YSS Köprüsü geçiş ücretleri ne kadar?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti ne kadar 2022?

Köprü Geçiş Ücretleri 2022

Araç Tipi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü /Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü
Otomobil 8,25 TL 19 TL
Hafif Ticari Araç 10,75 TL 25 TL
3 Akslı Her Türlü Araçlar 23,25 TL 46,5 TL
4 ve 5 Akslı Her Türlü Araçlar 46 TL 118,5 TL

•28 Oca 2022

3 köprü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Gişesiz Otomatik Geçiş sistemini, OGS ve HGS ile kullanabilirsiniz. Gişeli Geçiş sisteminde ise OGS ve HGS kullanımının yanında Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilirsiniz. OGS ve HGS etiketiniz yok ise Nakit / Banka Kartı / Kredi Kartı ile ödeme yapabilmek için bilet almayı unutmayınız.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ücreti gidiş dönüş mü?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü gidiş dönüş ücreti olarak ayrı ayrı olacak şekilde ödenmektedir. Sürücüler köprüden her geçişlerinde ödeme yapmak zorundadırlar. Yavuz Sultan Selim Köprüsü‘nden geçerken 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü‘ndeki gibi yalnızca tek yönlü geçiş ücreti alınmamaktadır.

Kuzey Marmara otoyolu geçiş ücreti ne kadar?

Türkiye’nin tüm köprü ve otoyol geçiş ücretlerini çıkış ve varış noktası ve araç türüne göre öğrenmek için Karayolları Genel Müdürlüğü KGM Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretleri sayfasını tıklayın….Otoyol Geçiş Ücretleri 2022.

Otoyol Giriş-Çıkış Bölge Geçiş Ücreti (Otomobil)
Kuzey Marmara Avrupa Otoyolu Kınalı-Fatih 39,00 TL

Kuzey Otoyolu kaç para?

Avrupa’dan Anadolu’ya geçen ağır vasıta araçların İstanbul şehir içine girmeden transit geçmesini sağlayacak Kuzey Marmara Otoyolu‘nun geçiş ücreti araçtan araca ve gişeden gişeye farklılık gösteriyor. Örneğin, Karasu gişesinden otoyola giren otomobil, Kurnaköy-2 gişesinden çıktığı zaman 61 TL ödüyor.

3 köprü kaçak geçiş cezası nereye ödenir?

İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz.

Otoyol geçiş ücreti Nakit ödenir mi?

2.OTOYOL ÜCRETİNİ KREDİ KARTI VEYA BANKA KARTI İLE ÖDEYEBİLİR MİYİM? Evet, NAKİT gişelerinde ya da etiket ile ödeme yapılmadığı durumlarda OGS/HGS gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü devlete ne zaman geçecek?

Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü‘nün de dâhil olduğu Kuzey Marmara Otoyolu’nun işletme süresi 7 yıl 8 ay. 2016 yılında hizmete açılan Otoyolun tamamen kamuya devri 2 Ağustos 2024’te gerçekleşecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü
En geniş açıklık 1.408 m
Dikey açıklık 73 m
Başlangıç tarihi Eylül 2012 (inşaata başlama) 29 Mayıs 2013 (temel atma)
Bitiş tarihi Ağustos 2016

Kuzey Marmara otoyolu nereden başlıyor nerede bitiyor?

GÜZERGAH BİLGİLERİ Kuzey Marmara Otoyolu‘nun trafiğe açık güzergahı İstanbul’un Avrupa yakasında Silivri ilçesi Kınalı kavşağından başlayarak, İstanbul Havalimanı bağlantı yolları da dahil olmak üzere, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne bağlanan Eyüp ilçesi Odayeri semtinde sona ermektedir.

Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nasıl ödenir?

OGS/HGS etiketiniz bulunmuyorsa, girişte Nakit gişelerinden bilet alıp, çıkış gişelerinde biletinizi gişe görevlisine vererek sistem tarafından hesaplanan ücreti Kredi Kartı/Banka Kartı/Nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Kuzey Marmara geçiş ücreti ne kadar?

Kuzey Marmara Otoyolu güncel geçiş ücretlerine ulaşmak için Kuzey Marmara Otoyolu geçiş ücreti sayfamızı ziyaret edin….Otoyol Geçiş Ücretleri 2022.

Otoyol Giriş-Çıkış Bölge Geçiş Ücreti (Otomobil)
Kuzey Marmara Avrupa Otoyolu Kınalı-Fatih 39,00 TL

Kuzey Marmara Otoyolu kac tl?

Avrupa’dan Anadolu’ya geçen ağır vasıta araçların İstanbul şehir içine girmeden transit geçmesini sağlayacak Kuzey Marmara Otoyolu‘nun geçiş ücreti araçtan araca ve gişeden gişeye farklılık gösteriyor. Örneğin, Karasu gişesinden otoyola giren otomobil, Kurnaköy-2 gişesinden çıktığı zaman 61 TL ödüyor.

Köprü kaçak geçiş nereye ödenir?

İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz. Değerli Yolcularımız, İhlalli geçiş yapan araç sahipleri, 6001 sayılı Kanun uyarınca, geçiş tarihini izleyen 15 (On beş) gün içinde geçiş ücretini cezasız ödemek için aşağıdaki bankalara başvurabilirler.

Ziraat Bankası Ihlalli geçiş ödeme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.