Kaç çeşit PS4 var?

PlayStation 4 CUH ne demek?

CUH-20xx PS4 Slim modelleri Seri numarası, 17 rakamdan oluşur ve güç bağlantı noktasının üzerindeki çıkıntının altında bulunur. Bu numarayı görebilmek için sistemin arka tarafını çevirmeniz gerekir. Model numarası CUH harflerinden ve ardından dört rakamdan ve bir harften oluşur.

PlayStation 4 Slim farkı ne?

Slim, genel olarak daha tasarruflu. Orijinal PS4‘ün 250 watt’lık güç tüketimine karşın, Slim 165 watt’lık bir termal tasarım gücüne sahiptir. Bu tasarım Slim‘in daha düşük sıcaklıkta ve daha sessiz çalışmasını sağlar. Bu iki model arasında Slim bir dezavantaja sahipse, o da SPDIF portunun çıkarılmış olması.

PS4 4K var mı?

Konsollarda 4kPS4 PRO ve XBOX ONE S destekler aralarındaki fark ise XBOX gerçek 4K görüntü verirken PS4 PRO upscale teknolojisi ile 4K görüntü veriyor.

PS4 Pro hepsi 4K mı?

Evet, PlayStation 4 Pro; 4K TV olmadan da 1080p televizyonlara geliştirilmiş grafik ve performans sunuyor fakat konsolun pazarlama noktası 4K ve HDR desteklerinden geliyor.

PS4 en iyi modeli hangisi?

Dördüncü nesil PlayStation için son model olan ve normal modeline göre daha güçlü olan PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) 4K görüntü kalitesine yakın bir görüntü kalitesi sunuyor. PS4 Slim’den yaklaşık 2 ay sonra piyasaya çıkan PS4 Pro, normal modelin tam 3,5 – 4 katı daha güçlü teraflop motoruna sahip.

PS4 içinde ne var?

Özellikleri

  • Ürün Kodu: CUH-1000, CUH-1100, CUH-1200.
  • Anakart: SAA-001, SAB-001.
  • İşlemci: x86-64, 8 çekirdekli AMD “Jaguar” işlemci.
  • Grafik İşlemcisi: 1,84 TFLOPS, yeni nesil AMD Radeon™ tabanlı grafik motoru.
  • Bellek: 8GB – GDDR5 – 5500 MHz.
  • Medya oynatıcılar: Blu-ray Drive 6X, DVD 8X.

PS4 hangi oyunlar 4K?

PS4 Pro 4K desteği alacak oyunlar belli oldu!…Öncelikle kesin olarak bu yapıdan faydalanacak oyunları sıralayalım:

  • Battlefield 1.
  • Call of Duty: Black Ops 3.
  • Call of Duty: Infinite Warfare.
  • Days Gone.
  • Dishonored 2.
  • Farpoint (PlayStation VR)
  • FIFA 17.
  • Final Fantasy XV.

PS4 çözünürlüğü kaç?

PS4‘te ise oyun 1080p 60 FPS sabit.

PS4 Pro 4K destekliyor mu?

PS4 Pro: 4K çözünürlüğü etkinleştirme Dinamik 4K çözünürlüğü yalnızca 4K ile uyumlu bir görüntüleme cihazına (ör. 4K TV, 4K projektör) Yüksek Kaliteli HDMI kablosu ile bağlanmış bir PS4 Pro sistemiyle elde edebilirsiniz.

PS4 Pro ne farkı var?

Orijinal PS4 ve PS4 Pro arasındaki en belirgin fark, yeni cihazda ekstra bir katmanın yer alması. Orijinal PS4 disk sürücü ve iki USB girişi için, bir boşlukla ayrılmış iki katmana sahipken, PS4 Pro‘da üç katman mevcut. Diğer yandan boyutlarda da bazı değişiklikler söz konusu.

PS4 almaya değer mi?

2020’de hala PlayStation 4’ü almaya değer mi? Kesinlikle! Devasa oyun kataloğuyla birlikte düşük fiyat, tarihteki en başarılı oyun konsolunun bugün hala çekici görünmesini sağlıyor. Evde en son teknolojiye sahip olmak istiyorsanız, PS4 Slim ve PS4 Pro 2020’de hala mükemmel bir seçim.

PS4 kaç fps veriyor?

Oyun PS4‘te 30 fps ile oynanabiliyor olacak.

PS4 hangisini almalı?

Bazı uzmanlara göre PS4 Slim, oldukça gereksiz bir model ve sadece satışları yükseltmeyi amaçlayan bir Sony ürünü. Yine de tercih sizin. Eğer yüksek kalitede, televizyonu da tam performans kullanacak bir oyun makinesi istiyorsanız, PlayStation 4 Pro size en uygun model olacaktır.

PS4 ne kadar gider?

En az 3 yıl ömrü var Dolayısıyla toparlamak gerekirse, bugün alından bir PlayStation 4’ün çok rahat 3 yıl ömrü olduğunu söyleyebiliriz.

PS4 Pro Enhanced ne demek?

PlayStation Blog’da yapılan açıklamaya göre, kutu tasarımında “PS4TM Pro Enhanced” logosu bulunan oyunlar Sony’nin dediğine göre, geliştirilmiş görsellik, geliştirilmiş kare/saniye oranı, HDR 10 desteği ve yükseltilmiş çözünürlüğe sahip olacak. … Zaten PS4 Pro geliştirmeleri ek güncelleme ile indirilebilecek.