Max Kruse ne oldu?

Max Kruse olayı ne oldu?

Fenerbahçe spor haberleri: Fenerbahçe’nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Alman futbolcu Max Kruse, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Fenerbahçe’yi FIFA’ya şikayet etmiş ve Almanya’nın yolunu tutmuştu. … Kruse‘nin açıklamaları Alman basınında da gündem oldu.

Max Kruse kime transfer oldu?

VfL Wolfsburg#9 / Forvet
Germany
Max Kruse/Şu andaki takımları

Max Kruse ne yaptı?

Alman basını, Max Kruse‘nin kariyerindeki en değerli sözleşmesini Fenerbahçe’den aldığını vurguladı. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Union Berlin’e daha düşük bir rakam imza atan Max Kruse, toplam 32 maçta 14 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. MAx Kruse, Fenerbahçe’de 23 maçta 7 gol ve 8 asistlik katkı yaptı.

Max Kruse Fenerbahçe’ye gelecek mi?

Fenerbahçe Kulübü, geçen sezon sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan Max Kruse hakkında resmi siteden bir açıklama yayınladı. Sarı-lacivertliler, ile mahkemelik olduğu Alman futbolcuyla tazminat konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kruse neden oynamıyor?

Union Berlin forması giyen Max Kruse‘nin, Köln’e transferi Fenerbahçe’yle davalık olması nedeniyle gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Max Kruse Fenerbahçe’den ne zaman ayrıldı?

İstanbul Fenerbahçe Kulübü ile olan sözleşmemi, 18 Haziran 2020 tarihinde derhal geçerli olmak kaydıyla feshettim.

Max Kruse neden dava açtı?

Kicker’de verilen haberde, Max Kruse‘nin Fenerbahçe’deki alacaklarını gerekçe göstererek açtığı davayı kazandığı yazıldı. Haberde, “Max Kruse, Fenerbahçe’den alacakları için için açtığı davayı kazandı. Fenerbahçe’nin 7,5 milyon euroluk bir ödeme yapması bekleniyor” denildi.