Trabzonspor UEFA maçı ne oldu?

Trabzon Avrupa Ligi maçı ne oldu?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Roma’ya konuk olan Trabzonspor, 3-0 mağlup oldu ve toplamda 5-1’lik skorla elendi. UEFA Avrupa Konferans Ligi play off turu rövanş maçında Trabzonspor, İtalyan ekibi Roma’nın konuğu oldu.

UEFA Trabzon maçı kaç kaç bitti?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Roma’ya 3-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Trabzonspor tur atladı mı?

Trabzonspor,U19 takımımız UEFA Gençler Ligi 1. Tur rövanş maçında karşılaştığı Zvijezda 09’u 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldi. Bordo-mavili ekibin ikinci turdaki rakibi Danimarka temsilcisi Midtjylland oldu. İşte detaylar…

Trabzonspor Moldeyi elerse rakibi kim?

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Molde‘ye konuk olan Trabzonspor, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten maçı penaltı atışları sonucunda kazanarak tur atladı ve Roma’nın rakibi oldu.

Trabzonspor Molde kaç kaç kaldı?

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda Norveç’in Molde takımıyla 3-3 berabere kaldı. Bordo mavililer, uzatma dakikalarında Bakasetas’la penaltı atışından yararlanamadı.

Sivasspor’un UEFA maçı ne oldu?

Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ikinci maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile Parken Stadyumu’nda karşılaştı. 5-0 kaybeden temsilcimiz, Avrupa kupalarına veda etti.

Trabzonspor Molde kac kaç?

Penaltılarda Trabzonspor, Molde‘ye 4-3’lük üstünlük kurdu ve turladı. Trabzonspor‘da Anastasios Bakasetas, Bruno Peres, Berat Özdemir ve Anders Trondsen penaltıyı gole çevirdi.

Trabzon Roma maçı nasıl bitti?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, Roma deplasmanına konuk oldu. Mücadele, ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın golleri Roma adına 20′ Cristante, 65′ Zaniolo, 84′ Stephan El Shaarawy’den geldi. Bu sonuçla Trabzonspor, Avrupa’ya veda etti.

Molde Trabzonspor kim tur atladı?

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda Trabzonspor, 3-3’ün rövanşında Molde‘ye konuk oldu. Norveç’te oynanan maçın normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 bitti. Penaltılarda tur atlayan Trabzonspor oldu. Trabzonspor‘un golünü 57. dakikada Edgar Ie kaydetti.

Spor tur atladı mı?

Çaykur Didi Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Ankaraspor, tur atlayan taraf oldu.

Trabzon tur atlarsa kimle eşleşecek?

Geride bıraktığımız 2020-21 sezonunu Süper Lig’de dördüncü sırada tamamlayan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi üçüncü ön eleme turunda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Bu turda Molde ile eşleşen bordo-mavililer, 5 Ağustos ve 12 Ağustos tarihlerinde Norveç temsilcisi ile karşılaşacak.

Trabzon kimle eşleşecek?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda eşleşmeler belli oldu. Fenerbahçe, Kayserispor’la, Beşiktaş, Göztepe ile, Trabzonspor ise Denizlispor ile eşleşti.

Sivas’ın UEFA Kupası maçı ne zaman?

Demir Grup Sivasspor-Kopenhag maçı 19 Ağustos’ta (Yarın) oynanacak. Mücadele, saat 21.00’da başlayacak ve Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Kopenhag-Demir Grup Sivasspor maçının rövanşı ise 26 Ağustos Perşembe günü Danimarka’da oynanacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sivas Kopenhag maçı saat kaçta?

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda saat 21.00’de başlayacak maçı, Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Mykola Balakin yönetecek. Karşılaşma TRT Spor’dan yayınlanacak.

Trabzonspor Molde rövanş maçı kaç kaç?

Trabzonspor, ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Molde‘ye normal süresi 1-1 biten rövanş karşılaşmasında penaltılarla 4-3’lük üstünlük kurdu ve UEFA Konferans Ligi’nde play-off turuna yükseldi. Bordo-mavililerin play-off turunda rakibi Roma olacak.