Ridvan Akbulut neden öldü mü?

Kafa Radyo Rıdvan Akbulut sivrisinek mi?

nam-ı diğer sivrisinek. yaklaşık 25 yıldır radoylarda sivrisinek olarak dinlediğimiz kişi. yıllarca kimliğini sakladılar, kimliğinin ortaya çıkışına bakarmısınız adam ölünce anca ortaya çıktı. akşamları 18-20 nin neşeli sesiydi, allah rahmet etsin.

Rıdvan Akbulut’a ne oldu?

Kafa Radyo’da yayınlanan ‘Nihat’la Sivrisinek’ programından acı haber geldi. Program ekibinde yer alan Rıdvan Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut‘un ölümü, başta Nihat Sırdar olmak üzere sevenlerini hüzne boğdu.

Kafa Radyo Ridvan neden oldu?

Kafa Radyo‘da yayınlanan ‘Nihat’la Sivrisinek’ programının ekibinden acı bir haber geldi. Program ekibinde görevli olduğu öğrenilen Rıdvan Akbulut, henüz bilinmeyen bir sebeple vefat etti. Vefat haberini paylaşan Nihat Sırdar, “Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım.

Nihat Sırdar hasta mı?

Kafa Radyo programcısı Nihat Sırdar, böbreklerinden bir operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayında olamayacağını duyurdu. Kafa Radyo’nun sevilen programcılarından Nihat Sırdar, bir süredir yayınlara çıkamıyordu.

Nihat Sırdar bu sabah niye yok?

Kafa Radyo’nun sevilen programcılarından Nihat Sırdar, bir süredir yayınlara çıkamıyordu. Sırdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile böbreklerinden operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayın yapamayacağını duyurmuştu.

Kafa radyoda vefat eden kim?

ÖLÜM HABERİ YASA BOĞDU Twitter üzerinden açıklama yapan Kafa Radyo ise, “Kardeşimiz, dostumuz, mesai arkadaşımız Rıdvan Akbulut’u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.” açıklamasında bulundu.

Show Radyo sivri sinek kimdir?

Radyo Kafa’da Sivrisinek karakterini canlandıran isim Bülent Şenver’dir.

Nihat Sırdar sivrisinek öldü mü?

Kafa Radyo’da yayınlanan ‘Nihat‘la Sivrisinek‘ programında görevli Rıdvan Akbulut, hayatını kaybetti. Ölüm haberini paylaşan Nihat Sırdar, “Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım” dedi.

Kafa radyodaki Sivrisinek kim?

Radyo Kafa‘da Sivrisinek karakterini canlandıran isim Bülent Şenver’dir.

Radyocu Sivrisinek öldü mü?

Kafa Radyo‘da yayınlanan ‘Nihat’la Sivrisinek‘ programında görevli Rıdvan Akbulut, hayatını kaybetti. Ölüm haberini paylaşan Nihat Sırdar, “Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım” dedi.

Akbulut neden öldü?

Kardiyovasküler hastalıklarYıldırım Akbulut / Ölüm nedeniKardiyovasküler hastalıklar, kalp veya kan damarlarının hastalıklarını içeren gruba verilen genel bir isimlendirmedir.. Kardiyovasküler hastalık dolaşım sistemini etkileyen herhangi bir hastalığı tanımlar. Vikipedi

Radyocu sivrisinek öldü mü?

Kafa Radyo‘da yayınlanan ‘Nihat’la Sivrisinek‘ programında görevli Rıdvan Akbulut, hayatını kaybetti. Ölüm haberini paylaşan Nihat Sırdar, “Canımız yanıyor. Bir süre yayında olamayacağım” dedi.

Kafa Radyo Nihat Sırdar neden yok?

RTÜK Başkanı çark etti: Gereği yapılacaktır Sırdar‘ın paylaşımı şu şekilde: “Nihat‘la Sivrisinek @kafaradyo da başlayamıyor. Bir dinleyici mesajında okuduğumuz “Evde kendi patates cipsimi yaptım. Yanında bira iyi gider” sözünden dolayı RTÜK tarafından verilen 3 günlük yayın durdurma cezasının ilk günü çünkü.”

Nihat Sırdar boşandı mı?

Sırdar ile aynı zamanda Matrax programının yapımcısı Zeki Kayahan Coşkun ve Murat Seymen de ayrıldıklarını duyurdular. Sırdar ayrılık kararını Twitter hesabında şöyle ilan etmişti: Cuma günü Alem FM’de son yayınımızı yapıyoruz. Ama çok yakında yine mikrofon başındayız.

Nihat Sırdar neden yayın yapmıyor?

Sırdar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile böbreklerinden operasyon geçirdiğini ve bir süre daha yayın yapamayacağını duyurmuştu. Twitter hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Sırdar, “İyileşir iyileşmez yayındayım” demişti.