Yeşil mafya kim?

Kod adı Yeşil nereli?

1973-? Mahmut Yıldırım ya da bilinen ismiyle Yeşil veya Ahmet Demir (d. 3 Mayıs 1953, Yenidal, Solhan, Bingöl), Zaza asıllı kontrgerilla.

Yeşilin kaç çocuğu var?

Nuray Yıldırım
Murat Yıldırım
Mahmut Yıldırım/Çocukları

Derin devlet Yeşil Kimdir?

DERİN DEVLETİN “KARA KUTUSU” Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996’dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi ‘Yeşil‘ kod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin “kara kutusu” olarak biliniyor.

Yeşil Reis kimdir?

1951, Solhan, Bingöl), Zaza asıllı Türk kontrgerilla. Dört yıl sonra farklı bir göreve soyunup, farklı bir isimle anılmaya başladı. Operasyonlarda PKK’lı gibi giyinen Mahmut Yıldırım, güvenlik görevlilerince ayırt edilebilmek için ‘yeşil fular’ takıyordu.

Kod adı Yeşil yaşıyor mu?

Devletin “resmi” kayıtlarına göre, Mahmut Yıldırım’ın canlı olarak son görüldüğü tarih bu.

Mahmut Yıldırım kaç yaşında?

68 yaşında (3 Mayıs 1953)Mahmut Yıldırım / Yaş

Mahmut Yıldırım ne iş yapar?

CasusMahmut Yıldırım / Mesleği

Kod Yeşil kim?

Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996’dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi ‘Yeşilkod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin “kara kutusu” olarak biliniyor.

Yeşil kod adlı kişi kimdir?

DERİN DEVLETİN “KARA KUTUSU” Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996’dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi ‘Yeşilkod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin “kara kutusu” olarak biliniyor.

Yeşil Kimdir oğlu?

Murat YıldırımMahmut Yıldırım / Oğlu

Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım kaç yaşında?

Mahmut Yıldırım veya Yeşil aslen Bingöllü’dür. Yıldırım, Bingöl, Solhan ilçesi Dicnik Köyü’nde 1951 yılında doğdu. Ahmet Demir ve Mehmet Kırmızı sahte kimliklerini kullanan, Güneydoğu’da “Sakallı” adıyla bilinen Mahmut Yıldırım‘ın önce Emniyet’e daha sonra ise MİT ve JİTEM’e çalıştığı iddia ediliyor.

Yeşil Elazığlı mı?

1953 yılında Bingöl’de doğan ve daha sonra uzun yıllar boyunca Elazığ‘da yaşayan “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın yaşadığı iddia edildi. Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı İsmail Hakkı Pekin, ‘Yeşil‘ kod adlı Mahmut Yıldırım’ın yaşadığını ve kanser hastası olduğunu bildiğini söyledi.

Kod Yeşil nedir?

Uzun yıllar Jandarma İstihbarat Terörle Mücadele (JİTEM) adına çalışan Mahmut Yıldırım, burada Yeşil kod adıyla çalıştı. Yıldırım, MİT’e girdikten sonra Kontr-Terör Merkezi Başkanı Mehmet Eymür, “JİTEM’deyken Yeşil kod adını kullanıyordun. Artık MİT adına çalışıyorsun. Bundan sonra kod adın Kırmızı” dedi.

Kod Yeşil ne demek?

tabi sorumlu olmak demek sudur; bu bölge içerisinde işlenmiş olan hemen hemen tüm faili meçhul cinayetler yeşil kod adlı mahmut yıldırım ve ekibinin sorumlulugundadır manasına gelir..

Mahmut Yıldırım kaç çocuğu var?

Nuray Yıldırım
Murat Yıldırım
Mahmut Yıldırım/Çocukları