Kafa radyo frekansı kaç?

Kafa Radyo frekans numarası kaç?

Kafa Radyo on Twitter: “Ankara’nın en Kafa frekansı yenilendi! İşte yeni frekansımız: 87.5 https://t.co/6604o54BQQ” / Twitter.

Kafa radyoyu nasıl dinlerim?

Kafa Radyo 89.6 Dinle Matrax dinlemek isteyenler bu radyoyu ziyaret edebilirler. İstanbul ve çevresinde 89.6 frekansından takip edebileceğiniz radyo istasyonunu sitemiz üzerinden bulunduğunuz her yerden takip edebilirsiniz.

Kafa Radyo nasıl mesaj atılır?

Kafa Radyo

  1. http://www.kafaradyo.com/
  2. +90 216 680 28 00.
  3. +90 532 172 52 32.
  4. @kafaradyo.

Kafa Radyo nihatla sivrisinek saat kaçta?

Kafa RadyoNihat’la Sivrisinek hafta içi her gün 18.00’de ve her Cumartesi 17.00’de Kafa Radyo‘da sizlerle!

Kafa Radyo uyduda var mı?

Konu: KAFA RADYO Frekans, Türksat KAFA RADYO Frekans, Türksat 4A Radyo Frekans Listesi, Uydu Radyo Frekansları, D-Smart KAFA RADYO Frekans bilgilerini öğrenebilirsiniz….Türksat KAFA RADYO Frekansı – Güncel 2022.

Kanal : KAFA RADYO
Frekans : 11557
Polarisazyon : V – Dikey
Kapsama : Batı
SR : 30000

Ceyhun Yilmaz kafa radyodan ayrıldı mi?

Ünlü radyocu Ceyhun Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile uzun süredir beraber çalıştığı Kafa Radyo‘dan ayrıldığını duyurdu. Ceyhun Yılmaz, yaptığı paylaşımda Kafa Radyo ailesine veda ederken 1 Kasım’da da tekrardan dinleyicilerle buluşacağını belirtti.

Radyocular ne kadar kazanıyor 2021?

Radyo, televizyon ve diğer medya sunucuları, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.612 ile ₺2.824 arasında para kazandırır. 5 yıllık hizmetten sonra bu rakam, 45 saatlik bir çalışma haftası için aylık ₺1.908 ile ₺3.104 arasındadır.

Matraks hangi frekansta?

Her dönemin en beğenilen şarkıları 24 saat aralıksız olmak üzere, yeni favoriniz olan 89.6 frekansında olacaktır.

Kafa radyonun sahibi kim?

Programcılar

Kafa Radyo
Kuruluş 13 Şubat 2019
Sahibi Nihat Sırdar Güçlü Mete Candaş Tolga Işık
Formatı Türkçe Pop / Konuşan Radyo
Slogan Türkiye’nin En Kafa Radyosu

Kafa radyodan kim ayrıldı?

Ünlü radyocu Ceyhun Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile uzun süredir beraber çalıştığı Kafa Radyo‘dan ayrıldığını duyurdu. Ceyhun Yılmaz, yaptığı paylaşımda Kafa Radyo ailesine veda ederken 1 Kasım’da da tekrardan dinleyicilerle buluşacağını belirtti.

Kafa radyodaki sivrisinek kim?

Radyo Kafa‘da Sivrisinek karakterini canlandıran isim Bülent Şenver’dir.

Kafa Radyo saat kaçta?

Kafa Radyo Adlı Kişinin Tweetleri Otomobil Adamlar 1 Yaşında 🏁 Petrol Ofisi Maxima Motor Yağları’nın sunduğu Otomobil Adamlar her cumartesi 14:00’te Türkiye’nin en kafa radyosu Kafa Radyo‘da! 📻 Otomotiv sektöründe duayen isimler Nihat Sırdar’ı ağırlıyor.

Kafa Radyo hangi kanaldan çıkıyor?

Kafa Radyo on Twitter: “Türkiye’nin en KAFA radyosu Digiturk 408. kanalda yayında!

Kafa Radyo Nihat Sırdar neden yok?

RTÜK Başkanı çark etti: Gereği yapılacaktır Sırdar‘ın paylaşımı şu şekilde: “Nihat‘la Sivrisinek @kafaradyo da başlayamıyor. Bir dinleyici mesajında okuduğumuz “Evde kendi patates cipsimi yaptım. Yanında bira iyi gider” sözünden dolayı RTÜK tarafından verilen 3 günlük yayın durdurma cezasının ilk günü çünkü.”

Ceyhun Yılmaz hangi radyoya geçti?

Ceyhun Yılmaz Show” 1 Kasım Pazartesi itibariyle, hafta içi her gün 18.00 – 20.00 saatleri arasında Radyo D’de! Radyo D 104.0 frekansında ve www.radyod.com’da…