Our Planet ne anlatıyor?

Our Planet gerçek mi?

Belgesel gerçek bir olayı, sinematografik yöntemlerle elinden geldiğince ekranda güzel görünmesini sağlıyor ancak bu görüntüler, yaşadığımız bu gezegende asıl gücün insanda olduğunu gösteriyor. Belgeselin çekimleri özenli bir çaba gerektiriyordu.

Our Planet kaç bölüm?

Our Planet Birleşik Krallık yapımı doğa belgeseli dizisidir. Netflix için hazırlanan 8 bölümlük belgeselin yapımcılığını Alastair Fothergill ve Keith Scholey liderliğindeki Silverback Films yapmıştır. Sunumunu doğa tarihçisi David Attenborough yapmıştır.

Gezegenimiz belgeselini kim seslendiriyor?

More videos on YouTube Dünyaca ünlü doğa bilimci Sir David Attenborough, dizinin İngilizce seslendirmesini yapacak. Türkiye’de ise Gezegenimiz‘e sesiyle hayat verecek isim, ünlü tiyatro, sinema ve seslendirme sanatçısı Mazlum Kiper olacak.

Our Planet nerede çekildi?

EpiSTEM ekibini oluşturanlar, Stanford Üniversitesi’nden, Massachusetts Üniversitesi’ne, Ulusal Singapur Üniversitesi’nden İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi’ne kadar çok geniş bir yelpazede. EpiSTEM ekibinin haritasına buradan ulaşabilirsiniz.

The Last Dance güzel mi?

Muhteşem bir olay. Kesinlikle izlenmesi gereken bir belgesel. The Last Dance sezonunu muhteşem görüntülerle bizlere sunuyor. Dizi gerçekten harika.

The Last Dance konusu nedir?

Bir belgesel dizi olan The Last Dance, Michael Jordan’ın Chicago Bulls’taki son sezonunu ve Chicago Bulls’un da son şampiyonluğunu kazandığı 1997-1998 sezonunu konu alıyor. ESPN ve Netflix ortak yapımı olan belgesel dizi, kamera ekibinin çektiği 500 saati geçen görüntülerden faydalanarak hazırlandı.

Our Planet kaç yılda çekildi?

Dört yılda tamamlanan projenin çekimleri, 600 kişiden fazla bir ekiple dünyanın tüm kıtalarını kapsayan 50 ülkede, 3500 günden fazla sürdü.

Hangi Belgeseller izlenmeli?

Bilgi Patlamasına Hazır Olun! Kesinlikle İzlenmesi Gereken Ufkunu Genişletecek 21 Belgesel

  • Kutuplar Atlası – Frozen Planet (2011-2012) – IMDb: 9. …
  • 3. Cosmos: Bir Uzay Serüveni – Cosmos: A Spacetime Odyssey (2014) – IMDb: 9,3. …
  • Büyük Düşler – Hoop Dreams (1994) – IMDb: 8,3. …
  • 7. İnsan Gezegeni – Human Planet (2011) – IMDb: 9.

David Attenborough kim seslendiriyor?

Sinemamızda nice aktöre sesiyle can katan, reklâm camiasının karizmatik soluğu olan ve aynı zamanda CNBC-e kanalının tanıtımlarını seslendiren Levent Dönmez, şu sıralarda NTV’de yayınlanmakta olan, dünyanın en çok ses getiren belgesellerinden ‘Planet Earth / Yeryüzü’ adlı yapımın anlatıcısı Sir David Attenborough‘u …

Macit Kiper kimdir?

Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Kiper, genç yaşlarda sanat hayatına başladı. 1969 yılında uzun süre oyuncusu olduğu Kurumdan, İsveç’te tiyatro eğitimi almak üzere ayrılarak yurt dışına gitti. Oyunculuk ve reji eğitimi aldı. Orada tiyatro grupları kurdu ve tiyatro, televizyon, sinema ve reklam çalışmaları yaptı.

The Last Dance devam edecek mi?

Michael Jordan ve Chicago Bulls’un şampiyonluklarının en sonuncusundan özel görüntülerin olduğu dizi, o günleri yaşayanlara duygusal anlar yaşatırken, basketbol severlere de adeta ilham oluyor. 8 bölümü yayınlanan ve 17 Mayıs’ta son iki bölümüyle final yapacak olan The Last Dance öncesi, boşluk doldurmak için izlenecek …

The Last Dance kaç sezon olacak?

The Last Dance (dizi)

The Last Dance
Ülke Amerika Birleşik Devletleri
Dili İngilizce
Sezon sayısı 1
Bölüm sayısı 10 (bölümleri listesi)

The Last Dance kaç bölüm?

The Last Dance bölümleri ve özetleri. 10 bölümden oluşan belgeselin ilk iki bölümü 19 Nisan 2020 tarihinde yayınlandı. İlk bölümü 6,3 milyon kez izlendi. Final bölümü ise 17 Mayıs 2020’de izleyicilerin beğenisine sunuldu.

The Last Dance kaç saat?

ESPN Films ve Netflix ortalığında hayata geçirilen 10 saatlik The Last Dance basketbol sporunda tüm zamanların en iyisi tartışmasını uzun süre açılmamak üzere kapatırken, Michael Jordan zirvedeki pozisyonunu taze bir kuvvetle tahkim etmiş oldu.

National Geographic belgeselleri nereden izlenir?

National Geographic Channel, Türkiye’de DIGITURK 181. kanalda, D-Smart 63. kanalda, Teledünya’da (Dijital Kablo) 189. kanalda, Tivibu Ev 102. kanalda, Tivibu Web 102. kanalda, Turkcell TV+ 150. kanalda ve Kablo TV’de 24 saat boyunca yayında.