Columbia techlite ne demek?

OutDry Columbia ne demek?

OutDry teknolojideki ayakkabılar ile ekstradan su geçirmez membrana gerek kalmaz. Gelişmiş fit ve konfor sağlar. İzolasyon ile sağlanan performansı artar. Kir ve terin birikmesini önler.

Omni Grip ne demek?

OmniGrip® dış tabanları arazi tipine bakmadan kullanıcılara ihtiyaç duydukları zemine tutunma özelliğini sunar. Farklı OmniGrip® sınıfları şöyledir: PATİKA: Çok yönlü taban alanlarıyla tırmanmayı mümkün kılarken ileri tutunma alanı hızı arttırır.

Columbia Omni-Heat Infinity nedir?

Columbia Labyrinth Loop™ OmniHeatInfinity Full-Zip erkek mont, iç astarıyla outdoor aktiviteleri ve doğa yürüyüşlerinde terlemeye bağlı oluşabilecek nemlenme ve ısı artışının önüne geçer. Suya dayanıklı dış yüzeyi ıslandığında bile ideal ısıyı muhafaza eder.

Columbia Titanium ne demek?

Titanium serisi, Columbia‘nın Omni-Heat termal yansıtıcı, Turbodown ve soğuğa karşı dirençli panel teknolojilerini birleştirerek en üst düzeyde performans için yarattığı devrimsel serisi olarak adının hakkını veriyor.Outdoor ürünleri perakendecileri tarafından “2015 Outside Gears” ödülünü kazanan Columbia Titanium

Columbia hangi ülkenin malı?

Columbia Sportswear, (Columbia spor giyim) kışlık giyim ve spor giyim üreticiliği ve dağıtıcılığını yapan Amerikan bir firmadır.

Columbia Omni Heat su geçirir mi?

Su geçirmez ve nefes alabilen rüzgâr koruması, terin dışarı atılmasına izin verirken serinliği dışarıda tutan dayanıklı bir bariyer sağlar.

Techlıte ne demek?

Techlite, darbe emici taban üstün konfor ve destek kazandırmak amacıyla özel olarak tasarlanmış bir teknoloji. … Ayrıca Columbia Omni-Heat™ teknolojisi ile donatılan ürünler mevsim geçişlerinde baştan aşağı sıcaklık çözümü sunarken Omni-Shield suyu ve leke bariyeri sayesinde tatsız sürprizlerden sizi koruyor.

Omni Dry ne demek?

OmniDry™ açık havada en üstün nem yönetme teknolojisidir. OmniDry™ nemi vücuttan taşıyarak çabucak buharlaşması için terlemeyi hızlandırır. Böylece pişiği engelleyerek gün boyu kuru ve rahat olmanızı sağlar.

Columbia mont Omni Heat ne demek?

OMNIHEAT Termal Yansıtıcı Bu termal teknoloji sizi soğuk havalarda sıcak tutarak isi kaybını engellemeye yardımcı olur. OmniHeat açık hava için sıcaklığı korumak üzere tasarlanmış en iyi teknolojidir. OmniHeat ürünleri her yerde soğuğun üstesinden gelmenize yardımcı olur.

Titanium Mont nedir?

Titanium adındaki yeni seri ise Columbia’nın son teknolojilerini tek bir montta topluyor. Öte yandan elektrik teknolojisi de geliştiren şirket, bir batarya sayesinde kullanıcılarına istedikleri sıcaklığı anında sunuyor. Columbia’nın montlarının satış fiyatları 600 TL ile 1500 TL arasında yer alıyor.

Columbia Türkiye üretimi var mi?

Gözalan kardeşler Kars’ta Columbia için fabrika kuracak. Columbia, Sorel ve Pony gibi lider tekstil markalarını Türkiye‘ye getiren Grup, sektörünün öncü kuruluşlarından. Columbia markalı ürünler Türkiye‘de 2004’ten beri 20 şehirde 94 noktada satılıyor. Grup 2010’da bünyesine Sorel markasını da dahil etti.

Columbia ürünleri nerede üretiliyor?

bot ve benzeri ağır iklim şartlarına uygun giyim eşyaları üretir. amerikan menşeilidir ama çin’de üretilir. botlarında özellikle bir sürü teknoloji olur soğuk iklim koşullarında hoştur.

Techlite ne demek?

Techlite, darbe emici taban üstün konfor ve destek kazandırmak amacıyla özel olarak tasarlanmış bir teknoloji.

Columbia mont eksi kaç derece?

4 aile kanadada birlikte yaşıyoruz ve buraya göç ettiğimizden beri yapabildiğimiz tek yatırım. sıçarken giyebildiğimiz tek mont. -78 derecede montla sıçmak hiç de zor değilmiş. zor olmamakla birlikte, üşümüyoruz da.

Kolombiya montlar kaç para?

12 Mart 2022 tarihinde Cimri.com’da yer alan 139 Columbia Erkek Mont modeli içerisinde en ucuz Columbia Erkek Mont fiyatı 613.98 TL iken, en yüksek Columbia Erkek Mont fiyatı 5899.9 TL olarak sitemizde yer alıyor.