Maks ne demek?

Max Türkçe anlamı nedir?

Max kelimesinin Türkçesi: En fazla ve azamidir.

Max soğuk ne demek?

Soğutma gücünü belirten Min ve Max değerleri arasında bir seviyede soğutma gücü seçebilirsiniz. Ortalama bir soğukluk tercih ediyorsanız düğmeyi Min ile Max değerlerinin tam ortasına gelecek şekilde ayarlayın. Daha az soğutmasını istiyorsanız düğmeyi Min değerine doğru çevirin.

Pro nedir ne anlama gelir?

Pro kelimesi Türkçe’de “profesyonel” anlamına gelir. İngilizce pro sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İngilizce professional “profesyonel” sözcüğünün kısaltmasıdır.

Helena ne anlama gelir?

Bir mitoloji kahramanıdır. Tanrılar tanrısı Zeus ile Leda’nın kızı olan Helena güzelliğiyle tanınır. Mitolojiye göre Truva savaşlarının sebebi, Menelaus’un karısı olan Helena‘nın Paris tarafından kaçırılmasıdır.

Max nasıl okunur?

“meks” diye okunur.

Buzdolabında 2 mi soğuk 8 mi?

Buzdolabı ayarı yapılırken istenilen soğutma derecesi de göz önünde bulundurularak ayarlama yapılmalıdır. Marka ve çeşidine göre değişen ayarlamalarda ortalama +2 ile – 20 yüksek sıcaklıklarda tavsiye edilmektedir.

Buzdolabı hangi derecede daha çok soğutur?

Buzdolabı için ideal soğutma derecesi yaz aylarında 2-5 derece arasında, kış aylarında 5-8 derece arasında olmalı.

Pro atmak ne demek?

bir duruma ait olumlu tarafları anlatma amacıyla kullanılan isimdir. lehte ve lehine olan manasına gelir ingilizce’de. kullanımı in favour of ile aynıdır, aynı manaya gelir. ayrıca bir prefixdir.

Pro negatif ne demek?

İdrar tahlilinde ortaya çıkan protein değerlerinin negatif olması gerekmektedir. İlk 24 saatlik idrarda 1- 150 mg arası protein çıkması normal olarak karşılanır. Protein kaçağı 1- 3 gramın üstünde ise ciddi bir hastalığın işareti olabilir. Eğer Kişinin değerleri 1- 3 gramın üstünde ise acilen tedavi altına alınmalıdır.

Chen ne demek ingilizcede?

Beraber. Eş, aynı, bir boyda. Ortaklaşa olan, birleşik, müşterek.

Helena ismi kuranda geçiyor mu?

Helen ismi kuranda geçmemektedir.

XS Max nasıl okunur?

Yeni telefonlar iPhone Xs, Xs Max ve XR olarak isimlendirildi. Eğer “ikses, ikses mex ve iksar” olarak okuyorsanız gelin, anlatacaklarımız var. Apple, günümüzün en popüler teknoloji şirketlerinden birisi olarak, ürün isimlendirme konusunda da bir marka uzmanı.

Meks ingilizce nasıl yazılır?

“meks” teriminin diğer terimlerle kazandığı İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 3 sonuç

Kategori İngilizce
1 Siyasal mek (mujahidin-e khalq organization) i.
2 Siyasal mek (mujahidin-e khalq organization) i.
Chemistry
3 Kimya mek (methyl ethyl ketone) i.

Buzdolabında +2 mi soğuk +4 mü?

Buzdolabınızın soğutucu kısmının kapağını açtığınızda yan ya da arka tarafta bir termostat (sıcaklık kontrol aracı) düğmesini ve etrafında derece göstergelerini görürsünüz. Ortalama bir soğukluk tercih ediyorsanız düğmeyi 4 dereceye; en soğuk konumu tercih ediyorsanız 2 Santigrat dereceye ayarlayın.

Buzdolabı 1 de mi daha soğuk 5 mi?

Neredeyse bütün buzdolaplarında yüksek rakam hızlı soğutmaya yarar. Yalnız yazın 1 ayarına getirirseniz +4°C’ye büyük ihtimalle ulaşamayacaktır.