Kayseri Otobüs saatleri sabah kaçta başlıyor?

Kayseri otobüsle kaç saat?

İstanbul Kayseri arası otobüs yolculuğu kalkış noktasına, güzergâha ve mola sayısına bağlı olarak değişiklik göstermekle birlikte 11 saat 15 dakika – 13 saat 40 dakika aralığında tamamlanır.

Kayseri Pazar günü Otobüs var mı?

Cumartesi ve Pazar günleri Büyükşehir Belediyesi otobüsleriyle de farklı mahallelerden Şehir Hastanesi istikametine seferler yapılacak.

Talas Mevlanaya hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Mevlana yakınından geçiyor: 550, 551, 563, 568.

Kayseri Tramvay seferleri saat kaçta başlıyor?

ORGANİZE SANAYİ – İLDEM tramvay hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? ORGANİZE SANAYİ – İLDEM tramvay hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 00:39’da başlar.

Kamil Koç Kayseri Ankara arası kaç saat?

Ankara Kayseri arası otobüs yolculuğu süresi güzergâha, mola sayısına ve sefer saatine göre değişmekle birlikte ortalama olarak 5 saat ila 5 saat 25 dakika arasında sürmektedir.

Kayseri istanbul arası kaç?

İstanbul – Kayseri arası uzaklık kaç km? İstanbul – Kayseri arası karayolu ile 772 km’dir.

Pazar günleri otobüsler açık mı?

Şehir içi toplu ulaşım araçlarının sürücü ve görevlileri de Pazar günü sokağa çıkma yasağından muaf tutuluyor. Pazar günü otobüsler, metrobüs, metro, dolmuş, taksi gibi araçlar sokağa çıkma yasağında da faliyette olacak.

Kayseri Belediye Otobüsleri saat kaça kadar çalışıyor?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi‘ne bağlı Ulaşım A.Ş. sefer sayısını artırdı. Otobüsler sabah 06.00-10.00 ile 16.00-20.00 saatlerinde, raylı sistem araçları ise 06.00-21.00 saatleri aralığında vatandaşlara hizmet veriyor.

Kumsmall hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Kussmall Avm yakınından geçiyor: 210, 211, 480.

Mevlana nasıl gidilir?

Şehir Merkezi’nden ulaşım için Alaaddin tramvay durağından gidilmektedir. Buradan Alaaddin-Adliye hattına binip Mevlana durağında inildiğinde Mevlana Müzesi’ne ulaşım mümkündür. Otogar’dan ulaşım ise Üniversite- Alaaddin tramvay hattı kullanılarak Alaaddin durağında inilir.

Tramvay sabah kaçta başlıyor?

T1 tramvay hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor? T1 tramvay hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 00:00’da başlar.

Kayseri tramvay saat kaça kadar açık?

Bu soruların hepsine cevap vermeden önce kayseri havalimanındaki araç kiralama ofisimizden istediğiniz aracı seçip kiralayabilir ve kayseri araba kiralama sektöründe müşteriye değer veren ATOMCAR ile tanışa bilirsiniz.. 1. Kayseri tramvay en son saat kaçta? 23:33 son tramvay saatir.

Ankara Kayseri otobüs kaç saat sürüyor?

Ankara Kayseri arası otobüs yolculuğu süresi güzergâha, mola sayısına ve sefer saatine göre değişmekle birlikte ortalama olarak 5 saat ila 5 saat 25 dakika arasında sürmektedir.

Kayseri Ankara arası trenle kaç saat sürer?

AnkaraKayseri arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 6 saat 47 dakika sürmektedir.

Kayseri İstanbul arası kaç dakika?

Kayseri İstanbul arasındaki yolculuk süresi de kilometre değerinden etkilenir. Bu iki şehir arasında seyahat etmeyi planlıyorsanız karayolunda bir araç ile 8 saat 29 dakika ulaşım sağlanabilir. Uçakla ise 612 kilometrelik mesafeyi 1 saat 18 dakikada geçebilme şansına sahip olursunuz.