Nihat ve Sivrisinek kim?

Kafa radyoda Sivrisinek kim?

Radyo Kafa‘da Sivrisinek karakterini canlandıran isim Bülent Şenver’dir.

Nihat’la Sivrisinek kim seslendiriyor?

Nihatla Sivrisinek programında Sivrisinek‘i seslendiren kişi Güçlü Mete’dir.

Sivrisinek kimdir vikipedi?

Nihat Sırdar (d. 19 Ekim 1976; İstanbul), Türk radyo programcısı, köşe yazarı. “RTÜK’ten en çok uyarı alan radyocu” olduğu iddia edilir. Makine ressamı olmak için okumuş ama radyoculuk mesleğini seçmiştir.

Nihat Sirdar Sivrisinek oldu mu?

Kafa Radyo’da yayınlanan ‘Nihat‘la Sivrisinek‘ programında görevli Rıdvan Akbulut, hayatını kaybetti.

Kafa Radyo Nihat Sırdar neden yok?

RTÜK Başkanı çark etti: Gereği yapılacaktır Sırdar‘ın paylaşımı şu şekilde: “Nihat‘la Sivrisinek @kafaradyo da başlayamıyor. Bir dinleyici mesajında okuduğumuz “Evde kendi patates cipsimi yaptım. Yanında bira iyi gider” sözünden dolayı RTÜK tarafından verilen 3 günlük yayın durdurma cezasının ilk günü çünkü.”

Sivrisinek gerçekte kim?

Sivrisinek“, aynı radyoda program yapan Güçlü Mete.Best FM’ciler, işin sihri bozulmasın diye “Hayır değil,” diyebilirler.

Nihat Sırdar evlendi mi?

Mehveş SırdarNihat Sırdar / Eşi (e. 2002)

Nihat ile Sivrisinek hangi radyoda 2021?

Kafa RadyoNihat‘la Sivrisinek hafta içi her gün 18.00’de ve her Cumartesi 17.00’de Kafa Radyo‘da sizlerle!

Sineklerin kanı var mı?

Dişler yerine ”proboscis” denen uzun bir dilleri bulunur. Bu şekilde kan ve nektar gibi maddeleri emerek beslenirler.

Sivrisinek kim Güçlü Mete?

“Nihat’la Sivrisinek“i dinleyenlerin, “O, Türkiye’nin konuşan tek hayvanı kim,” deyişini duyar gibiyim. Ve sözü daha fazla uzatmadan açıklıyorum. “Sivrisinek“, aynı radyoda program yapan Güçlü Mete.Best FM’ciler, işin sihri bozulmasın diye “Hayır değil,” diyebilirler.

Nihat ile Sivrisinek ne zaman?

Kafa Radyo – Nihat‘la Sivrisinek hafta içi her gün 18.00’de ve her Cumartesi 17.00’de Kafa Radyo’da sizlerle!

Nihat’la Sivrisinek neden yayınlanmıyor?

Nihatla Sivrisinek @kafaradyo da başlayamıyor. Bir dinleyici mesajında okuduğumuz “Evde kendi patates cipsimi yaptım. Yanında bira iyi gider” sözünden dolayı RTÜK tarafından verilen 3 günlük yayın durdurma cezasının ilk günü çünkü.” Nihatla Sivrisinek @kafaradyo da başlayamıyor.

Nihat Sırdar neden yayında değil 2022?

Sırdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile böbreklerinden operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayın yapamayacağını duyurmuştu. Twitter hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sırdar, “İyileşir iyileşmez yayındayım” demişti.

Nihat Sırdar boşandı mı?

Sırdar ile aynı zamanda Matrax programının yapımcısı Zeki Kayahan Coşkun ve Murat Seymen de ayrıldıklarını duyurdular. Sırdar ayrılık kararını Twitter hesabında şöyle ilan etmişti: Cuma günü Alem FM’de son yayınımızı yapıyoruz. Ama çok yakında yine mikrofon başındayız.

Nihat Sırdar bugün neden yok?

Sırdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile böbreklerinden operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayın yapamayacağını duyurmuştu. Twitter hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sırdar, “İyileşir iyileşmez yayındayım” demişti.