Hediye Güral Gür kiminle evli?

Sema Güral Sürmeli kiminle evli?

Gecede NG Kurucu Başkanı Nafi Güral eve eşi Gülsüm Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve eşi Yelda Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve eşi Onur Sürmeli, NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, NG Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Güral davetlilere ev sahipliği …

Hediye Güral Gür kim?

1999 yılında Kütahya Porselen İnsan Kaynakları Yöneticiliği görevini üstenen Hediye Güral Gür, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir. NG Eğitim Vakfı, Skal, One Derneği, Chaine Des Rotisseurs, TİKAD, TTYD Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜROB Genel Sekreterliği görevlerini sürdürmektedir.

Gürallar sahibi kim?

Güral Porselen, Kütahya’da faaliyet gösteren firma. İsmet Güral ailesinin malıdır.

Sema Güral Sürmeli kimin kızı?

Nafi Güral‘ın kızları Sema Güral Sürmeli, Hediye Güral, Gülden Güral ve oğlu Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi isimli şirketle büyüme kararı aldı.

Sema Güral kim?

Kütahya Porselen ÜR – GE ve Tasarım Grup Başkanlığı, Toplumsal Projeler Koordinatörlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği’ni başarılı bir şekilde yürüttükten sonra Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Nafi Güral Eğitim Vakfı kurulduğundan beri vakfın Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir.

Ali Güral kaç yaşında?

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral (51) ve Güral Porselen Yönetim Kurulu üyesi Ali Güral‘ın (41) Instagram’da tartıştı.

Hediye Güral Gür kaç yaşında?

NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı olan Hediye Güral Gür, iş hayatına atılmasından özel yaşamına ve anneliğe dair bilinmeyenlerini HT Kulüp Yazı İşleri Müdürü Reşit Özete’e anlattı. Hediye Hanım sizi kısaca tanıyabilir miyiz? 1976 Kütahya doğumluyum. İlk ve orta okulu Kütahya’da, liseyi Eskişehir’de okudum.

Ali Güral kimdir?

ALİ GÜRAL, 1915-1985 yıllarında yaşamış, ülkesine yaşadığı süre içerisinde en iyi şekilde hizmet etmiş Kütahyalı bir iş adamıdır. Adı, hem Kütahya hem de ülkemizdeki sanayinin gelişmesinde ilk kuruluşlarla anılır.

Gürok holding kimin?

RIZA GÜRAL 1941 yılında Kütahya’da doğmuştur. Çalışma hayatında 58 yılı geride bırakan Rıza Güral, Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Gural Porselen’in sahibi kim?

Güral Porselen’in Sahibi İsmet Güral‘dan Vali Yılmaz’a Ziyaret.

Sami Güral kimdir?

Sami Güral; Amerika’da uluslararası lojistik firmasında 5 yıl çalışmış, master yapmış, hava kara deniz taşımacılığı ve özel projelerde yer almış. Güral ailesinin başka firma da çalışan tek ismi.

Güral Porselen Ceo’su Kim?

Güral Porselen CEO Harika Güral: Çip krizi bizi çok etkiledi Güral Porselen CEO Harika Güral Bloomberg HT’deki Üst Düzey programında Arzu Maliki’ye konuk oldu. Güral‘ın konuşmasında öne çıkanlar şöyle: Üretim maliyetlerinin arttığı bir gerçek…

Kütahya Porselen ve Güral Porselen aynı mı?

Kütahya ve Güral Porselen‘in sahibi olan ‘Güral Ailesi’nde 2004 yılında yaşanan dağılma, kendi kendilerine rakip firmaların doğmasını sağlıyor. 1966’da Ali Güral tarafından kurulan ve daha sonra oğulları Rafi, İsmet ve Rıza arasında itilafa neden olan Kütahya ve Güral Porselen‘de 3’üncü kuşak devreye girdi.

Sevim Güral kimdir?

Sevim Güral Olgun: Güral Grubu bünyesinde bulunan Art Craft, Güral Porselen, Kütahya Porselen, Club Ali Bey Tatil Köyleri, Kütahya Ambalaj, Kütahya Vit, Kütahya Seramik, şirketlerinde hissedar ve yönetim kurulu üyesi.

Özgür Gür Kimdir?

Kütahya Porselen ve Güral Porselen’in sahibi sanayici Nafi Güral’ın damadı Özgür Gür, kurduğu çikolata şirketi CKLT ile yurtdışına açılmayı planlıyor. İsviçreli Mild’le de anlaşması bulunan Özgür Gür, Mild’in çikolatalarını da üreterek yurtiçinde satıyor.