Fatih Yıldırım ne mezunu?

Umut bezgin nereli?

Umut BEZGİN: 1980 İstanbul doğumluyum, İşletme Fakültesi mezunuyum.

Umut bezgin ne mezunu?

Umut Bezgin işletme mezunu olup aradığını banka ve sigorta şirketinde bulamayan ve bunu anlaması sadece 3 ay süren bir adamdır. İlk ulusal radyoya girişi ise 2004 yılında bir arkadaşının onu, çalıştığı yere prodüksiyon görevlisi olarak çalışmak için çağırmasıyla başlamıştır.

Fatih Yıldırım evli mı?

Takım arkadaşları Yıldırım çiftini mutlu gününde yalnız bırakmadı. Yeni yaşama evet diyen başarılı futbolcuya ve değerli eşi Ece hanıma Çağdaş Kocaeli Gazetesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kafa açan uzman kim?

“Fatih Yıldırım ve Umut Bezgin ile Kafa Açan Uzman”, hafta içi her gün 07.00-09.00 saatleri arasında Alem FM’de…

Radyocu Umut bezgin kimdir?

kafa açan uzman programinda absurt komedinin dibine vuran radyo programcisi. fatih yıldırım ile muhteşem eküri olarak, alem fm’i coşturan şahıs.

Fatih Yıldırım kimdir?

Radyocu olmayı kafasına koyup defalarca başvuru yapmış, defalarca reddedilmiş. Sonra çatıya anteni koyup mahalleliye kendi yayınını yapmaya başlamış. Şimdi radyo dünyasının en popüler adamlarından biri. Fatih Yıldırım hafta içi her gün 16-18 arasında Alem FM’de dinlenme rekorları kırıyor.

Emrah Kolpa Şahin Kimdir?

alem fm program sunucusu. ayak parmağından saç teline kadar yetenek akan radyocu. başarıların daim olsun kolpa. (bkz: emrah kolpasahin) çok yetenekli olan radyocudur kendisi.

Alem FM Fatih Yıldırım kim?

yayın hayatına alem fm de devam eden radyocu. yayın saati 16:00 – 18:00 arasıdır efendim. yetenekli, zeki, eğlenceli, güzel sesli adam. alem fm de 15.00-18.00 saatleri arasında yayın yapan radyo programcısı. karadeniz teknik üniversitesi fizik mezunu olmasına rağmen enteresan bir şekilde radyoculuğu seçmiş bir isim.

Alem FM kim Sunucuları?

Programlar

  • Kafa Açan Uzman. Kafa Açan Uzman. Fatih Yıldırım & Umut Bezgin. …
  • Serdar Trafikte. Serdar Trafikte. Serdar Gökalp. …
  • İzlenecek Bi’şey Değil. İzlenecek Bi’şey Değil. Fatih Yıldırım. …
  • Serdar Yayında. Serdar Yayında. Serdar Gökalp. …
  • Efem Bandı Mustafa Fidan. Pazar. …
  • Alem Mix. Umut Bezgin. …
  • Haftanın İlk 20’si. Haftanın İlk 20’si.

Emrah Tolga Şahin Kimdir?

alem fm program sunucusu. ayak parmağından saç teline kadar yetenek akan radyocu. başarıların daim olsun kolpa. (bkz: emrah kolpasahin) çok yetenekli olan radyocudur kendisi.