Malatya Kuzey Çevre yolu nereden geçiyor?

Malatya Kuzey Çevre Yolu ne durumda?

Proje bedeli 538 milyon lira olan bu yatırımın için bugüne kadar 350 milyon lira harcama yapıldı ve 26,5 kilometresinin tamamlandığını belirten Çalık, “Yolumuzu kısmi olarak ocak ayının sonunda trafiğe açacağız, yolun tamamını da inşallah 2023 yılına varmadan trafiğe açılmış olacak.

Malatya güney çevre yolu nereden geçecek?

Karayollarının Doğu Anadolu’daki önemli projelerinden biri olan toplam 53,5 kilometre uzunluğundaki Malatya Çevre Yolu, Darende Gölbaşı kavşağından başlayıp Pütürge yol ayırımından Malatya-Elazığ yoluna bağlanan bir bağlantı yoludur.

Kuzey Çevre yolu ne zaman bitecek?

Bugüne kadar yolun toplam 22,3 kilometrelik kısmı ile 10 köprünün yapımı tamamlandı. 2023 yılında hizmete girecek olan Kuzey Çevre Yolu‘nun bitirilmesi ile birlikte doğu ile batı arasındaki mesafe hem kısalacak, hem de daha konforlu hale gelecek.

Malatya Kuzey Çevre yolu kaç km?

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya üzerinden Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu’ya seyahat edenlerin kullanacağı 53,5 kilometre uzunluğundaki Malatya Kuzey Çevreyolu‘nun 26,5 kilometresinin tamamlandığını ve ocak ayı sonunda yolun kısmi olarak trafiğe açılacağını …

Malatya güney çevre yolu ne zaman bitecek?

Güney Kuşak Yolu, 2022’de tamamlanacak.