Limak Holding sahipleri kim?

Limak Holding sahibi Nihat Özdemir nereli?

Nihat Özdemir (d. 5 Nisan 1950, Diyarbakır) Türk iş insanı ve spor yöneticisi.

Nihat Özdemir eşi kimdir?

Gülseren ÖzdemirNihat Özdemir / Eşi (e. ?–2016)

Ebru Özdemir kiminle evli?

2008 yılında Murat Kışlalı ile evlendi.

Limak Holding CEO kim?

Limak Çimento Grup CEOsu Gültekin AKSÜYEK.

Nihat Özdemir evlendi mi?

Gülseren ÖzdemirNihat Özdemir / Eşi (e. ?–2016)

Müteahhit Nihat Özdemir kimdir?

Halen LİMAK Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat Özdemir aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübünün eski 2. başkanıdır. Türkiye Müteahhitler Birliği’nin başkanlığını da yapmış olan Özdemir, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hissedarıdır. Nihat Özdemir, Gülseren Özdemir ile evlidir.

Limak Otel sahibi kim?

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hissedarı olan Nihat Özdemir iki çocuk babasıdır.

Nihat Özdemir Siirtli mi?

Nihat Özdemir, 5 Nisan 1950 tarihinde aslen Bitlisli olan bir ailenin çocuğu olarak Diyarbakır’da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1967 yılında Ankara’ya gelerek üniversite eğitimine başladı.

Nihat Özdemir kaç çocuğu var?

Batuhan Özdemir
Ebru Özdemir
Nihat Özdemir/Çocukları

Sezai Bacaksız kimdir nerelidir?

Sezai Bacaksız kimdir, Limak Holding’in Nihat Özdemir ile birlikte kurucu ortağıdır. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Sezai Bacaksız, 1950 yılında doğmuştur. 1967 yılında Ankara’ya gelerek üniversiteye başladı.

Gültekin Aksüyek kimdir?

Limak Çimento Grubu CEO görevini 01.01.2021 tarihine kadar sürdüren AKSÜYEK, Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini halen ifa etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Limak Holding ne zaman kuruldu?

1976Limak Holding / Kuruluş

Servet Yardımcı ne iş yapar?

ArmatörServet Yardımcı / Mesleği

Servet Yardımcı (26 Aralık 1957) Türk armatör ve spor yöneticisi. Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi.

Türkiye Fifaya ne zaman üye oldu?

Ardından FIFA’ya başvurulmuş ve Türkiye 21 Mayıs 1923 tarihinde FIFA‘nın 26. üyesi olmuştur. FIFA üyesi Türkiye, ilk milli maçını Cumhuriyetin ilanından üç gün önce oynar.

Servet Yardımcı nereli?

26 Aralık 1957’de Rize’de doğan Yardımcı, amatör olarak futbol oynadı. Bir dönem Çaykur Rizespor’da yöneticilik yaptı. İlk kez 2008 yılında, Hasan Doğan’ın listesinden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kuruluna girdi. Mahmut Özgener döneminde Başkan Vekili oldu.