Kafa Ne tür bir dergidir?

Kafa dergisini kim çıkarıyor?

Gazeteci ve yazar Candaş Tolga Işık tarafından çıkartılmıştır. Dergi 1 Eylül 2014’te yayın hayatına başlamıştır. İnternet sitesi yayın hayatına dergiyle birlikte başlamıştır. Şubat 2016 itibarıyla Türkiye’nin en çok satan edebiyat dergisi olmuştur.

Kafa dergisine nasıl yazı göndermek?

KAFA on Instagram: “Yazılarınızı, şiirlerinizi, çizimlerinizi [email protected] adresine gönderin, yayınlayalım. #okuyucukafası”

Kafa Dergisi ne üzerine?

Şiir, roman ve öykü okumayı seven edebiyat tutkunları için her ay yeni sayısıyla raflarda yerini alan Kafa Dergisi, ikonik isimlerin sanata verdiği değeri en iyi anlatan ve yansıtan yayınlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Ayça derin kimdir?

kafa radyo’da çarşamba günleri yaptığı kitapkafası programıyla kendisini sevdiren gazeteci. çok sevdiği yazarlarla konuşurken sesindeki heyecanıyla insanı gülümsetiyor. kafa radyo’da kitap kafası isminde bir program yapıyor.

Dergi isimleri nelerdir?

İşte bu dergilerden en çok ilgi görenlerini sizin için derledik.

  1. Kafasına Göre. …
  2. Ot Dergi – Maksat Yeşillik Olsun. …
  3. 3. Fil Dergisi – Deveden büyük fil var. …
  4. Bavul Dergi. …
  5. Pulbiber. …
  6. Kafka Okur. …
  7. 7. yumuşah g – Aylık paldır kültür dergisi. …
  8. 8. Kafa Dergi – KAFA, bi dünya.

Ot Dergisi kime ait?

OT ilk sayısı Mart 2013’te yayımlanan edebiyat, sinema, düşünce ve popüler kültür gibi çok sayıda kategoride yayın yapan dergidir. Kurucu ve yayıncısı Dündar Hızal’dır, Metin Üstündağ da öne çıkan isimlerdendir.

Dergi yazısı nedir?

Dergiler, günümüzde hemen hemen herkesin kullandığı yazılı ve basılı olan; reklam, tanıtım ve pazarlama faaliyetleri amacıyla hazırlanan yayınlardır.

OT dergisine nasıl şiir gönderilir?

Siz de değerlendirilmesini istediğiniz yazılarınızı ve çizimlerinizi [email protected] e-mail adresine gönderebilirsiniz.

Kafa dergisinde ne var?

Her sayısı bir arşiv niteliğinde olan edebiyat dergisi Kafa, kapak görsellerinde tarihe damga vurmuş kişilerin illüstrasyonları vererek farkını ortaya koyuyor. Yazar ekibinin oldukça kuvvetli olduğu dergide Türk edebiyatına emek vermiş birçok önemli yazar ve sanatçı hakkında önemli bilgilere ulaşmak da mümkün oluyor.

Kafa Dergisi Hangi yayınevi?

Kafa Dergisi – Şubat 2022 | D&R – Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası

Ayça derin Karabulut ne mezunu?

Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği’nin düzenlediği “Maçkalılar Konuşuyor” söyleşi dizisinin Mart ayı konuğu, okulun Gazetecilik Alanı 2010 yılı mezunu Kafa Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayça Derin Karabulut oldu.

Hangi dergilere yazı gönderebilirim?

İnternet üzerinden 2021 itibarıyla yazı gönderebileceğiniz bazı yayınlar şunlardır: Betik Edebiyat, Ot, Kafka Okur, Dergâh, Lacivert, Masa, Hece vb. Ayrıca en iyi edebiyat dergileri listemize de göz atmanız mümkün.

Emrah Serbes ne tür yazıyor?

Bir süre OT dergisi için kısa hikayeler kaleme alan Emrah Serbes, aylık yayınlanan KAFA dergisi için hikayelerini kaleme almaktadır.

Derginin nasıl yazılır?

Türkçe imla kurallarına göre dergi isimleri özel isim olduğu için de büyük harfle yazılır. Bu kuralı Türk Dili dergisinin yazımı için uygulamamız durumunda ise derginin adı olan “Türk Dili” büyük harflerle yazılır. Ancak bu özel isimden sonra gelen kelimeler ise küçük harflerle yazılır.

Bir dergide ne olur?

Dergi düzenli aralıklarla çıkan bir fikir yayınıdır.Dergilerin içerisinde çeşitli konular, makaleler, eleştiri, tartışmanın yanı sıra renkli fotoğraflar ve karikatür vardır. Dergiyi gazeteden ayıran ise ciltli olmasıdır. Dergilerin sayfaları birbirlerine yapıştırıcı yada zımba ile tutturulur.