Hediye Güral kiminle evli?

Sema Güral Sürmeli kiminle evli?

Gecede NG Kurucu Başkanı Nafi Güral eve eşi Gülsüm Güral, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve eşi Yelda Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve eşi Onur Sürmeli, NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, NG Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Güral davetlilere ev sahipliği …

Sema Gürel Kimdir?

1975 Kütahya doğumludur. 1996 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nü bitirdi. Kütahya, Eskişehir, İstanbul ve Ankara’da çeşitli vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. …

Gürallar sahibi kim?

Güral Porselen, Kütahya’da faaliyet gösteren firma. İsmet Güral ailesinin malıdır.

Ali Güral kimdir?

RIZA GÜRAL 1941 yılında Kütahya‘da doğmuştur. Çalışma hayatında 58 yılı geride bırakan Rıza Güral, Gürok Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sema Güral Sürmeli kimin kızı?

Nafi Güral‘ın kızları Sema Güral Sürmeli, Hediye Güral, Gülden Güral ve oğlu Erkan Güral, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi isimli şirketle büyüme kararı aldı.

Ali Güral kaç yaşında?

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral (51) ve Güral Porselen Yönetim Kurulu üyesi Ali Güral‘ın (41) Instagram’da tartıştı.

Kütahya Porselen ve Güral Porselen aynı mı?

Kütahya ve Güral Porselen‘in sahibi olan ‘Güral Ailesi’nde 2004 yılında yaşanan dağılma, kendi kendilerine rakip firmaların doğmasını sağlıyor. 1966’da Ali Güral tarafından kurulan ve daha sonra oğulları Rafi, İsmet ve Rıza arasında itilafa neden olan Kütahya ve Güral Porselen‘de 3’üncü kuşak devreye girdi.

Gural Porselen’in sahibi kim?

Güral Porselen’in Sahibi İsmet Güral‘dan Vali Yılmaz’a Ziyaret.

Erkan Güral kimin oğlu?

Kütahya Porselen’in sahibi Nafi Güral‘ın (76) oğlu Erkan Güral, amcası İsmet Güral‘a (72) ait Güral Porselen’i hedef aldı.

Gürallar aslen nereli?

Emre Güral, 5 Nisan 1989 tarihinde Almanya’nın Offenbach kentinde bir işçi Türk ailenin çocuğu olarak doğmuştur. Babası Ali Recai Göral İzmir Bergamalı, anne tarafı ise Balıkesirlidir. Bir ablası vardır. Emre Güral Eintracht Frankfurt altyapısında futbola başladı.

Nafi Güral kaç yaşında?

Nafi GÜRAL; 1945 yılında Kütahya’da doğdu. Erkek Sanat Enstitüsü Makine Bölümü’nden mezun olduktan sonra, eşi ve evlatları ile birlikte, kurucusu olduğu NG aile şirketlerinde 1961 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir.

Sevim Güral kimdir?

Sevim Güral Olgun: Güral Grubu bünyesinde bulunan Art Craft, Güral Porselen, Kütahya Porselen, Club Ali Bey Tatil Köyleri, Kütahya Ambalaj, Kütahya Vit, Kütahya Seramik, şirketlerinde hissedar ve yönetim kurulu üyesi.

Güral otelin sahibi kim?

Resmi belgelere göre şirketin sahipleri ve ortakları şöyle: Hediye Güral Gür, Erkan Güral, Semra Güral Sürmeli ve Gülden Güral olarak görülüyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı Hediye Güral Gür’dür.

Kutpo sahibi kimdir?

ABDULLAH TAŞKIN İSMİ Son dönemde borsadaki alengirli işlemlerle dikkatleri üzerine çeken Abdullah Taşkın ismi KUTPO hisselerinde de ortaya çıktı. Taşkın, yaklaşık 4 milyon adet hisse toplayarak şirketin yüzde 10 payını eline geçirdi.

Güral Porselen Genel Müdürü kim?

Ziyaretine Güral Porselen A.Ş. ile başlayan Vali Ali Çelik’i Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral ile Genel Müdür Mehmet Naci Pekcan karşıladı.