Outlast ne zaman?

Outlast ne zaman çıkacak?

4 Eylül 2013Outlast / İlk piyasaya sürülme tarihi

Outlast 5 ne zaman çıkacak?

Çıkış tarihi hakkında: Öncelikle, bize verilen ufak Trailer’ın sonunda ve, yapımcı şirket Redbarrels’ın açıklamaları doğrultusunda oyunun 2021 yılında çıkacağı öne sürülmüştü. Fakat ağustos ayının sonuna yaklaştık ve, yaklaşık 5 ay sonra 2021 yılına veda etmiş olacağız.

Outlast Trials hangi ayda çıkacak?

4 Aralık 2019’da Red Barrels, oyunun teaser görselini yayımladı. 13 Haziran 2020’de, 2021 çıkış tarihini duyuran bir tanıtım fragmanı yayımlandı.

Outlast olayı gerçek mi?

Ayrıca işin can alıcı noktası ise Mezar Buluşmaları 1, gerçek olaylardan esinlenerek çekilmiştir… Yani, bazı insanlara göre Outlast, gerçek bir hikayeden alındı. Bazılarına göre ise sadece bir tesadüf, oyun da tamamen bir kurgu.

Outlast yüzünden kaç kişi öldü?

Outlast çıktığın günden bugüne, o oyunu oynayan farklı ülkelerden toplam 100’e yakın genç, oyunun verdiği ani heyecan sonucu kalp krizi sonucu ölmüştür.

Outlast Trials kaç TL?

The Outlast Trials çevrimiçi olarak oynanacak. Steam üzerinde 32.00 TL olarak satışlarına devam eden yapım, ikinci sürümünü ise tam 4 yıl sonra yani 2017 yılında oyunculara sunmuştu. Outlast 2’de ilk oyun gibi oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı.

Outlast oyunun sonunda ne oluyor?

Benim anladığım kadarıyla oyunun başından beri kullanılıyoruz, şu Billy denen herifi öldürmek için. Sonunda da öldürünce içimize Walrider giriyor. Sonra askerler de bizi öldürüyor, içimize Walrider girdiği için. Walrider içimizden çıkıyor ve askerleri öldürüyor(sondaki seslerden anlamışsındır zaten).

Outlast Mobil ne zaman çıkacak?

Yayınlanan sinematik fragmanda da belirtildiği üzere Outlast Trials, 2021 yılında piyasaya çıkacak. Kesin bir tarih henüz belli olmasa da oyunun 2021’in ikinci yarısına yakın bir tarihte gelmesi bekleniyor. Aynı zamanda oyunun 2021 yılında çıkacak olması, yeni nesil konsollara da geleceğini hemen hemen kesinleştiriyor.

Outlast 3 online olacak mı?

Outlast deneyimi çevrimiçi oynanabilir hale geliyor Oyuncular,ister yalnız ister arkadaşlarıyla beraber oynasın, korkuyu hissedecekler” açıklamasını yaparak yeni oyunun isteğe bağlı olarak çevrimiçi bir şekilde oynanabileceğini garantiledi.

Outlast kaç saatte bitiyor?

yaklaşık üçbuçuk-dört saatlik bir oynanış süresi var. normal bir oyun için kısa gelebilir ama bu oyunu oynarken içinizden lütfen lann!!

Outlast ne kadar sürüyor?

Outlast, Red Barrels tarafından geliştirilen birinci sınıf bir hayatta kalma korku serisidir. Eleştirmenlerce beğenilen franchise, şimdi ilk kez bir disk olarak tam bir paket halinde sunuluyor. Outlast: Ultimate Horror Bundle, Outlast 1, Outlast Whistleblower ve tüm yeni Outlast 2’de 20 saatlik korkunç oyun içeriyor.

Outlast Trials kaç para olacak?

The Outlast Trials çevrimiçi olarak oynanacak. Steam üzerinde 32.00 TL olarak satışlarına devam eden yapım, ikinci sürümünü ise tam 4 yıl sonra yani 2017 yılında oyunculara sunmuştu.

Outlast Trials kaç TL olur?

229,99₺ olur bence.

Outlast hangi ülkenin?

Red Barrels, Montreal merkezli video oyunu geliştiricisi şirket. Dünya çapında 8 milyondan fazla oyuncusu olan indie korku serisi Outlast‘ın üreticisidir.

Outlast +18 mi?

Oyunun Pegi oyun derecelendirme sistemine göre 18 yaş üstü yetişkinler için uygun olduğu görülmektedir. Bu konuda ebeveynlerin belirleyici konumda olmaları gerekmektedir.