Kristal Kola kime satıldı?

Kristal sahibi kim?

2003: Esas Sermaye Sisteminden Kayıtlı Sermaye Sistemine geçildi. 2005: İhlas Holding iştiraki olan Kristal Kola,Hayrettin Atmaca tarafında satın alınmıştır.

Torku Kristal Kola yı alacak mı?

Bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu – KAP’a yapılan bilgilendirmede Torku‘nun 70 milyon adet 250 ml.’lik alüminyum kutu üretim için Kristal Kola ile anlaştığı belirtildi.

Mahmut Erdoğan kim?

Meslek Yüksek Okulu mezunu olup 1977 yılında Devlet Tohum Üretim Çiftliğinde iş hayatına başlaı.1979 yılında halka açık şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği ve genel müdür, değişik şirketlerde murahhas azalığı üyeliklerinde bulunmuştur. 1994 yılın da İhlas Holding A.Ş. bünyesinde Kristal Kola’nın kuruculuğunu yapmıştır.

Aziz Erdoğan kimdir Kristal Kola?

1968 Balıkesir doğumlu olan Aziz Erdoğan, İlk, Orta ve Lise tahsilini Balıkesir de tamamladı. Meslek Yüksek Okulu mezunu olup halka açık şirketlerde Yönetim Kurulu Üyeliği ve genel müdür,değişik şirketlerde yönetim kurulu üyeliklerinde bulunmuştur. 1994 yılın da İhlas Holding A.Ş.

Kristal Zeytinyağı sahibi kim?

Micaleff Ailesi’nin 75 yıl önce kurduğu Kristal Zeytinyağı, bugün Türkiye’nin en eski ve köklü markalarından biri olarak anılırken, Yönetim Kurulu Başkanı Noel Micaleff işin sırrını teneke kutu olarak açıkladı.

Krstl ne iş yapar?

Günlük

Şirket İsmi KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SANAYİ TİCARET A.Ş.
Faaliyet Alanı Kolalı ve meşrubatlı içecekler üretimi
Kuruluş Tarihi 05/09/1996
Şirket Kodu KRSTL
Kayıtlı Sermaye 400000000

Kristal Kola üretiliyor mu?

Şirket, içecek üretimini Balıkesir, Edremit, Sapanca ve Kırıkkale’deki tesislerinde yapmaktadır. Ayrıca Kristal Kola ürünleri, İngiltere, Almanya, Danimarka, İsveç, Senegal, Fildişi Sahili, Mali, Moritanya, Irak, Azerbaycan ve daha birçok ülkeye ihraç edilmektedir.

Kola Torku kimin?

Torku, 2007 yılında tüketiciye merhaba demiş yeni bir marka olmakla birlikte bir üretici kooperatifi olan Konya Şeker’in 63 yıllık birikimi üzerinde 900 bin üretici ortağın emeğiyle ortaya çıktı.

Kristal Kola ne iş yapar?

Kristal Kola, 1996 yılında İhlas Holding tarafından kurulan, günümüzde bağımsız bir şirket olarak faaliyetini sürdüren İstanbul merkezli içecek şirketi. Kola başta olmak üzere gazoz, maden suyu, buzlu çay, tonik, enerji içeceği ve içme suyu gibi meşrubatlar üretir.

Micaleff ailesi kimdir?

Kristal Yağları’nın Genel Müdürü Christopher Dologh, İzmir merkezli zeytinyağı markalarını dünyaya tanıtıyor. Bunu yaparken de sosyal sorumluluk projelerini ihmal etmiyor. Micaleff Ailesi, İzmir’e 1860’lı yıllarda geldi. Ailenin zeytinyağı yolculuğu, 1938 yılında Anthony Micaleff‘in zeytinyağı üretmesi ile başladı.

Anthony micaleff kimdir?

İzmirli işadamı Anthony Micaleff, 1934 yılında zeytinyağı ticareti, 1938’de de zeytinyağı üretimine başlıyor. 1945 yılında Anonim Şirket olarak kurulan Ticaret ve Sanayi Kontuvarı Türk A.Ş. ise Bakanlar kurulu tarafından Türk A.Ş. olarak tescil edilen tek zeytinyağı şirketi oluyor.

Krstl hisse kimin?

İHLAS HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİNİN bir parçasıdır.

Kristal Kola ne yapıyor?

Kristal Kola Türkiye’nin ilk halka arz meşrubat firmasıdır. Kristal Kola şirketi, kola dışında içme suyu,ice tea maden suyu ve enerji içeceği de üretmektedir.

Kristal Kola nerenin malı?

Kristal Kola ve Meşrubat Sanayi A.Ş. Kristal Kola, 1996 yılında İhlas Holding tarafından kurulan, günümüzde bağımsız bir şirket olarak faaliyetini sürdüren İstanbul merkezli içecek şirketi.

Cola Turka nın sahibi kim?

Cola Turka; Yıldız Holding A.Ş. firması tarafından 25 Haziran 2003 tarihinde piyasaya sürülen kola türü gazlı içecek. Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, Yıldız Holding’e bağlı Della Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilmektedir.