Necati Şaşmaz şu anda ne yapıyor?

Necati Şaşmaz şu an ne iş yapıyor?

Oyuncu
Film YapımcısıSenaristİş İnsanı
Necati Şaşmaz/Meslekleri

Necati Şaşmaz nerede şimdi?

Necati Şaşmaz nerede oturuyor Haberi ‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun Polat Alemdar‘ı Necati Şaşmaz, diziden kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Haftalık 80 bin lira kazanan, Ataşehir’de onlarca dairesi ve dükkânı bulunan ünlü oyuncu, son emlak yatırımı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

Necati Şaşmaz Alevi mi?

15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldi. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz‘dır ve aslen Zazadır.

Necati Şaşmaz ne kadar parası var?

necati şaşmaz kaç evi var Haberi Necati Şaşmaz, Kent Plus Ataşehir’den birçok daire satın almış. Kendisinin kaç tane aldığını öğrenemedim ama kardeşleri Raci ve Zübeyr başta olmak üzere yakın akrabalarıyla birlikte tam 25 daireyi kapatmışlar.

Polat Alemdar nasıl bu kadar ünlü oldu?

OYUNCULUK HAYATI BAŞLADI Kurtlar Vadisi dizisinde başrol oynamaya başlayan Şaşmaz, ülke çapında canlandırdığı karakterin ismi ile tanınmaya başladı. Polat Alemdar ismi ile çok sayıda insanın gönlünde taht kuran Şaşmaz’ın rol aldığı Kurtlar Vadisi de yayınlandığı neredeyse her hafta reyting rekorları kırdı.

Polat Alemdar hangi okul mezunu?

Ömer ve Nazife Candan çiftiyse, Efe Yakup’a Ali ismini verdi. Böylece Mehmet Karahanlı’nın oğlu Efe Yakup Karahanlı, Ali Candan oldu. Ali Candan büyüyünce Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirerek bir diplomat oldu.

Polat Alemdar ofisi nerede?

Polat Alemdar‘ın ofisi olarak kullanılan mekânın dış görüntüleri Nakkaştepe’de yer alan ünlü bir restorana aitti. İç çekimler ise stüdyo ortamında yapılıyordu. Polat‘ın bir dönem ofis olarak kullandığı bir diğer mekân ise Çengelköy Büyük Namazgah Caddesi üzerinde yer alıyordu.

Necati Şaşmaz hangi aşiretten?

Zaza asıllı olan Şaşmaz, Abdulkadir – Sahil Şaşmaz çiftinin oğludur. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adında iki kardeşi vardır. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladı.

Polat Alemdar öldü mü?

Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz sezon 195. bölümüyle ekrana gelmiş dizinin ana karakteri Polat Alemdar hayata veda etmişti!

Polat Alemdar evli mi?

Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar karakteri ile nam salan Necati Şaşmaz aslen Elazığ Harputlu. İki kez evlilik yapan Necati Şaşmaz ilk evliliğini 2001 yılında Amerikalı Claire ile yaptı. Çok kısa süren bu evlilik gizli tutuldu.

Memati bölüm başına ne kadar alıyor?

‘Kurtlar Vadisi’ndeki ‘Memati‘ karekterini canlandıran Gürkan Uygun da bölüm başına 5 bin YTL kazanıyor. Dizilerde figüranların ücretleri ise diğer ücretlerle kıyaslanamayacak kadar düşük. Figüranlar oynadıkları günün sonunda yaptıkları işe göre 20 YTL ile 100 YTL arasında değişen ücret alıyorlar…

Necati Şaşmaz boyu ne kadar?

175 cmNecati Şaşmaz / Boy

Polat Alemdar neden 3 kere hapşırma?

baron’un oğlu olabileceğinize delaletir. kurtlar vadisi‘ne göre, babadan oğula geçen genetik bir özelliktir.

Kurtlar Vadisi Polat kaçıncı bölümde öldü?

Her hafta aksiyon yüklü sahneleriyle ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 276. son bölümü Polat ölüyor dedirtti. Kanal D’nin izlenme rekoru kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 276. bölümü ile kırdı geçirdi.

Polat Alemdar gerçekte kimi temsil ediyor?

Necati ŞaşmazPolat Alemdar / Canlandıran