Maya Başol ailesi kimdir?

Maya Başol Türk mu?

Maya Başol, 2015 İstanbul doğumludur. Fox TV’nin beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde başrol karakterlerin kızını canlandıracaktır. Maya Başol‘un annesi Asya Başol‘dur. Asya Başol, sosyal medya fenomenidir.

Maya basol kimin kızı?

Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan’ın Kızı Maya Başol kimdir? 2016’dan beri model olarak çocuk markalarının reklamlarında oynayan Maya Başol 2015 yılında dünyaya geldi. Annesi Asya Başol sosyal medyada fenomenidir.

Maya basol kac yasında?

7 yaşında (2015)Maya Başol / Yaş

Maya Başol hangi dizilerde oynuyor?

Instagram’da binlerce takipçisi bulunan Maya Başol, Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan’ın kızını canlandırıyor. Peki, Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan’ın kızını canlandıran Maya Başol kimdir, kaç yaşında? 2016’dan beri model olarak çocuk markalarının reklamlarında oynayan Maya Başol 2015 doğumlu.

Lavinya Ünlüer gerçek annesi kimdir?

Siz şimdi merak etmişsinizdir, hemen merakınızı giderelim: İşte karşınızda Lavinya‘nın annesi Aylin Ünlüer.

Lavinya Ünlüer nereli kimdir?

Hayatı 1 Temmuz 2011’te Kadıköy, İstanbul’da doğan Lavinya Ünlüer, küçük oyuncu ekranlarla ilk kez 2014 yılında Reaksiyon adlı dizi ile tanıştı. Birkaç dizide daha oynayan Lavinya Ünlüer, 2019’da ekranlara gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra karakterini canlandırdı.

Maya Başol un annesi kimdir?

Maya Başolun annesi Asya Başol‘dur. Asya Başol, sosyal medya fenomenidir. Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisiyle ilk dizisinde rol almış olacak. Buna ek olarak Maya Başol daha önceden LCW – Defacto- Tommy Hilfiger- Guess olmak üzere birçok markanın reklamlarında rol almıştır.

Lavinya ünlüler kaç yaşında?

11 yaşında (2011)Lavinya Ünlüer / Yaş

Maya Başol hangi reklamlarda oynadı?

Buna ek olarak Maya Başol daha önceden LCW – Defacto- Tommy Hilfiger- Guess olmak üzere birçok markanın reklamlarında rol almıştır.

Asya Maya Başol nereli?

Maya Başol, 2015 İstanbul doğumludur. Sen Çal Kapımı dizisinde başrol karakterlerin kızını canlandıran çocuk başrol oyuncusudur. Maya Başol‘un annesi Asya Başol‘dur. Asya Başol, sosyal medya fenomenidir.

Lavinya Ünlüer Türk mü?

Lavinya Ünlüer (d. 1 Temmuz 2011; İstanbul, Türkiye), Türk oyuncudur.

Lavinya Ünlüer kaç kilo 2022?

Televizyon ekranlarına ilk kez 2014 yılında yayınlanan Reaksiyon adlı dizi ile çıkan Lavinya Ünlüer, şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra karakterine hayat vermektedir. Lavinya Ünlüer, 1.25 metre boyunda, 22 kilo ve İkizler burcudur.

Mayo Başol kim?

SEN ÇAL KAPIMI MAYA BAŞOL KİMDİR? 2016’dan beri model olarak çocuk markalarının reklamlarında oynayan Maya Başol 2015 doğumlu. Annesi Asya Başol sosyal medyada fenomenidir. Annesinin sosyal medya hesabında tatlılığı ile ünlenen Maya Başol bir çok firmanın reklamlarında yer almış ve çocuk modelliğini üstlenmiştir.

Lavinya kaç yaşında?

11 yaşında (2011)Lavinya Ünlüer / Yaş

Lavinya Ünlüler kaç kilo 2021?

Lavinya Ünlüer, 1.25 metre boyunda, 22 kilo ve İkizler burcudur. Minik yıldız birbirinden sevimli fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlıyor.