Trabzon Karayolları Bölge Müdürü kim?

Trabzon Bölge Müdürü kim?

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü

Adı Soyad Ünvan Telefon
Emin Yılmaz Bölge Müdürü +904622302178
Mustafa Kotil Bölge Müdür Yardımcısı +904622302178
Mustafa Güven Bölge Müdür Yardımcısı +904622302178
Murat Bitişyılmaz Bölge Müdür Yardımcısı +904622302178

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Abdulkadir URALOĞLU, 1966 yılında Trabzon’da doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1988 yılında mezun olan URALOĞLU, aynı yıl özel sektörde Saha Mühendisi olarak görev yaptı. Karayolları Genel Müdürlüğündeki çalışma hayatına 1989 yılında Karayolları Erzurum 12.

Karayolları sorumlusu kim?

Abdulkadir Uraloğlu (d.1966; Trabzon), Türk bürokrat ve mevcut Karayolları Genel Müdürü.

Trabzon Dsi Bölge Müdürü kim?

Bölge Müdürümüz Cengiz Han Kılıçaslan, beraberinde Bölge Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimizle beraber, 2022 Yılı Mutabakat Toplantıları kapsamında; Genel Müdürümüz Sn. Kaya Yıldız’ı ziyaret etti.

Selahattin Bayramçavuş nereli?

Aslen Rizeli olan Selahattin Bayramçavuş Bugünkü Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Karayolları genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı kim?

18 Aralık 2019 tarihinde Karayolları Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Selahattin BAYRAMÇAVUŞ, evli ve üç çocuk babasıdır.

Karayolları 2 Bölge Müdürü kim oldu?

Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu Valimiz Sayın Şerif Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ağırladı.

Karayolları 10 Bölge Müdürü kim oldu?

Semih Peker – Ar-Ge Başmühendisi – Karayolları 10.

Trabzon Orman Bölge Müdürü kim?

Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin YILMAZ başkanlığında 19-20 Ocak 2022 tarihlerinde 2021 yılı gerçekleşmeleri ile 2022 yılı program ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

Karayollarının numarası kaç?

Alo 159 Türkiye’nin karayolları yol ağında bulunan Otoyollar, Devletyolları ve İlyollarında seyahat eden sürücülerin seyahat esnasında veya seyahatten önce kullanacağı yol güzergahı ile ilgili tüm soru ve sorunları hakkında bilgi ve yardım alacağı bir hattır.

e5 kimin sorumluluğunda?

zaten d100 karayolunun e5 olarak adlandırılan bölgesi, yolun avcılar-kartal arası olan bölgesi, karayollarının * * değil istanbul büyükşehir belediyesinin sorumluluğundadır.

KGM Hangi Bakanlığa Bağlı?

Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye’de şehir içi yollar hariç tüm karayollarından sorumlu olan kurumdur. Bayındırlık Bakanlığı bünyesinde 1929 yılında Şose ve Köprüler Reisliği olarak kurulmuş, 1950 yılında Karayolları Genel Müdürlüğüne dönüşmüştür. Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlıdır.

Dr Emre Akçalı kimdir?

Türkiye genelinde 26 Bölge Müdürü’nün 19’u değişti. Trabzon Bölge Müdürlüğü görevini yaklaşıık 1.5 yıldır sürdüren Dr Emre Akcali Trabzon’dan Kastamonu’ya Bölge Müdürü olarak atandı. Bu atama Trabzon’da başarılı olduğu ve ödüllendirildiği olarak yorumlandı.

Dsi Rize Şube Müdürü kimdir?

Olcay ÇUBUKCU ve Proje-İnşaat Şube Müdürü Sn. Deniz KENANOĞLU ile birlikte, DSİ 224. Şube (Rize) Müdürlüğü görevine atanan Sn. Sinan YILDIZ’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Metin Aytekin kimdir?

13 Ekim 2020 tarihinde Karayolları Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Metin Aytekin evli ve iki çocuk babasıdır.