Sultanahmet hangi tramvay durağı?

Tramvay sultanahmete nasıl gidilir?

– M1A metrosuna Yenikapı yönünde binilir. 17 durak sonra Ayrılık Çeşmesi durağında inilir ve Marmaray’a binilir. Marmaray ile yaklaşık 15 dakika içinde Sirkeci İstasyonu’na gidilir. Sirkeci’den yürüyerek ya da tramvayla Sultanahmet’e gidilebilir. Bu güzergahı kullanarak Sultanahmet’e gitmek yaklaşık 1 saat sürer.

Yenikapıdan Ayasofya’ya nasıl gidilir?

Yenikapı’dan Ayasofya‘ya gitmek için Tramvay’a aktarma yapmak gerekir. Tramvay T1 hattının Aksaray durağına giderek Aksaray/ Laleli-İstanbul Ü. / Beyazıt-Kapalıçarşı/ Çemberlitaş/ Sultanahmet duraklarını geçerek Sultanahmet durağında indiğinizde Ayasofya‘ya gelmiş olacaksınız.

Eyüp Sultan Camii hangi durakta?

Metrobüs ile Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç’e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii’sine ulaşabilirsiniz.

Ayvansaraydan sultanahmete nasıl gidilir?

Beylikdüzü’nden gelenler Yenibosna metrobüs durağında inip M20 Yenibosna-Kazlıçeşme otobüsüne binebilir. Kazlıçeşme’den Marmaray’a binenler Sirkeci istasyonundan inip tramvay ile Sultanahmet’e geçebilir. Ancak 24 Temmuz’da Sultanahmet tramvay durağı kapalı olacak.

Ayasofya hangi tramvay durağında?

Tramvay ile Sultanahmet durağında indiğinizde Ayasofya Camii’ne ulaşabilrsiniz. Üsküdar’dan Marmarayı kullanarak Sirkeci durağından indikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapınız. Tramvay ile Sultanahmet durağında indiğinizde Ayasofya Camii’ne ulaşabilrsiniz.

Kabataş Ortaköye nasıl gidilir?

Kabataş’tan kalkan 22,25E numaralı otobüslerden birine binerek Ortaköygidilir. DT1, 40T veya 42T numaralı otobüslerden birine binilir ve Ortaköy durağında inilir.

Marmaray ile Ayasofya nasıl gidilir?

|Üsküdar’dan Ayasofya‘ya gitmek için Marmaray‘ı kullanabilirsiniz. Ayasofya‘ya ulaşabilmek için Marmaray‘dan Sirkeci durağında inmeniz gerekiyor. Normal şartlarda Marmaray‘dan indikten sonra tramvaya aktarma yapıp iki durak sonra Ayasofya‘da olmanız mümkün.

Ayasofya için hangi durakta inilir?

Ayasofya‘ya pek çok farklı toplu taşıma aracı ile ulaşmak mümkündür. Ancak bunun en hızlı yolu Ayasofya‘ya tramvay ile ulaşmaktadır. Tramvay ile Ayasofya‘ya ulaşmak için öncelikle tramvaya ulaşmak gerekmektedir. Tramvay ile Ayasofya‘ya giderken Gülhane ya da Sultanahmet durağında inilmelidir.

Eyüp Sultan’a hangi otobüsler gidiyor?

Bu Otobüs hatları Eyup Sultan Durağı yakınından geçiyor: 39D, 39K, 48A, 55, 94Y, 99A.

Eyüp Sultan nerede nasıl gidilir?

Eyüp bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Eyüp Sultan Meydanı adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 39D, 39K, 39O, 44B, 48A, 55, 99A.
  2. Metro: M1A, M1B.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-11, MİNİBÜS: A-74.

5 Mar 2022

Ayasofya cami hangi durakta?

Anadolu yakasından gelecekler için; Kadıköy’den Eminönü yönüne giden vapurlarla karşıya geçtikten sonra Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapınız. Tramvay ile Sultanahmet durağında indiğinizde Ayasofya Camii‘ne ulaşabilrsiniz.

Marmaray ile Eyüp sultana nasıl gidilir?

Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii’sine ulaşabilirsiniz.

Kabataştan Ortaköye hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Kabatas ortakoy vapuru yakınından geçiyor: 27E, 29C, 29D, 30D, 30M, 41E, DT1, U1.

Kabataş tramvay durağından Ortaköye nasıl gidilir?

Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Kabataş‘ta inilir ve Kabataş‘tan kalkan 22, 25E otobüs hatlarından birine binerek Ortaköy durağında inilir.

Gebzeden Marmaray ile Ayasofya’ya nasıl gidilir?

Ya da Gebze tarafından gelecek olanlar Marmaray hattını kullanıp Sirkeci durağında Cağaloğlu Vilayet çıkışından çıkıp yukarı doğru yürüyerek yaklaşık 7 dakikada Ayasofya‘ya gidebilirsiniz. Yenikapı tarafından gelenlerde aynı durakta inip bu güzergahı kullanabilir.