Köfteci Yusuf’un köftesinin içinde ne var?

Köfteci Yusuf’un sırrı ne?

Köfteci Yusufun köftelerinin lezzetinin sırrının kadın eli değmesinden ve 24 yıldır değişmeyen reçetelerinden kaynaklandığını belirten Yusuf Akkaş, “Fabrikadaki işçilerin yüzde 80’ini bayan arkadaşlar oluşturuyor.

Köfteci Yusuf’un etlerinde ne çıktı?

Fabrikası Çayırova’dan bulunan Gurme Gıda’nın Macar Salam hamur harcından domuz eti çıkarken kangal fermente sucukta da domuz eti tespit edildi. Öte yandan vatandaşların kurumsallığına güvenerek aldığı natürel sızma zeytinyağında da mevzuata uygunsuzluk belirlendi.

Köfteci yusufun etleri güvenilir mi?

“Çeşitli sosyal medya ve basın organlarında yer alan ‘Köfteci Yusuf bu defa da özür diledi’, ‘Domuz eti ve at eti yediriyorlar, Köfteci Yusuf‘ta skandal’ başlıklı haberler doğru değildir. İlgili haber ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Köfteci Yusuf neden özür diledi?

Köfteci Yusuf, özür diledi… Tarım ve Orman Bakanlığı laboratuvar sonucuyla taklit veya tağşiş yapılan ürünleri üreten ya da ithal eden firmaları arasında numune alınan numunede 2 kez tağşiş olduğu tespit edilen Köfteci Yusuf özür diledi.

Köfteci Yusuf maaşları ne kadar?

Köfteci Yusuf Şirketindeki Ortama Maaşlar

  • Popüler Pozisyonlar. Komi. 4.136TRY ayda. Komi – Garson. 2.863TRY ayda. Kasiyer. 4.076TRY ayda.
  • Gıda. Mutfak Elemanı 2.787TRY. Servis Elemanı 5.295TRY. Mutfak Görevlisi. 3.605TRY.
  • Perakendecilik. Kasiyer. 4.076TRY ayda. Şarküteri Elemanı 2.654TRY ayda. Bayan Kasiyer. 2.532TRY ayda.

Köfteci Yusuf kiminle ortak?

Ortaklık Yapısı

Ortak Pay Tutarı (TL) Pay Oranı
YUSUF AKKAŞ 30.000.000 TL %100
TOPLAM 30.000.000 TL %100

Köfteci Yusuf’un etleri ne eti?

Köftelerimiz %70 dana eti, %30 kuzu eti, ekmek, tuz, pul biber, beyaz soğan ve ustalarımızın maharetleriyle üretilmektedir.

Köfteci Yusuf eti helal mi?

KÖFTECİ YUSUF Şubelerinde Yediğiniz Tüm Ürünler Helal Gıda Sertifikalıdır…

Köfteci Yusuf’un etleri nereden?

Köfteci Yusuf Hayvan Teminini Nereden Yapmaktadır ? Ürünlerimizde kullandığımız belirli ırktaki dana ve kuzuların %20’si kendi çiftliğimizden, %70’i anlaşmalı çiftçi ve profesyonel işletmelerden, %10’u ise sürekli alım yaptığımız büyük toptancılardan sağlanmaktadır.

Yusuf kofte domuz eti var mi?

“çeşitli sosyal medya ve basın organlarında yer alan ‘köfteci yusuf bu defa da özür diledi’, ‘domuz eti ve at eti yediriyorlar, köfteci yusuf‘ta skandal’ başlıklı haberler doğru değildir. ilgili haber ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Köfteci Yusuf helal mı?

Siz güvenle yiyin diye KÖFTECİ YUSUF üretim merkezi Dünya Helal Birliği denetlenmesi sonucu helal sertifikası alarak sektörünün ilk firması olmaya hak kazandı. Tüm sertifika ve belgelerimiz için http://www.kofteciyusuf.com/belgelerimiz.html tıklayınız.

Köfteci Yusuf kaç saat çalışıyor?

Birçok işletme gibi Köfteci Yusuf‘ta da günlük çalışma saati 8,5 saattir. Günlük yemek ve dinlenme saatleri de bu süre içerisine dahildir.

Komi kaç saat çalışır?

Restoranlarda çalışan garson,komilerin iş hukukundaki hakları kapsamında haftada 45 saat çalışır. Garsonun haftada 45 saatten fazla çalışması halinde saat başına % 50 zamlı kısmını fazla mesai alacağı davası açarak alma hakları vardır.

Köfteci Yusuf Şu an kimin?

Köfteci Yusuf sahibiYusuf Akkaş’ ‘tır. Köfteci Yusuf‘un sahibi Yusuf Akkaş Bursa’nın Kızılhisar köyünde dünyaya geldi. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başladı.

Köfteci Yusuf’un eti nereden geliyor?

Köfteci Yusuf Hayvan Teminini Nereden Yapmaktadır ? Ürünlerimizde kullandığımız belirli ırktaki dana ve kuzuların %20’si kendi çiftliğimizden, %70’i anlaşmalı çiftçi ve profesyonel işletmelerden, %10’u ise sürekli alım yaptığımız büyük toptancılardan sağlanmaktadır.