Kayseri Devlet Hastanesinden randevu nasıl alınır?

Kayseri Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

Nasıl Randevu Alabilirim?

  1. Alo 182 yi arayarak hastanemizde ilgili birim ve hekime,
  2. www.mhrs.gov.tr web adresinden üye olarak,
  3. E- devlet girişi yaparak, e-hizmetler → Sağlık Bakanlığı → MHRS randevu adımlarını takip ederek,
  4. MHRS Mobil uygulamalardan (google play veya app store) MHRS MOBİL indirerek.

12 Kas 2021

Kayseri Devlet Hastanesi randevusuz gidilir mi?

Hastanelere randevusuz gelmeyin Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop: “Vatandaşlarımızın randevu alarak hastaneye gelmesi yoğunluğu önleyecek”

Devlet hastanesi randevusuz bakıyor mu?

Randevusuz hastaneye gidilir mi? Sağlık Bakanlığı (MHRS) Merkezi Hekim Randevu sisteminin 182 nolu telefonundan, www.mhrs.gov.tr randevu alarak RANDEVULU MUAYENE olabilirsiniz. Hastanelere ve bağlı semt polikliniklerinde bazı sınırlamalar hariç RANDEVUSUZ MAUAYENE alınmıyor.

Hastanesinden nasıl randevu alacağız?

Hastanelerden randevu almak için iki yöntem bulunuyor. ” Alo 182” çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise, www.mhrs.com.tr’den randevunuzu oluşturmak.

Kayseri Devlet Hastanesinde hangi bölümler var?

  • ACİL.
  • AİLE HEKİMLİĞİ
  • ANESTEZİ
  • BEYİN CERRAHİ
  • BİYOKİMYA ve KLİNİK BİYOKİMYA.
  • CİLDİYE.
  • ÇOCUK.
  • DAHİLİYE.

182 numarası nedir?

MHRS; Alo 182 Çağrı merkezi üzerinden, internetten, mobil uygulamalardan hastanelerimizden ve aile hekimlerimizden vatandaşlara %99,6 erişilebilirlik seviyesinde hizmet verebilmektedir. MHRS; randevu sisteminden toplanan verileri ile yeni sağlık politikalarının gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Kayseri Devlet Hastanesi hangi bölümler var?

  • ACİL.
  • AİLE HEKİMLİĞİ
  • ANESTEZİ
  • BEYİN CERRAHİ
  • BİYOKİMYA ve KLİNİK BİYOKİMYA.
  • CİLDİYE.
  • ÇOCUK.
  • DAHİLİYE.

Doktor Abdulkerim Durukan hangi hastanede?

Göz

KAYSERİ DEVLET HASTANESİ
01.03.2022 SALI ABDULKERİM DURUKAN
02.03.2022 ÇARŞAMBA KAPALI
03.03.2022 PERŞEMBE ABDULKERİM DURUKAN
04.03.2022 CUMA ŞEHİR HASTANESİ

Randevu almadan muayene olunur mu?

Muayene olmak için randevu almak zorunluluğu var mı? Hayır. İsteyen vatandaşlarımız randevu almadan da Aile Hekimine müracaat edebilir. Ancak randevu ile gidildiği takdirde muayene sırası beklemeden, kendilerine uygun zaman diliminde kolaylıkla muayene olabilirler.

182 neden randevu vermiyor?

ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk. Çok fazla insan hastane randevusu için 182‘yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Yapılması gereken ise tekrar tekrar deneyerek hatta ulaşmaya çalışmak. Birkaç denemeden sonra ulaşmanız mümkün olacaktır.

En kolay randevu nasıl alınır?

Mobil ya da sabit hatlarınızı kullanarak Sağlık Bakanlığı’nın “ALO 182” çağrı merkezini arayarak, randevu oluşturabilirsiniz. ALO 182’yi aradığınızda işlemlerinizi yapmada size çağrı merkezi elemanı yardımcı olacak ve istediğiniz hastane ve hekime randevu alabileceksiniz.

Hastaneden randevu almak için hangi numara?

Vatandaşlarımız, ALO 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS)’nden şu şekilde randevu alabilirler: ALO 182 çağrı merkezini arayarak, https://www.hastanerandevu.gov.tr veya https://www.mhrs.gov.tr web sitesine girerek, MHRS mobil uygulamasını telefonunuza indirerek randevu talebinde bulunabilirler.

Kayseri Şehir Hastanesi Genel hastanede hangi bölümler var?

Kayseri Şehir Hastanesi taşınma sürecinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki, Anestezi, Beyin Cerrahi, Cildiye, Dâhiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kadın hastalıkları …

Doktorların mesai saati kaçta bitiyor?

DEVLET HASTANELERİ ÇALIŞMA SAATLERİ 2022 Devlet hastaneleri sabah 09:00’da açılmaktadır. Öğle tatiline 12:30’da girer ve 13:30’da tekrar mesaiye başlar. Akşam saat 16:00’da ise mesai bitmektedir. Devlet hastaneleri, acil servis hizmetleri hariç olmak üzere Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir.

182 neden aramıyor?

ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk. Çok fazla insan hastane randevusu için 182‘yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Yapılması gereken ise tekrar tekrar deneyerek hatta ulaşmaya çalışmak. Birkaç denemeden sonra ulaşmanız mümkün olacaktır.