Jin askere ne zaman gidecek 2021?

Kim Seok Jin ne zaman askere gidecek?

Şirkete yatırım yapmanın risklerini anlatan bir sayfada Big Hit şöyle yazdı, “BTS 1992 ve 1997 yılları arasında doğmuş, faal görev askeri olarak askere gitmesi gereken üyelerden oluşuyor. Yaşı en büyük üye Kim Seok Jin‘in askerlik yasasına göre askerliğini 2021’in sonuna kadar erteleyebilmesi mümkün.”

Kim Seok Jin doğum günü?

4 Aralık 1992 (29 yıl yaşında)Kim Seok-Jin / Doğum tarihi

BTS grubu dağılıyor mu?

Güney Koreli grup adına açıklama yapan müzik şirketi, BTS‘in “şarj olduktan sonra en iyi, en sağlıklı halleriyle geri döneceklerini” belirtti. Güney Koreli müzik grubu BTS, ara veriyor.

BTS v kaç yaşında?

29 yaşında (4 Aralık 1992)Kim Seok-Jin / Yaş

Jin askerde ne kadar kalacak?

Yasa değişikliğiyle BTS gibi üstün başarı kazanan K-pop yıldızları 30 yaşına kadar askerlikten muaf tutulacak. Buna göre 27 yaşındaki Jin, BTS grubunun yaşça en büyük üyesi olarak askerliğini iki sene daha erteleyebilir. Grubun 23 yaşındaki en genç üyesi Jungkook ise 7 yıl daha askere gitmek zorunda kalmayabilir.

BTS in sözleşmesi ne zaman bitecek?

O Ekim ayında, sözleşmelerinin bitmesine bir yıldan fazla kala BTS, Big Hit Entertainment ile olan sözleşmesini 2026’ya kadar yeniledi.

BTS Jin nerede doğdu?

Gwacheon, Güney KoreKim Seok-Jin / Doğum yeri

Jiminin dogum gunu ne zaman?

13 Ekim 1995 (26 yıl yaşında)Jimin / Doğum tarihi

BTS grubunun sözleşmesi ne zaman bitiyor?

O Ekim ayında, sözleşmelerinin bitmesine bir yıldan fazla kala BTS, Big Hit Entertainment ile olan sözleşmesini 2026’ya kadar yeniledi.

BTS hangi yılda ayrılacak?

BTS, Haziran 2013’te çıkış yaptı ve hala ilk sözleşmelerinin bitmesine 1 yıl var. Genel olarak sözleşmenin yenilenmesi, ilk sözleşmenin sona ermesinden hemen önce gerçekleşir; ancak profesyonel sporcular söz konusu olduğunda, bir oyuncu son derece değerli kabul edildiğinde, erken yenileme stratejik bir hamle olabilir.

Jin BTS boyu kaç?

1,79 mKim Seok-Jin / Boy
JİN – (KİM SEOK JİN) 4 Aralık 1992 (27 yaşında) tarihi doğumlu ve yay burcu. Boyu 1.79 cm kilosu ise 63. Jin, Konkuk Üniversitesi’nde lisans Hanyang Cyber ​​Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi tamamladı.

BTS en küçük kim?

Jeon Jung-kook (d. 1 Eylül 1997), daha çok bilinen adıyla Jungkook (stil olarak Jung Kook), Güney Koreli şarkıcı ve söz yazarı. BTS grubunun en genç üyesi ve ana vokalidir.

BTS şu an hangi ülkede?

BTS, diğer adıyla Bangtan Boys (방탄소년단), Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına “ARMY” denmektedir.

EXO askere ne zaman gidecek?

Sizi seviyorum!” SM Entertainment şunları söyledi: “Baekhyun 6 Mayıs’ta askere gidecek. Askere alınma zamanı ve yeri özel olacak ve özel bir etkinlik olmayacak.” Baekhyun, 6 Mayıs’ta askere alındıktan sonra üç haftalık temel eğitimden geçecek ve ardından askerlik hizmetini bir kamu hizmeti çalışanı olarak tamamlayacak.

BTS kaç yıl sözleşmesi?

E-postaya göre, yenilenen sözleşme 7 yıl sürüyor. Big Hit, “Felsefemiz, küresel düzeyde önemli başarılar gösteren sanatçılarımızı en verimli şekilde desteklemektir. BTS‘in 7 üyesiyle yapılan görüşmelerden sonra, istikrarlı ve uzun vadeli kariyerlerini sürdürebilmek için sözleşme yenileme konusunda anlaştık.