Maxx Royal hangi ülkenin?

Maxxroyal otelin sahibi kim?

1968 doğumlu Mehmet Ersoy, ETS Tur ve Maxxroyal otellerin sahibidir. Mehmet Ersoy’un ikiz kardeşinin ismi ise Murat Ersoy’dur. Atlasjet ve Voyage Turizm de Ersoy kardeşlere aittir.

Maxxroyal Kemer sahibi kim?

Maxx Royal‘in patronu Mehmet Ersoy otelde bulunan diğer misafirlerle birlikte bize Kemer‘deki koyları tek tek gezdirdi: Emar’ın CEO’su Ozan Balaban, Damat-Tween’in sahibi Süleyman Orakçıoğlu, Parla Mücevher’in sahibi Bülent Eriş, çocukluğumuzun meşhur kibriti Malazlar’ın sahibi Metin Malaz.

Maxxroyal Kemer Eskiden hangi oteldi?

2014’ün en iyi oteli mottosu ile inşa edilen otel. kiriş world’ün yerine inşa edilen otel.

Maxxroyal sahibi nereli?

Mehmet Nuri Ersoy (1968; İstanbul), Türk turizmci ve bürokrat.

Maxxroyal kaç TL?

Maxx Royal Kemer Resort ₺ 12.729.

Maxxroyal Belek kaç kişilik?

Belek Maxx Royal‘in 240 milyon dolar yatırımla 1200 yataklı yapıldığını hatırlatan Ersoy, Kemer Maxx Royal‘in 285 yatak ve 1000 personelle yapılandırıldığını belirtti.

Maxxroyal mimarı kim?

Özel sektör kategorisinde en iyi mimari tasarım ödülü alan Maxx Royal Kemer Resort & Spa projesinde, Maxx Royal Otelleri Direktörü Burak Türkeri ile Baraka Mimarlık’tan projenin mimarı Abdurahhman Çekim aldı. Antalya Kemer’de bulunan Maxx Royal Kemer Resort, Türkiye’nin ilk ve tek “Grand Butik” olma özelliğine sahip.

Maxx Royal Kemer Resort ne zaman açıldı?

Maxx Royal Resort 2022’de açılıyor! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ait olan Ersoy Otelcilik’in Bodrum’da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak.

Maxx Royal ne zaman açıldı?

belek’te 27 mayıs 2011’de açılacak olan, lüx bir golf & spa otelidir.

Voyage otel sahibi kim?

Etstur patronu Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu Voyage, Bodrum Adalıyalı’da Kissebükü Koyu’nda yapacağı 5 yıldızlı otel projesi için bakanlıktan onayı 3 günde aldı.

Elexus Hotel sahibi kim?

Elexus Hotel‘in sahibi Mahmut Bozkurt, çocuklarının yasa dışı bahis organizasyonu yaptığı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Türkiye’nin en pahalı oteli hangisi?

Bodrum’dan Antalya’ya, Alaçatı’dan Kapadokya’ya kadar Türkiye çapındaki otelleri içeren araştırmamızın sonucuna göre, Kapadokya Uçhisar’daki Museum Hotel Uçhisar 10 bin 525 TL’lik günlük oda fiyatıyla Türkiyenin en pahalı oteli durumunda.

Maxx Royal Belek kaç kişilik?

Belek Maxx Royal‘in 240 milyon dolar yatırımla 1200 yataklı yapıldığını hatırlatan Ersoy, Kemer Maxx Royal‘in 285 yatak ve 1000 personelle yapılandırıldığını belirtti.

Max Royale kaç yıldız?

Maxx Royal Belek Golf & Spa Oteli Belek’de bulunan ve konuklarına 5 yıldızlı konfor sunan bir sahil otelidir. Otel konumu itibari ile Belek’in gece kulüplerinden 3,5 kilometre ve Antalya Havaalanı’na 26 kilometre mesafededir. Arabalı müşteriler için özel ücretsiz otoparkı bulunmaktadır.

Maxx Royal kaç TL?

Maxx Royal Kemer Resort ₺ 12.729.