Turkcell syl ne iş yapar?

Turkcell syl saha satış temsilcisi ne iş yapar?

Şengüller – Turkcell Kurumsal Saha Satış Temsilcisi Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell ürün ve servislerinin hedef bazlı saha satışı, satış sonrası hizmetleri, yeni pazar tespiti ve mevcut müşteri portföyünün geliştirilmesinden sorumlu olunacaktır.

Saha elemanı ne demek?

Saha operasyon elemanı; çalıştığı şirket ya da firmadaki operasyon sürecini takip eden, işlerin zamanında yürütülmesini sağlayan, bu alanda çalışan personeli yönlendiren, müşteriler ile bağlantılı olarak işleri organize eden kişidir.

Turkcell Saha satış nedir?

Saha Satış Temsilcisi, sorumluluğundaki ürün/müşteri grubundan elde edilecek satış, kar ve müşteri memnuniyeti hedeflerini gerçekleştirme amacıyla, müşterileri arama ve şirkete kazandırma görevini üstlenir. Satış faaliyetlerinde aktif görev alır.

Saha satış Uzmanı nedir?

Saha satış uzmanı; şirketlerin kâr etmesinde doğrudan etki sağlayan, müşteriler ile iletişim kuran, şirketin sahip olduğu ürün ya da hizmetlerin satışı için çalışmalar yürüten kişiye verilen mesleki unvandır.

Saha satış temsilcisi nerede çalışır?

Saha Satış Elemanı; büyük ya da küçük işletmelerde çalışan, şirketin satış yaparak gelir elde etmesini sağlayan kişiye verilen mesleki unvandır. Firmaların hedefleri doğrultusunda çalışma yürütür.

Saha sorumlusu ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Saha Satış Sorumlusu 4.580 6.610

Saha satış Elemanı ne iş yapar?

Saha satış temsilcisi satış ve pazarlama stratejilerine uygun şekilde sahada müşterilerle diyalog halindedir, kurumun, hizmet ve ürünlerinin pazarlamasını yapar, son tüketiciye satışı için çalışmalar yürütür. Saha satış temsilcisi olmak için üniversitelerin pazarlama, işletme gibi bölümlerinden mezun olmak gerekir.

Banka saha satış temsilcisi ne kadar maaş alır?

Saha satış uzmanın maaşı 6000 TL ile 9000 TL aralığında değişmektedir. Maaş aralığı iş yerinin yapısına, çalışanın tecrübesine ve aldığı prim miktarına göre değişmektedir. Örneğin bu kişiler mesleğe başladıkları ilk yıllarda maaşları 6000 TL civarındadır.

Saha satış uzmanı Hangi bölüm?

İyi bir saha satış uzmanı olmak için üniversitede İşletme ya da Pazarlama Bölümü okumak gerekmektedir. Ayrıca bu bölümlerden mezun olmayan kişiler de saha satış uzmanı olarak çalışabilmektedir.

Satış uzmanı olmak için hangi bölüm okunmalı?

Özel eğitim kurumlarından Satış ve Pazarlama alanında sertifika alınabileceği gibi üniversitelerin ilgili alanlarında yer alan İşletme Bölümü, Pazarlama Bölümü, Satış ve Pazarlama Bölümü, İktisat Bölümü gibi programlarından da ön lisans ya da lisans eğitim alınabilir.

Saha Müdürü ne iş yapar?

Saha Sorumlusu montaj sahalarının sorumlusudur. Önceden hazırlanan planlara uygun olarak, sahanın kurulmasını ve montajın gerçekleşmesini sağlamak, Saha organizasyonunun yapılmasında, kadronun hazırlanmasında, personel seçimlerinde Genel Müdür ile beraber çalışmak.

Bölge müdürü ne kadar maaş alır?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK ORTALAMA
Kıdemli Bölge Satış Müdürü 10.990 15.040
Bölge Satış Müdürü 6.280 13.370

Saha satış uzmanı ne kadar maaş alır?

Saha satış uzmanın maaşı 6000 TL ile 9000 TL aralığında değişmektedir. Maaş aralığı iş yerinin yapısına, çalışanın tecrübesine ve aldığı prim miktarına göre değişmektedir. Örneğin bu kişiler mesleğe başladıkları ilk yıllarda maaşları 6000 TL civarındadır.

Banka bireysel saha satış temsilcisi ne iş yapar?

Bireysel satış temsilcisi, banka ya da firmaların satış departmanında görev yapan kişiye verilen mesleki unvandır. Satış ve pazarlama hizmetlerinde müşterilere destek verir, şirketlerin müşteriyle ilişkilerinde direkt olarak görev alırlar.

Satış departmanında kimler çalışır?

Departman bünyesinde Satış Sorumlusu, Satış Geliştirme Yöneticisi, Satış Müdürü, Satış Mühendisi gibi unvanlarda çalışanlar bulunur. Ana amaç müşterilerin nabzının yoklanarak mevcut kitleyi korumak ve özendirmeye teşvik etmektir.