Nihat’la Sivrisinek kim seslendiriyor?

Kafa radyodaki Sivrisinek kim?

Radyo Kafa‘da Sivrisinek karakterini canlandıran isim Bülent Şenver’dir.

Sivrisinek kim?

sivrisinek, aynı radyoda program yapan güçlü mete.

Radyocu Sivrisinek öldü mü?

Kafa Radyo‘da yayınlanan ‘Nihat’la Sivrisinek‘ programında görevli Rıdvan Akbulut, hayatını kaybetti. Ölüm haberini paylaşan Nihat Sırdar, “Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım” dedi.

Nihat taki Sivrisinek kim?

salih, nam-ı diğer selçuk parasayar ‘dır. asıl ismi salih gümbüşoğlu’dur.

Kafa Radyo kimin?

Programcılar

Kafa Radyo
Kuruluş 13 Şubat 2019
Sahibi Nihat Sırdar Güçlü Mete Candaş Tolga Işık
Formatı Türkçe Pop / Konuşan Radyo
Slogan Türkiye’nin En Kafa Radyosu

Kafa Radyo kim öldü?

Radyo dünyasının tanınan ismi Ender Uslu hayatını kaybetti. Son olarak Kafa Radyo‘nun yöneticiliğini yapan Uslu’nun vefatını, Kafa Radyo‘dan Nihat Sırdar duyurdu. Ustamızı, abimizi kaybettik. Ender Uslu artık yok. Konuşacak takat da yok, affedin.

Nihat Sırdar bugün neden yok?

Sırdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile böbreklerinden operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayın yapamayacağını duyurmuştu. Twitter hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sırdar, “İyileşir iyileşmez yayındayım” demişti.

Nihat Sırdar evlendi mi?

Mehveş SırdarNihat Sırdar / Eşi (e. 2002)

Kafa Radyo kim vefat etti?

Kafa Radyo‘da yayınlanan Nihat’la Sivrisinek programı ekibinde yer alan Rıdvan Akbulut’un ölümü herkesi derinden sarstı. Program ekibinde görev alan Rıdvan Akbulut, henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü canından oldu. Radyoda vefat haberi veren Nihat Sırdar, “Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım.

Nihat Sırdar bu sabah niye yok?

Kafa Radyo’nun sevilen programcılarından Nihat Sırdar, bir süredir yayınlara çıkamıyordu. Sırdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile böbreklerinden operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayın yapamayacağını duyurmuştu.

Kafa radyo neden ceza aldı?

Nihat Sırdar’ın, Kafa Radyo‘da yayınlanan Nihat’la Sivrisinek programında bir dinleyicinin mesajından okuduğu, “Yanında bira iyi gider” sözleri nedeniyle programa 3 kez yayın durdurma cezası verildi. Ceza Sırdar’a 1 Mayıs’ta tebliğ edildi.

Nihat Sırdar neden ceza aldı?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), radyo programcısı Nihat Sırdar‘ın “Nihat‘la Sivrisinek” programını yayınlayan Kafa Radyo’ya, hükümetin pandemi döneminde topladığı paralara ilişkin yorumlar gerekçesiyle para cezası verdi.

Kafa Radyo binası nerede?

Kafa Radyo, İstanbul başta olmak üzere bir çok il merkezinde yayında. İstanbul’un Kavacık ilçesinde stüdyo kurulumunu başlatan Nihat Sırdar ve ekibi Kafa Radyo adıyla sektöre geri döndü. Nihat Sırdar, Güçlü Mete, Zeki Kayahan Coşkun, Murat Seymen gibi isimlerin yer aldığı ekip önemli radyocuları transfer etti.

Kafa radyodan kim ayrıldı?

Ünlü radyocu Ceyhun Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile uzun süredir beraber çalıştığı Kafa Radyo‘dan ayrıldığını duyurdu. Ceyhun Yılmaz, yaptığı paylaşımda Kafa Radyo ailesine veda ederken 1 Kasım’da da tekrardan dinleyicilerle buluşacağını belirtti.

Kafa Radyo sahibi kim?

Programcılar

Kafa Radyo
Kuruluş 13 Şubat 2019
Sahibi Nihat Sırdar Güçlü Mete Candaş Tolga Işık
Formatı Türkçe Pop / Konuşan Radyo
Slogan Türkiye’nin En Kafa Radyosu