Malatya Ankara tren var mı?

Malatyadan hangi şehirlere tren var?

Malatya’dan Nerelere Tren Var? Fırat Ekspresi, Güney Kurtalan Ekspresi, Van Gölü Ekspresi ile Adana, Ankara, Batman, Bismil, Ceyhan, Diyarbakır, Elazığ, Ergani, Kayseri, Kırıkkale, Malatya, Muş, Osmaniye, Sivas, Yerköy, yönüne her gün tren seferi vardır.

Malatya Ankara Mavi tren kaç saat?

4 EYLÜL MAVİ TREN BİLGİSİ: Ankara Malatya arası tren yolculuğu 14 Saat 15 Dakika sürmektedir.

Malatya hızlı tren ne zaman bitecek?

312 kilometrelik uzunluğa sahip projedeki inşaat çalışmaları 6 kesimde ilerliyor. 2024’te tamamlanması planlanan projeyle Adana ile Gaziantep arasında seyahat süresi 6,5 saatten 2 saat 15 dakikaya inecek.

Ankara Malatya hızlı tren ne zaman bitecek?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya hızlı tren hattının 2019 yılında tamamlanacağını belirterek, hat sayesinde 4-5 saat içerisinde limanlara ulaşılabileceğini kaydetti. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya‘ya hızlı trenin geleceği müjdesini verdi.

Erzurumdan trenle nereye gidilir?

Doğu Ekspresi ile Kars, Selim, Sarıkamış, Topdağı, Karaurgan, Süngütaşı, Horasan, Köprüköy, Hasankale, Palandöken, Ilıca, Kandilli, Aşkale, Karasu, Erbaş, Çadırkaya, Mercan, Erzincan, Kemah, Eriç, Yahşiler, Güllübağ, İliç, Bağıştaş, Adatepe (Pingen), Kemaliye Çaltı, Divriği, Demirdağ, Cürek, Göçentaşı, Güneş, Avşar, …

Istanbul malatya tren var mı?

sonucu en başta belirtelim, 22 saat sürmekte ve tam bilet 174,5 tl , genç bilet 149 tl tutmaktadır.

Malatya Ankara tren kac tl?

AnkaraMalatya tren bileti ne kadar? En ucuz standart bilet ücreti 55 TL‘dir. Yolcu türüne göre farklı oranlarda indirim uygulanır.

Malatya Ankara arası trenle kaç saat?

MalatyaAnkara istikametli tren Salı ve Perşembe günleri çalışmaktadır. Malatya kalkışı 16:48 olan Güney Kurtalan Ekspresinin Ankara varış saati 08:11’dir. Yolculuk süresi 15:23 dakikadır.

Ankara Malatya hızlı tren kaç saat?

AnkaraMalatya arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 15 saat 12 dakika sürmektedir.

Istanbul’dan Malatya’ya tren var mı?

sonucu en başta belirtelim, 22 saat sürmekte ve tam bilet 174,5 tl , genç bilet 149 tl tutmaktadır.

Malatya Ankara hızlı tren kaç saat?

AnkaraMalatya arası trenle kaç saat? En hızlı tren yolculuğu 15 saat 12 dakika sürmektedir.

Ankara Malatya tren ne zaman açılacak?

TCDD, normalleşme süreci ile Doğu Anadolu Bölgesi’nin bazı istasyonlarına seferlerini 12 Temmuz’da başlatacak. TCDD Malatya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, normalleşme süreci kapsamında ana hat yolcu trenleri 12 Temmuz Pazartesi’nden itibaren seferlerine başlayacak.

Adana Erzurum tren var mı?

Trenle, Adana konumundan Erzurum konumuna günlük sadece bir aktarma mavcuttur.

Erzurum’a tren var mı?

Doğu Ekspresi, Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan ve Erzurum’dan geçerek Kars’a ulaşan ve tüm bu yolu 1 günde yapan bir tren. Dolayısıyla, trende sadece Doğu Ekspresi macerasına çıkmış turistler yok. Aynı zamanda gerçekten bir şehirden bir şehire ulaşım sağlamak isteyen vatandaşlar da var.

Malatya tren bileti ne kadar?

En ucuz standart bilet ücreti 30 TL’dir. Yolcu türüne göre farklı oranlarda indirim uygulanır.