Kral Şakir mirket kim?

Necati seslendiren kişi öldü mü?

Bilenleriniz vardır, bilmeyenlere söylüyoruz. Kral Şakir’de Necati‘yi seslendiren Levent Ünsal 21 Mart günü kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti.

Kral Şakir deki Şakiri kim seslendiriyor?

Kral Şakir’i Mustafa Oral seslendiriyor. Remzi karakterini ise Atilla Şendil seslendiriyor. Kral Şakir Necati karakterini ise Levent Ünsal seslendiriyor. Canan’ı Didem Atlıhan, Kadriye karakterini Sema Kahriman seslendiriyor.

Kral Şakir karakterleri kimlerdir?

Kral Şakir çizgi filmindeki Karhramalar;

  • Şakir: Dizideki baş kahramandır. …
  • Remzi: Şakir‘in babasıdır, bir aslandır. …
  • Necati: Mor renkli bir fildir. …
  • Canan: Beyaz renkli bir kedidir. …
  • Uyuz Tanju: Çöplüklerde yaşayan ve hep başkalarının attıklarını yiyen bir evsizdir. …
  • Bilimadamı Mirket: Çok zeki bir bilim adamıdır.

Kral Şakirdeki fil Necatiyi kim seslendiriyor?

Kral Şakir Necatiyi kim seslendiriyor? Peki, Kral Şakir Necatiyi seslendiren kimdir? Necatiyi yani fil Necatiyi seslendiren kişi Leven Ünsal’dı. “Di”li geçmiş zaman kullandık çünkü Levent Ünsal geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti.

Kral Şakir Remziyi kim seslendiriyor?

Kral Şakir
Proje tasarımcısı Varol Yaşaroğlu Berk Tokay Haluk Can Dizdaroğlu
Senarist Haluk Can Dizdaroğlu
Yönetmen Kuntay Kumbur
Seslendiren(ler) Mustafa Oral Atilla Şendil Levent Ünsal (2016-2020) Emre Turanlı (2020-günümüz) Didem Atlıhan Sema Kahriman

Basri amcayı kim seslendiriyor?

Seslendirme sanatçısı olarak da görev yapan Nusret Çetinel, TRT Çocuk ekranında yayınlanan Rafadan Tayfa adlı çizgi filmde Basri Amca karakterini, İbi adlı çizgi filmde Tidebo karakterini ve Aslan adlı çizgi filmde de Hasan Dede karakterini seslendirmiştir.

Kral Şakir Remzi seslendiren kim?

Atilla ŞendilRemzi / Seslendiren

Levent Ünsal kimi seslendiriyor?

Son olarak Levent ünsal Cartoon Network Türkiye’de 2016 dan beri yayınlanan Kral Şakir çizgi dizisinde fil necati karakterini seslendirmiştir.

Kral Şakir hangi ülkelerde gösteriliyor?

Aralarında Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Mısır, Kuveyt ve Katar’ın da olduğu 19 ülkede yayınlanan animasyon dizisi, Cartoon Network’ün Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da yayın yapan kanalı aracılığıyla 200 milyon kişiye ulaştı.

Kral Şakir çizgi film kim çiziyor?

Varol Yaşaroğlu kurumsal projelerin de aranan yüzlerinden biri. Birçok kurumsal firmanın sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor. Üniversitelerde internet, mizah ve bilgisayar üzerine seminerler düzenlenmektedir. Kral Şakir isimli ilk Türk çizgi dizisini Berk Tokay ile birlikte yapmıştır.

Kral Şakir Peyami Dede yi kim seslendiriyor?

Seslendirme kadrosu

Karakter Seslendirmen
Canan Didem Atlıhan
Kadriye Sema Kahriman
Peyami Dede Sedat Yılmaz
Uyuz Tanju Hakan Akın

Kral Şakir karakterlerini kimler seslendiriyor?

Kral Şakir
Seslendiren(ler) Mustafa Oral Atilla Şendil Levent Ünsal (2016-2020) Emre Turanlı (2020-günümüz) Didem Atlıhan Sema Kahriman
Besteci Kadir Süzgün
Ülke Türkiye
Dili Türkçe

Kral Şakir Oyun Zamanı Cibilik seslendiren kim?

– Sürpriz seslerden biri Ezgi Mola. Cibilik diye bir karakteri seslendirdi.

Rafadan Tayfa yı kim yapmış?

Rafadan Tayfa, 1 Aralık 2014’te TRT Çocuk’ta yayınlanmaya başlayan Türk yapımı animasyon çizgi filmdir. ISF Studios şirketi tarafından yapılmıştır. Yapımcılığını ve yönetmenliğini İsmail Fidan’ın üstlendiği animasyon, Ankara’da yapılmaktadır.

Şirin Çetinel Kimdir?

Seslendirme Sanatçısı, Oyuncu Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu, seslendirme sanatçısı. Usta oyuncular Tomris Çetinel ve Nesrin Çetinel‘in kızıdır. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Medyada adı Şirin Çetinel olarak da geçmektedir.