Ntv yüzde yüz futbol neden yok?

Ntv’de yüzde yüz futbol neden yok?

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, programın olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Dilmen, ”%100 Futbol‘un prodüksiyonundaki bazı çalışma arkadaşlarımın virüs testi sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle, bu akşam program yayımlanmayacaktır. Herkese sağlıklı günler dilerim.” ifadelerini kullandı.

Yüzde yüz futbola ne oldu?

TRT Spor’da yayınlanan %100 Futbol programı geçtiğimiz hafta yayınlanmadı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’in yer aldığı %100 Futbol programının yayından kaldırıldığı iddia edildi. Gazeteci İsmail Er, TRT’nin Rıdvan Dilmen ile yollarını ayırdığını belirtti.

Yüzde Yüz Futbol kaldırıldı mı?

Futbolun referans programı, devre arası ve maçların bitiminde karşınızda olacak.” ifadelerine yer verdi. TRT Spor yeni sezona damga vuracak bir program ile giriyor. “%100 FUTBOL” artık TRT Spor’da. Futbolculuğu ve yorumculuğuyla bir marka olan Rıdvan Dilmen, gündemi TRT Spor’da belirleyecek.

Yüzde yüz futbol neden yok?

Koronavirüsün Omicron varyantı spor camiasını etkilemeye devam ederken bir haber de futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’den geldi. Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarında yayınlanan 0 Futbol programının koronavirüs sebebiyle 10 Ocak günü ekranlarda olmayacağını duyurdu.

Rıdvan Dilmen TRT Spor’da neden yok?

TRT, RIDVAN DİLMEN‘İN İŞİNE SON VERDİ Er, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Şeytan, TRT Spor programında sponsor şirketin sahibi hakkında sağda solda dedikodu yapınca duyulmayacağını sanmıştı, Sponsorluktan çekildiği için TRT‘de şeytanı kapı önüne koydu 2 gündür TRT‘da yok!

Rıdvan Dilmen neden?

Türk futbolunun önde gelen isimlerinden Rıdvan Dilmen uzun bir aranın ardından TRT Spor’da yorumculuk görevinde bulunuyordu. Dilmen‘in sezonun geri kalan kısmında ekranlarda olmayacağı öğrenildi. Tecrübeli futbol adamının sağlık sorunları nedeniyle böyle bir karar aldığı aktarıldı.

%100 Futbol hangi günler var?

Peki, Yüzde 100 Futbol TRT Spor’da ne zaman yayınlanıyor, saat kaçta yayınlanıyor? Rıdvan Dilmen ile Erbatur Ergenekon’un sunduğu program TRT Spor’da her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri günün farklı saatlerinde ve maç saatlerinde yayınlanıyor.

Rıdvan Dilmen neden yok?

Programın sponsorunun sponsorluktan çekildiği ve bu sebeple programın yayından kaldırıldığı öne sürüldü. Öte yandan Dilmen’in yakın çevresine sağlık sorunları sebebiyle sık sık Londra’ya gitmesi gerektiğini ve bu sebeple yayınlara ara verdiğini söylediği belirtildi.

Rıdvan Dilmen hastalığı nedir?

Sabah gazetesindeki köşesinde hastalığını duyuran ve 3 ay boyunca tedavi olacağını belirten eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen‘e lenf kanseri teşhisi kondu.

Rıdvan Dilmen programı neden bıraktı?

Programın sponsorunun sponsorluktan çekildiği ve bu sebeple programın yayından kaldırıldığı ileri sürüldü. Diğer taraftan Dilmen‘in yakın çevresine sağlık sorunları nedeniyle sık sık Londra’ya gitmesi gerektiğini ve bu sebeple yayınlara ara verdiğini söylediği belirtildi.

Rıdvan Dilmen NTV den neden kovuldu?

Son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir!” ifadelerini kullandı. Dilmen‘in ayrılık sebebi kendisine yönelik yapılan iftiralar olduğu vurgulandı.

Beyaz Futbol saat kaçta?

Beyaz Futbol Cumartesi ve Pazar Akşamları 23:30’da Beyaz TV’de…

Yüzde yüz futbol ne zaman başlayacak?

NTVSpor.net

Kayıt İsteğe bağlı (yorum yazabilmek için gerekli)
Kullanılabilir dil(ler) Türkçe
Sahip Doğuş Holding
Oluşturan Doğuş Yayın Grubu
Başlama tarihi 2006

Rıdvan Dilmen şu anda ne yapıyor?

Lig A klasmanında yer alan Karşıyaka’da teknik direktör olarak görev aldı. Fakat Karşiyaka’da başarılı olamadı. Yorumculuk kariyeriNTV Spor’daki %100 Futbol programında yorumculuk ve Sabah gazetesinde köşe yazarlığı görevine devam eden Rıdvan Dilmen aynı zamanda Fanatik gazetesinde İddaa tahminleri yapmaktadır.

Rıdvan Dilmen hasta mı?

2016 yılında Sabah gazetesindeki köşesinde hastalığını duyuran ve 3 ay boyunca tedavi olacağını belirten eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen‘e lenf kanseri teşhisi konmuştu.