Kafa Radyo vefat eden kim?

Kafa Radyo Ridvan neden oldu?

Kafa Radyo‘da yayınlanan ‘Nihat’la Sivrisinek’ programının ekibinden acı bir haber geldi. Program ekibinde görevli olduğu öğrenilen Rıdvan Akbulut, henüz bilinmeyen bir sebeple vefat etti. Vefat haberini paylaşan Nihat Sırdar, “Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım.

Radyocu sivrisinek öldü mü?

Kafa Radyo‘da yayınlanan ‘Nihat’la Sivrisinek‘ programında görevli Rıdvan Akbulut, hayatını kaybetti. Ölüm haberini paylaşan Nihat Sırdar, “Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım” dedi.

Kafa Radyo kimin?

Programcılar

Kafa Radyo
Kuruluş 13 Şubat 2019
Sahibi Nihat Sırdar Güçlü Mete Candaş Tolga Işık
Formatı Türkçe Pop / Konuşan Radyo
Slogan Türkiye’nin En Kafa Radyosu

Kafa Radyo Rıdvan Akbulut sivrisinek mi?

nam-ı diğer sivrisinek. yaklaşık 25 yıldır radoylarda sivrisinek olarak dinlediğimiz kişi. yıllarca kimliğini sakladılar, kimliğinin ortaya çıkışına bakarmısınız adam ölünce anca ortaya çıktı. akşamları 18-20 nin neşeli sesiydi, allah rahmet etsin.

Rıdvan Akbulut nasıl vefat etti?

Kafa Radyo, Rıdvan Akbulut‘a ağlıyor. Kafa Radyo’da yayınlanan Nihat’la Sivrisinek programı ekibinde yer alan Rıdvan Akbulut‘un ölümü herkesi derinden sarstı. Program ekibinde görev alan Rıdvan Akbulut, henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü canından oldu.

Nihat Sırdar hasta mı?

Kafa Radyo programcısı Nihat Sırdar, böbreklerinden bir operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayında olamayacağını duyurdu. Kafa Radyo’nun sevilen programcılarından Nihat Sırdar, bir süredir yayınlara çıkamıyordu.

Show Radyo Sivrisinek kim?

Radyo Kafa’da Sivrisinek karakterini canlandıran isim Bülent Şenver’dir.

Sivrisinek gerçekte kim?

Sivrisinek“, aynı radyoda program yapan Güçlü Mete.Best FM’ciler, işin sihri bozulmasın diye “Hayır değil,” diyebilirler.

Kafa Radyo binası nerede?

Kafa Radyo, İstanbul başta olmak üzere bir çok il merkezinde yayında. İstanbul’un Kavacık ilçesinde stüdyo kurulumunu başlatan Nihat Sırdar ve ekibi Kafa Radyo adıyla sektöre geri döndü. Nihat Sırdar, Güçlü Mete, Zeki Kayahan Coşkun, Murat Seymen gibi isimlerin yer aldığı ekip önemli radyocuları transfer etti.

Kafa Radyo sivrisinek kim?

Radyo Kafa‘da Sivrisinek karakterini canlandıran isim Bülent Şenver’dir.

Ridvan Akbulut neden öldü mü?

Ölüm haberini sosyal medyadan paylaşan Nihat Sırdar ise bir süre programlara çıkamayacağını söyledi. … Kafa Radyo’da yayınlanan Nihat’la Sivrisinek programı ekibinde yer alan Rıdvan Akbulut‘un ölümü herkesi derinden sarstı. Program ekibinde görev alan Rıdvan Akbulut, henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü canından oldu.

Nihat Sırdar bu sabah niye yok?

Kafa Radyo’nun sevilen programcılarından Nihat Sırdar, bir süredir yayınlara çıkamıyordu. Sırdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile böbreklerinden operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayın yapamayacağını duyurmuştu.

Akbulut neden öldü?

Kardiyovasküler hastalıklarYıldırım Akbulut / Ölüm nedeniKardiyovasküler hastalıklar, kalp veya kan damarlarının hastalıklarını içeren gruba verilen genel bir isimlendirmedir.. Kardiyovasküler hastalık dolaşım sistemini etkileyen herhangi bir hastalığı tanımlar. Vikipedi

Nihatın sivrisineği kimdir?

Nihat‘la Sivrisinek programında Sivrisinek‘i seslendiren kişi Güçlü Mete’dir.

Nihat Sırdar neden yayın yapmıyor?

Sırdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile böbreklerinden operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayın yapamayacağını duyurmuştu. Twitter hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sırdar, “İyileşir iyileşmez yayındayım” demişti.