Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti nereye yatırılıyor?

Ziraat Bankası A.Ş. veya Halkbank şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden de ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kuzey Marmara otoyolu geçiş ücreti nereye ödenir?

Serbest geçiş bölgelerini kullandığınız takdirde OGS/HGS ile geçiş ücreti ödenemediği durumlarda https://www.anadoluotoyolisletmesi.com/ – https://www.avrupaotoyolisletmesi.com/ web sitemizden kredi kartı ve banka kartı ile ya da anlaşmalı olduğumuz İş Bankası ve QNB Finansbank şubelerinden geçiş ücretinizi …

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 1 sınıf araç geçiş ücreti ne kadar?

Karayolları genel Müdürlüğü internet sayfasında yer alan bilgilere göre; Yavuz Sultan Selim Köprüsü‘nde ücret tarifesi birinci sınıf araçlar için 19,15 TL, ikinci sınıf araçlar için 25,50 lira, üçüncü sınıflar için 47,35 lira, dördüncü sınıflar için 120,20 lira ve beşinci sınıf araçlar için 149, 55 lira olarak …

Karayolları geçiş ihlali nasıl ödenir?

Hgs cezanızı ilk olarak hgs bakiye yükleme noktalarından ödeyebilirsiniz. İkinci olarak ise PTT ödeme noktalarından gecikmiş hgs cezanızı kimliğiniz ve araç plakanızla birlikte yatırabilirsiniz. Hgs cezanızı anlaşmalı bankalardan online olarak da ödeyebilirsiniz.

Kuzey Marmara Otoyolu nereye kadar açık?

Kuzey Marmara Otoyolu‘nun, İstanbul’un Asya yakasında trafiğe açık güzergahı Pendik ilçesine bağlı Kurnaköy gişelerinden başlayıp İzmit’e kadar kesintisiz devam etmektedir.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü gidiş dönüş ücreti olarak ayrı ayrı olacak şekilde ödenmektedir. Sürücüler köprüden her geçişlerinde ödeme yapmak zorundadırlar. Yavuz Sultan Selim Köprüsü‘nden geçerken 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü‘ndeki gibi yalnızca tek yönlü geçiş ücreti alınmamaktadır.

Geçiş ihlali nereye ödenir?

Bu sebeple cezalı duruma düşmemek için geçiş tarihini izleyen 15 gün içerisinde araç plakanıza ait bir OGS/HGS hesabının açılması, hesabı olan araçlar için ise OGS/HGS hesabına yeterli bakiye yüklenmesi gerekmektedir. Bu geçişin ödemesi sadece Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na yapılabilir.

Kuzey Marmara otoyolu nereden nereye?

Kuzey Marmara Otoyolu‘nun trafiğe açık güzergahı İstanbul’un Avrupa yakasında Silivri ilçesi Kınalı kavşağından başlayarak, İstanbul Havalimanı bağlantı yolları da dahil olmak üzere, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne bağlanan Eyüp ilçesi Odayeri semtinde sona ermektedir.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücretleri 2021 yılında otomobiller için 27,50 TL, hafif ticari araçlar için 36,50 TL, motosikletler için 19,90 TL olarak uygulanırken 3.sınıf araçlar için 67,50 TL, 4.sınıf araçlar için 171,50 TL ve 5.sınıf araçlar için 213,50 TL olarak uygulandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti ne kadar 2022?

Köprü Geçiş Ücretleri 2022

Araç Tipi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü /Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü
Otomobil 8,25 TL 19 TL
Hafif Ticari Araç 10,75 TL 25 TL
3 Akslı Her Türlü Araçlar 23,25 TL 46,5 TL
4 ve 5 Akslı Her Türlü Araçlar 46 TL 118,5 TL

•28 Oca 2022

Geçiş ihlali nereden ödenir?

İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz. Değerli Yolcularımız, İhlalli geçiş yapan araç sahipleri, 6001 sayılı Kanun uyarınca, geçiş tarihini izleyen 15 (On beş) gün içinde geçiş ücretini cezasız ödemek için aşağıdaki bankalara başvurabilirler.

HGS ihlal nereden ödenir?

Karayolları Genel Müdürlüğünün anlaşmalı olduğu bankalardan ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bankalar; Ziraat Bankası, TEB, Yapı Kredi Bankası, HSBC, Türkiye Finans Katılım bankası, Vakıfbank, Denizbank, BBVA Garanti Bankası, QNB Finansbank, Halbank gibi bankalardan online olarak ödemenizi yapabilirsiniz.

Kuzey Marmara yolu nereden nereye gidiyor?

Kuzey Marmara Otoyolu‘nun trafiğe açık güzergahı İstanbul’un Avrupa yakasında Silivri ilçesi Kınalı kavşağından başlayarak, İstanbul Havalimanı bağlantı yolları da dahil olmak üzere, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne bağlanan Eyüp ilçesi Odayeri semtinde sona ermektedir.

Kuzey Marmara Otoyolu ne zaman devlete geçecek?

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, YİD modeliyle yapılan altyapı projelerindeki son durumu ve ne zaman devlete geçeceklerini açıkladı. Buna göre Osmangazi Köprüsü 2035, Kuzey Marmara Otoyolu‘nun işletmesi 2030’da kamuya devredilecek.

3 köprü geçiş ücreti gidiş dönüş mü?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Yavuz Sultan Selim Köprüsü gidiş dönüş ücreti olarak ayrı ayrı olacak şekilde ödenmektedir. Sürücüler köprüden her geçişlerinde ödeme yapmak zorundadırlar.