Malatya Sivas tren yolu açık mı?

Malatya’dan Sivas’a tren var mı?

Malatya Garından Sivas Garına günde 2 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 15:20’de hareket etmekte olup yolculuk süresi 3 saat 59 dakikadır. Son tren ise saat 18:57’de hareket etmekte olup yolculuk süresi 4 saat 21 dakikadır.

Malatyadan hangi şehirlere tren var?

Malatya’dan Nerelere Tren Var? Fırat Ekspresi, Güney Kurtalan Ekspresi, Van Gölü Ekspresi ile Adana, Ankara, Batman, Bismil, Ceyhan, Diyarbakır, Elazığ, Ergani, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Muş, Osmaniye, Sivas, Yerköy, yönüne her gün tren seferi vardır.

Malatya tren Garı açık mı?

Malatya Tren istasyonu çalışma saatleri 07:00 – 04:00 (21 saat açık) olup, telefonu 0(422) 212 40 40’dur. Malatya Tren İstasyonunun yerini haritada aşağıda görmek için tıkla!

Malatya hızlı tren ne zaman açılacak?

Etüd çalışmaları için startı 3 yıl önce verdiler. 3 yıl sonra hala etüt çalışmaları devam ediyor. Görünen o ki hızlı tren 2023’te değil, inşallah 2071’de Malatya‘ya gelecek.

Sivas’tan Malatya ya saat kaçta tren var?

SivasMalatya istikametli tren Salı ve Pazar günleri çalışmaktadır. Sivas kalkışı 21:40 olan Güney Kurtalan Ekspresinin Malatya varış saati 01:56’dir. Yolculuk süresi 04:16 dakikadır ve tren 1 dakika mola verdikten sonra yoluna devam eder.

Sivas Malatya arası kaç TL?

Sivas Malatya Arası Otobüs Bileti Bilgileri

En Ucuz Bilet Fiyatı: 40,00 TL
En Ucuz Ay: Şubat
En Popüler Otobüs Firması: Tokat Yıldızı
En Kısa Sefer Süresi: 1 saat 30 dk

Erzurumdan trenle nereye gidilir?

Doğu Ekspresi ile Kars, Selim, Sarıkamış, Topdağı, Karaurgan, Süngütaşı, Horasan, Köprüköy, Hasankale, Palandöken, Ilıca, Kandilli, Aşkale, Karasu, Erbaş, Çadırkaya, Mercan, Erzincan, Kemah, Eriç, Yahşiler, Güllübağ, İliç, Bağıştaş, Adatepe (Pingen), Kemaliye Çaltı, Divriği, Demirdağ, Cürek, Göçentaşı, Güneş, Avşar, …

Istanbul malatya tren var mı?

sonucu en başta belirtelim, 22 saat sürmekte ve tam bilet 174,5 tl , genç bilet 149 tl tutmaktadır.

Malatya hızlı tren var mi?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya hızlı tren hattının 2019 yılında tamamlanacağını belirterek, hat sayesinde 4-5 saat içerisinde limanlara ulaşılabileceğini kaydetti.

Malatya Ankara tren seferleri ne zaman başlayacak?

Ankara Garından Malatya Garına günde 2 tren seferi gerçekleşmektedir. İlk tren, saat 11:20’de hareket etmekte olup yolculuk süresi 15 saat 52 dakikadır. Son tren ise saat 18:55’te hareket etmekte olup yolculuk süresi 15 saat 12 dakikadır.

Malatya hızlı tren var mı?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya hızlı tren hattının 2019 yılında tamamlanacağını belirterek, hat sayesinde 4-5 saat içerisinde limanlara ulaşılabileceğini kaydetti.

Ankara Malatya arası hızlı tren var mı?

AnkaraMalatya arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 15 saat 12 dakika sürmektedir.

Ankara Malatya tren bileti ne kadar?

AnkaraMalatya tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 55 TL’dir.

Malatya Sivas arası otobüsle kaç saat?

MalatyaSivas arası otobüs ile ne kadar sürüyor? MalatyaSivas arası otobüs yolculuğu ortalama 2sa 17dk sürmektedir.

Malatya Ankara arası ne kadar?

AnkaraMalatya arası toplam 657 kilometre.