Ovacık köyü nereye bağlı?

Ovacık Köyü hangi ilçeye bağlı?

Ovacık Köyü 36.508602 enlem ve 33.998131 boylamda yer almaktadır. Silifke ilçesine bağlıdır. Ovacık Köyü haritası Mersin ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ovacık Köyü posta kodu 33940.

Ovacık Muğla nerede?

Ovacık Köyü Muğla ilinde yer almakta olup, Fethiye Köyleri semtinde bulunan Ovacık Köyü Fethiye ilçesine bağlıdır.Ovacık Köyü haritası konumu ise 36° 34′ 48.9000” Kuzey ve 29° 9′ 23.1120” Doğu gps koordinatlarıdır. Ovacık Köyü bağlı olduğu Fethiye ilçe merkezine 9 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Sivas Ovacık köyü nereye bağlı?

Ovacık Köyü Sivas ilinde yer almakta olup, Sivas Merkez Köyleri semtinde bulunan Ovacık Köyü Sivas Merkez ilçesine bağlıdır.Ovacık Köyü haritası konumu ise 40° 2′ 46.8564” Kuzey ve 37° 6′ 25.5528” Doğu gps koordinatlarıdır. Ovacık Köyü bağlı olduğu Sivas Merkez ilçe merkezine 34 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Ovacık nereye yakın?

Tunceli – Ovacık ise, Türkiye’nin Doğu Anadolu bölgesinde bulunan Tunceli ilinin yaklaşık 6.000 nüfuslu bir ilçesidir. Doğusunda ve güneyinde Tunceli’nin Merkez, Hozat ve Çemişgezek ilçeleriyle birlikte kuzey ve batısında da Erzincan’ın Merkez, Kemah, İliç ve Kemaliye ilçeleriyle komşudur.

Çeşme Ovacık Köyü nerede?

Ovacık Köyü İzmir ilinde yer almakta olup, Çeşme Köyleri semtinde bulunan Ovacık Köyü Çeşme ilçesine bağlıdır.Ovacık Köyü haritası konumu ise 38° 17′ 7.8000” Kuzey ve 26° 18′ 51.4836” Doğu gps koordinatlarıdır. Ovacık Köyü bağlı olduğu Çeşme ilçe merkezine 4 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Ovacık Ölüdeniz arası kaç kilometre?

Ovacık. Ovacık şehir merkezine 6 km uzaklıkta. Ölüdeniz‘e uzaklığı 5 km‘dir.

Fethiye Ovacık arası kaç kilometre?

İki merkez arası 102 km yaklaşık. bir yıldan önce.

Ovacık nasil bir yer?

Muğla’nın Fethiye ilçesinin bir köyüdür Ovacık. Fethiye ile Ölüdeniz arasında bulunan yüksek dağ üzerine kurulmuş bir köydür. Özellikle tarihi ve Ölüdeniz’e yakınlığı ile bilinmektedir. Tarihi yeşili ve Ölüdeniz gibi eşsiz bir bölgeye yakınlığı ile turizm alanında gelişmiş bir yerdir.

Fethiye Ovacık Fethiye Ölüdeniz arası kaç km?

Ovacık. Ovacık şehir merkezine 6 km uzaklıkta. Ölüdeniz‘e uzaklığı 5 km‘dir.

Ovacık Fethiye merkez arası kaç km?

İki merkez arası 102 km yaklaşık. bir yıldan önce.

Fethiye Ölüdeniz arası kaç km?

Fethiye Ölüdeniz arası ortalama 14 (km) mesafede ve araçla yaklaşık yarım saat(30 dakika) kadar sürmektedir.

Tunceli Ovacık Neyi Meşhur?

Ovacık‘ın kuru fasulyesi, tulum peyniri, gözeleri meşhur, bir de komünist belediye başkanı.Konu yemek olduğuna göre bence kahvaltıda peynir ve yöreden yağ ile bal, akşam da kuzu çevirme veya tandır yiyin.Bol bol Munzur suyu için.

Ölüdeniz de neden dalga yok?

Deniz kulağı adı verilen lagün oluşumlarından biri olan Ölüdeniz adeta durgun bir gölü andırmaktadır. Kışın fırtınalı günlerde yakın sahillerde dev dalgalar oluşsa bile Ölüdeniz sakinliğini korumaktadır. Böyle görünmesine rağmen Ölüdeniz‘in önemli bir özelliği vardır. Kendisini devamlı yenilediği için suyu cam gibidir.

Ölüdeniz de nereler gezilir?

Ayrıca Mavi Mağara ve Akvaryum Koyu da yüzerek denizin tadını çıkarabilirsiniz.

  1. 1 – Ölüdeniz Tabiat Parkı ve Belcekız Plajı …
  2. 2 – Ölüdeniz Kelebekler Vadisi. …
  3. 3 – Ölüdeniz Babadağ Paraşüt Atlayışı …
  4. 4 – Kabak Koyu Vadisi. …
  5. 5 – Likya Yolu. …
  6. 6 – Saklıkent Kanyonu. …
  7. 7 – Kıdrak Koyu. …
  8. 8 – Ölüdeniz Jeep Safari.

Tunceli’den hediyelik ne alınır?

Tunceli Hediyelik Eşya Rehberi

  • Şavak Tulum Peyniri. Şavak Tulum Peyniri. …
  • Cicim. Cicim. …
  • Pülümür Balı Pülümür Balı …
  • Munzur (Ovacık) Sarımsağı Munzur Sarımsağı …
  • Dokumacılık. Dokumacılık.