’da Bakırköy’de dünyaya geldi. Ortaokul ve liseyi Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 1999’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nden mezun oldu. İşletme alanında yüksek lisansını 2000’de ABD’de tamamladı.

Arel Üniversitesi hangi vakfın?

İstanbul Arel Üniversitesinin kurucu vakfı olan Kemal GÖZÜKARA Eğitim ve Kültür Vakfı 14.09.1999 tarihinde küreselleşen dünyada ulusal değerler ile evrensel değerleri sentezleyen, toplumunun beklentilerine yanıt veren, cumhuriyet değerlerine duyarlı, demokratik ve özgürlükçü, araştıran, üreten ve yaratan insanlar …

Ahmet Gözükara kimdir?

1972 yılında Maraş’tan İstanbul’a tayinle gelen Ahmet Gözükara, Sultanahmet Ticaret Lisesi’nde öğretmendi. Taksim’de hayatını kaybettiğinde henüz 33 yaşındaydı. Ailesinin ilk ve en genç kaybı. Hakkında bugüne dek bilinenler ise Sultanahmet Ticaret Lisesi’nde öğretmenlik yaptığı ve TÖB-DER’li oluşuydu.

Kemal Gözükara kaç yaşında?

94 yaşında (1928)Kemal Gözükara / Yaş

Arel online mı?

Değerli Öğrencimiz; 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı dersleri daha önce duyurduğumuz gibi çevrimiçi (online) yapılacaktır.

Istanbul Arel Üniversitesi rektörü kim?

Prof. Dr. A. Ercan Gegez 2021 yılı Temmuz ayı itibariyle İstanbul Arel Üniversitesi Rektör atanmıştır.

Vakıf üniversitesi özel üniversite mi?

Vakıf üniversiteleri kağıt üstünde özel üniversite olarak geçse de aralarında fark vardır. Vakıf üniversitelerinin birçoğu devlet desteği alır ve kar amacı gütmez. Bunun dışında tüm yüksekokullarda olduğu gibi bu üniversitelerde de eğitim yaygın ve örgün eğitim olarak ikiye ayrılır.

Arel Üniversitesinde hukuk var mı?

Öğrenciler anayasa hukuku, ceza hukuku, medeni hukuk, idare hukuku, ticaret hukuku gibi temel derslerin yanında uygulamaya yönelik UYAP, klavye kullanımı gibi bir takım uygulamalı derslerde almaktadır.

Arel Üniversitesi Ne Zaman Açılacak 2021?

Değerli Öğrencimiz, Dersler 04 Ekim 2021 tarihi itibariyle başlayacaktır. (Tıp Fakültesi 13.09.2021 tarihi itibariyle başlamıştır.) Ders kayıtları 20.09.2021 – 01.10.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Arel Üniversitesi Diploma ne zaman açılacak?

Madde 10: Diplomalar, öğrencinin mezun olduğu tarihten itibaren en geç üç ay içinde ilgili birim tarafından hazırlanarak Rektörlüğün onayına sunulur.

Prof Dr Kadir dabbağoğlu kimdir?

Kadir Dabbağoğlu, Akademik, İş, Ekonomi & Pazarlama, İşletme, Finans, Muhasebe kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Bağımsız Denetim, Finansal Muhasebe, Muhasebe Teorisi olarak sayılabilir.

Ali Argun Karacabey kimdir?

Ali Argun Karacabey kimdir? 08 Şubat 1969 dünyaya gelen Karacabey, ilk ve ortaöğretniminin ardından 1991 yılında Ankara Üniversitesi İşletme bölümünü kazandı. Yüksek Lisansını aynı bölümde yapan Karacabey, 1998 yılında Doktorasını da Ankara Üniversitesi İşletme Bölümünde yaptı.

Vakıf üniversiteleri paralı mı?

Evet, vakıf üniversitesi paralı olarak eğitim vermektedir. Herhangi bir burs oranı kazandıysanız bu oran düşürülür ve kalan tutarı ödeyerek eğitim alırsınız.