Yeni Malatyaspor kimi transfer etti?

Malatyaspor kimi transfer etti?

Yeni Malatyaspor, Azubuike ve Kenan Özer’i kadrosuna kattı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, orta saha oyuncusu Azubuike Okechukwu ile Kenan Özer’i kadrosuna kattı.

Malatyaspor kaç tane oyuncu aldı?

Teknik direktör Sumudica, 6-7 oyuncu alacaklarını ve bunlardan 4 oyuncu ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Malatya maçı neden yarıda kaldı?

Peki, Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı, ne zaman oynanacak? Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Gaziantep FK, sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, maçın ikinci yarısı başlamadan yoğun kar yağışı nedeniyle mücadele yarına erteledi.

Malatyaspor kalecisi kimdir?

Ertaç Özbir

Kişisel bilgileri
Mevkii Kaleci
Kulüp bilgileri
Kulübü Yeni Malatyaspor
Numarası 25

Malatyaspor kalecileri kadro dışı mı?

Tekink direktör Erol Bulut, radikal kararlar alacağını daha önceden belirten bir açıklama yapmıştı. Spor Toto Süper Lig’de 7 maçtır galibiyet alamayan Evkur Yeni Malatyaspor‘da kaleci Ertaç Özbir ve stoper Murat Akça süresiz kadro dışı bırakıldı.

Gaziantep Malatya maçı neden yarıda kaldı?

Yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Gaziantep FK-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşması, hava şartlarının müsait olması durumunda bugün 17.00’de kaldığı yerden devam edecek. Öte yandan maçın hakemi Ümit Öztürk’e ertelemeden dolayı itirazlarda bulunan Yeni Malatyaspor‘un hocası Marius Sumudica, kırmızı kart gördü.

Antep maçı neden yarıda kaldı?

Hertha BSC – Gaziantep karşılaşması 56. dakikada olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Malatyaspor kalecisi Ertac nereli?

Ertaç Özbir (d. 25 Ekim 1989, Seyhan, Adana), Türk futbolcudur.

Ertaç Özbir evli mi?

Burcu MızrakErtaç Özbir / Eşi (e. 2015)

Malatyaspor Niye yarıda kaldı?

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle yarıda kalan ve ertelenen maçta bugün saat 20.00’de Gaziantep FK ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek.

Gaziantep Malatya maçı neden iptal oldu?

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasındaki Gaziantep FK-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşması, yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Malatyanın kalecisi kim?

Yeni Malatyaspor kadrosu

# Oyuncu Yaş
22 Abdulsamed Damlu A. Damlu Kaleci 22
99 Eyüp Türkaslan E. Türkaslan Kaleci 27
Oytun Özdogan O. Özdogan Kaleci 23
1 Murat Aksit M. Aksit Kaleci 20

Ertaç Özbir ne kadar kazanıyor?

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren kaleci Ertaç Özbir, Beşiktaş ile anlaşma sağladı. 29 yaşındaki kaleci, siyah beyazlı kulüpten yıllık 750 bin Euro kazanacak.

Ertac Ozbir hangi takimda?

Yeni MalatyasporErtaç Özbir / Şu andaki takımı (#25 / Kaleci)

Malatya Antep maçı neden yarıda kaldı?

18 Ocak Salı günü oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanmış, devre arasında etkili olan kar yağışı nedeniyle maç ileri bir tarihe tatil edilmişti.