NT ne demek Ekşi?

NT neyin kısaltması?

NT kelimesi, İngilizce “nice try” ifadesinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Nice try Türkçe “iyi deneme” olarak çevriliyor. Yani NT kelimesi türkçe “iyi deneme” demektir.

NT oyunda ne demek?

Türkçe’ye çevirirsek: İyi atış. – NT: ”Nice Try”ın kısaltmasıdır.

Op ne anlama gelir?

OP kısaltması Over Power, yani limitinin sonundaki ekstra güç demektir. Oyunda seçilen karakterin bir ya da birden fazla özelliğinin en yüksek güce ulaşması anlamına gelir.

NT Kitap Evi sahibi kim?

NT mağazaları FETÖ’cü olduğu bilinen Kaynak Holding’e aitti. Holdingin Türkiye genelinde 145, Kocaeli’de ise 1 mağazası bulunuyordu. Holdingin medya organları TMSF aracılığıyla Turkuvaz Grubu’na satılırken, Türkiye’de 145 mağazası bulunan NT Mağazaları da Tukuvaz Grubu’na “üstü kapalı bir biçimde” devredildi.

GG WP ne demek?

ggnin extended versiyonu. good game well played. lol’de “league of legends” her oyundan sonra alay edercesine yazılan kısaltmalar. bütün oyun boyunca küfür basan ergenin bile diline dolanmış kalıp.

NP ne demek Valorant?

Klavyeden uzakta anlamında kullanılmaktadır. Newbie – Acemi anlamına gelmektedir.

Bilgisayar oyuncularına ne denir?

Bu nedenle herhangi bir bilgisayar oyunu oynayan kişiye gamer adı verilir.

Op Dr ne demek?

Operatör doktor, hasta vücut fonksiyonunu, görünüşünü veya yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla ameliyat yapan tıp uzmanıdır.

OG ne demek?

danca ve demek. izlandacada, danca, norveççe, faeroese ve visayan dilinde de “ve” anlamına gelir. gaelcede genç anlamındadır. olive green’in yaygın olarak kullanılan kısaltmasıdır. ayrıca, incilde geçen, külde pişirilin ekmeğe verilen isimdir.

NT Mağazaları sahibi kim?

NT, Türkiye merkezli kırtasiye, kitap ve teknoloji ürünleri mağazaları zinciridir. NT, 148’i Türkiye’de olmak üzere 7 ülkede toplam 165 mağazasının yanı sıra e-mağazasıyla da hizmet vermektedir….NT (şirket)

Kuruluş 1999
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Kaynak Holding
Website nt.com.tr

NT Kitap ne oldu?

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Kaynak Holding’in sahip olduğu FETÖ soruşturmaları kapsamında el konan NT Kitabevi Turkuvaz Medya’nın bünyesinde kurulan TveK’ya TMSF tarafından satılmıştı. Turkuvaz Medya şimdi de Türkiye’nin en büyük kitap evlerinden D&R’ı satın almak için protokol imzaladı.

GG ne demek küfür?

GG‘nin Kelime Manası Nedir? Good Game şeklinde açılımı olan ve Türkçe ile iyi oyun- güzel oyun anlamına gelen GG kısaltması oyunlarda çokça kullanılmaktadır. Kelime anlamı, tam şekilde budur. Çevrim içi oyunlar içerisinde chat kısımlarında bunun sıklıkla görüleceği de bilinmelidir.

GG WP ne demektir?

online oyunlarda kazanılan oyun sonrasında “good game, easy” manasına gelen kısaltma. hafif aşağılama içerir.

ATK ne demek?

ADLİ TIP İHTİSAS KURULU Adli Tıp İhtisas Kurulu birer; Radyoloji.

Oyunda NP ne demek?

NP kelime açılımı bakımından no problem seklindedir. Sosyal medyada bazı uygulamak bununla ilgili emoji çıkarmıştır. Kullanımı bu kadar çok olmasına rağmen anlamının no problem olduğu pek bilinmez. Fakat no problem demek için NP kullanılır.