İrfan Buz hangi takımı tutuyor?

Malatyaspor Antrenörü kim?

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor‘un teknik direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında 6-2 yenildikleri Aytemiz Alanyaspor maçına ilişkin, “Bütün istatistikler ilk yarı bizi gösteriyordu, iki de gol attık ama bu seviyede evinizde iki gol atıyorsanız maçı kaybetmeyeceksiniz.

İrfan Buz neden istifa etti?

– “Her zaman Malatyaspor’umuzun iyi olmasını istiyorum” İrfan Buz, takımın 5 haftadır kötü gittiği ve istifa etmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki soruya, şu yanıtı verdi: “Hakikaten baktığımızda son haftalarda skoru alamadık ama çok kötü de oynamadık. Bugün kötü oynadık, bugün yenilgiyi hak ettik. Ona çok üzülüyorum.

İrfan Buz ne dedi?

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz maçın hakkı bu değildi” dedi. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, çok gol pozisyonlarına girdiklerini belirterek, “Üzgünüz maçın hakkı bu değildi” dedi. … Net gol pozisyonları bizdeydi, o nedenle çok üzgünüz.

Malatya Teknik Direktörü nereli?

İrfan Buz 15 Nisan 1967 yılı İstanbul doğumlu Türk teknik direktör ve aynı zamanda eski futbolcudur. 15.04.1967 İstanbul doğumludur. 1971 yılında ailesi ile birlikte Almanya’ya göç etti.

Alanya teknik direktör kim?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Bülent Korkmaz’la yollarını ayırmasının ardından teknik direktör Francesco Farioli ile 2.5 yıllık anlaşma imzaladı.

İrfan Buz ayrıldı mı?

İrfan Buz ile yollar ayrıldı Süper Lig ekibi Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, İrfan Buz ile yolların ayrıldığını duyurdu.

İrfan Buz istifa etti mi?

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshedildiği duyuruldu.

Irfan buz nerede?

2020 yılı Mayıs ayında, 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un teknik direktörlüğü görevine getirilmiştir.

Eski Malatyaspor hangi ligde?

Malatyaspor, Malatya 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden futbol takımıdır.

Antalya teknik direktör kim?

Nuri ŞahinAntalyaspor / Teknik direktör

Bülent Korkmaz neden ayrıldı?

Aytemiz Alanyaspor’da yönetim ile anlaşmazlık yaşayan Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı. Rota eski antrenör Francesco Farioli… Aytemiz Alanyaspor’da teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar resmen ayrıldı. Yönetim ile anlaşmazlık yaşayan ve bugün son kez toplantıda bir araya gelen Bülent Korkmaz, istifa kararı aldı.

Malatya Teknik Direktörü istifa etti mi?

Bu gelişmenin ardından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’da antrenör Hakan Çalışkan, görevinden istifa etti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kulüp antrenörümüz Hakan Çalışkan, görevinden istifa etmiştir.

İrfan Buz nerede?

2020 yılı Mayıs ayında, 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un teknik direktörlüğü görevine getirilmiştir.

İrfan Buz kaç yaşında?

54 yaşında (15 Nisan 1967)İrfan Buz / Yaş

Irfan Buz istifa etti mi?

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshedildiği duyuruldu.