Patricia Callero kaç doğumlu?

Patricia Callero kaç yaşında?

Aynı zamanda hem bir futbolcu eşi hem de bir manken olan Patricia Callero 1989 yılında doğdu. Yani güzel model 2021 itibari ile 32 yaşında.

Kailash Muslera kaç yaşında?

galatasaray’ın uzun yıllar başarıyla kalesini koruduğu kaptanı (bkz: fernando muslera)’nın oğlu 07.11.2017 tarihinde istanbul’da dünyaya gelmiştir.

Muslera hangi ülkede doğdu?

Buenos Aires, ArjantinFernando Muslera / Doğum yeriBuenos Aires, resmî olarak Buenos Aires Özerk Şehri, Arjantin’in başkenti ve en büyük şehridir. Güney yarımkürenin Paris’i olarak da bilinen şehir, Güney Amerika kıtasının güneydoğu kıyısında, Río de la Plata’nın halicinin batı kıyısında yer almaktadır. Vikipedi

Muslera’nın karısının adı ne?

Patricia CalleroFernando Muslera / Karı (e. 2016)

Muslera boyu ne kadar?

1,9 mFernando Muslera / Boy

Muslera Müslüman mı Hristiyan mı?

İslam Dinine Çok Saygı Duyan 10 Hristiyan Futbolcu (Ronaldo, Muslera..) – YouTube. İslam Dinine Çok Saygı Duyan 10 Hristiyan Futbolcu (Ronaldo, Muslera..)

Muslera’nın çocuğu kaç kupa gördü?

Galatasaray formasıyla 5. şampiyonluğunu yaşayan Fernando Muslera, bu alanda bir rekora imza attı. En fazla şampiyonluk gören yabancı futbolcu olan tecrübeli file bekçisinin çocuğu Kailash da şimdiden kupalara alıştı. 7 Kasım 2017’de dünyaya gelen sevimli bebek, ilk 2 yılında 2 şampiyonluk gördü.

Muslera şu an hangi takımda?

Galatasaray#1 / Kaleci
Uruguay millî futbol takımı#1 / Kaleci
Fernando Muslera/Şu andaki takımları

Muslera dünyanın en iyi kaçıncı kalecisi?

Listede Süper Lig’den de iki kaleci var. İşte listenin devamı… CIES’e göre 2021’de dünyanın en iyi 13.kalecisi: Fernando Muslera, Galatasaray.

Muslera’nın karısı var mı?

Patricia CalleroFernando Muslera / Karı (e. 2016)

Musleranın eşi ne iş yapıyor?

Muslera ile mutlu bir evliliği buluna Patricia Callero, eşinin hem hayat arkadaşı hem de asistanı. Uruguay’da ünlü bir model olan Callero, mesleğini bırakmış.

Muslera kariyeri boyunca kaç gol yedi?

299 maçın 111’inde kalesini gole kapattı Fernando Muslera, Galatasaray’da görev aldığı 299 lig maçında 294 gol yedi. Süper Lig maçlarının 111’inde kalesini gole kapatmayı başaran tecrübeli kaleci, 188’inde ise rakiplerin gol bulmasına engel olamadı.

Kaleci Volkan Demirel kaç kilo?

92 kgVolkan Demirel / Kilo
takımında Kaleci mevkinde forma giyen Volkan Demirel, 27 Ekim 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. 191 cm boyunda ve 92 kilo olan Volkan Demirel, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Fernando Muslera ne zaman sahalara dönecek?

Yıldız kaleci Fernando Muslera ağır bir sakatlık geçirirken mart ayına kadar sahalara dönmesi beklenmiyor.

Fernando Muslera gidiyor mu?

SÖZLEŞMESİ 2024’TE BİTECEK Sarı-kırmızılıların sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla feshetmeye hazırlandığı Fernando Muslera‘nın Galatasaray ile mukavelesi mevcut şartlarda 30 Haziran 2024’te sona erecek. Fernando Muslera bu sezon sakatlık yaşamadan önce Galatasaray formasını 27 kez giydi.